Saç Rengi ve Saç Boyama Kınalı saçlarımı Ombre boyadım [Fotoğraflı]

Cernp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
30
3
88
30
6 ay önce kına yaktığım saçlarımı iki gün önce Loreal ombre no.1 ile boyadım. Saçım kızıla yakın açıldı, yer yer turunculuklar ve kahverengilikler var. Koyu kahve ile boyayıp kızıllığı kapatmak istiyorum, sizce kahverengi saçımı kapatır mı? Hangi markayı kullanmalıyım?
Doğal hali:

1 hafta sonra, renkteki değişiklikler:

Gölgede kahvemsi bi renk
güneşte kızıl parlıyor

Son düzenleme:
Ombre yi ancak bu işlemi çok güzel yapan kuaförler yapabilir.
Sizin ki ombre ile alakalı olmamış ki...
Her kuaförüm diyeninde harcı değil ombre yapmak.

ayyy kusura bakmayın ama bu hiç olmamış kii çok üstten yapmışsınız bende onunla yapmıştım benimki de böyle olmuştu

Sizi kırmak istemem ama diğer arkadaşların yazdığı gibi ombre değil de dip boyası gelmiş gibi olmuş.

Rengi de hoş durmuyor.

Bence de tek renge çevirip bekleyin , dinlensin saçlarınız..

Arkadaslar yorumlarınız çok kırıcı, empati kurup yazıyorum bunu başlıgı açan arkadaşı tanımıyorum bile. Kız zaten saçını beğenmemiş kapatmak için bizlere yazmış belli ki üzülüyor eski saçına çevirmek istiyor o da farkında yani kötü olduğunun.
Çok kötü olmuş demek yerine biraz daha nazik olup bu saçı nasıl kapatabileceği hakkında yorumlar yazabilirdiniz, bilginiz dahilinde değilse de kapanır diye cesaretlendirebilirdiniz.

Soruna gelince canım, koyu küllü bi renk bu saçını kapatır 6.1 gibi :)

Saçımın fönlü halinde ombre hizası kulak-çene hizamda yani sınırı doğru. Kıvırcık olduğu için bu resimde saç yukarı toplandı ama renkten zaten sorunluyum hanımlar. Bu ilk hali gibi kalmadı saçımdaki renkte de koyulaşmalar daha doğal bi görüntü oldu. 7, 7.1 gibi boyalardan biriyle boyayıp kapatabilir miyim onu soruyorum?

Eflatuns çok teşekkür ederim :)

Evette simdi zemin turuncu acildigi icin o 7.1 yikandikca oksitlenicek yine boyle olucak en iyisi kuafore gidin

bayan ombreden şikayetçi değil ,renkten şikayetçi yazdığına göre biz ombre şekline yorum yaptık ..yani bida yaparsa daha dikkatli yapsın diye..bence yorumlar kırıcı değil,,şahsım adına söylüyorum birisi bende bişeyi beğenmesin direk söylemelerini tercih ederim....

Ben düşüncemi yazdım sadece, insanlar birbirinden farklıdır konuyu açan arkadaş belki tam tersinizdir bu nedenle biraz yumuşatarak yorum yapılabileceğini ifade etmeye çalıştım :)

Küllü kumrallar hemen akıyor bakırlığı uzun süre kapatmaz. Koyu küllü bir renk boyanabilir belki. Ama bence kuaför için kolay bir işlem istediğiniz gibi kapatacaktır, daha garanti olur.

Olmamış bir de ombre için uygun bir renk değil bence... saç önceden komple kızılmış da şimdi dibi gelmiş kaç aydır boyanmıyor gibi duruyor...
bence tek renge (ve o da koyu bir renk olsun bence) boyayın ve uzun süre bekleyin. İyi bir kuaför bulmadan ve güvenmeden de ombre yapmayın çoğu kuaför ombre diye boyayı sürüveriyo uçlarına yolluyor sonra.....

5.1 ya da 6.1 gibi küllü koyu bir renk anca kapatır. hatta 1-2 defa tekrarlamanız gerekebilir. çünkü küllü renkler bakırlar gibi kalıcı değil, akıp gidiyor saçtan.

Kuaför fobim var galiba kızlar :/ Bi çözüm elde edip uzun süre saçıma karışmamak istiyorum. Saçımın son halinin resmini ilk mesaja ekledim. Sadece güneşteki kızıl parlamadan kurtulmak istiyorum, Şu boya kafama yatar gibi oluyor ne dersiniz?

Canım merhaba.Benim de saçımda kına vardı.Açmak istiyordum.Kınalı saçı açmak,
açmadan boyada istenilen rengi tutturmak çok zor.Senin saç rengin yine benimkinden iyi.
Ben saçlarımı ilk açtığımda kafam kırmızı turuncu karışımı rengarek oldu.2 kez açtıktan sonra boyayla kumrala kadar açtım.Üst üste 4 kez boyadım.En son açısıyla açtım.Şu an saçım platin sarısı.Saçlarını hangi renk yapmak istiyorsan saçında kına da olsa bunu yapabilirsin.Sadece biraz zaman alır.Benim rengim çok daha kötüydü ve saçlarımı yıpratmamak için 1 ay o şekilde gezdim.

Ama üzülecek birşey yok.Çünkü renginden çok önemli olan saçının sağlığı.Yıpratmadan istediğin renge ulaşman ve bunu yapabilirsin.

Canım senin tavsiyenle de cesaretlenerek hem açıcı hem boya aldım. Umarım ben de senin gibi kumrala dönebilirim. Ama denemek için biraz beklemeyi düşünüyorum, aldım ama boyamaya cesaretim yok :|

Canım senin tavsiyenle de cesaretlenerek hem açıcı hem boya aldım. Umarım ben de senin gibi kumrala dönebilirim. Ama denemek için biraz beklemeyi düşünüyorum, aldım ama boyamaya cesaretim yok :|

Canım saçını ilk önce sarıya doğru açman lazım ama bende palettenin bu açıcısı bir işe yaramamıştı.Yine de sen bir dene.Ama her boyadan önce bakım yağları sürdüm ben saçıma, çörekotu yağı, badem yağı, defne yağı, ısırgan yağı gibi.Eğer hindistan cevizi yağını bulursan (katı bir yağ) hindistan cevizi yağı saçı sardığından boya esnasında saça gelebiecek zararı çok azaltıyor.Bakım yağını kullanıp önce saçını açmalısınSaçın açıldıktan sonra kumralı bir hafta sonra boyarsın.Ama bu loreal preference boyanın renkleri pek tutmuyor ben pek beğenmiyorum.Tüp boyaların rengi daha kalıcı oluyor.Güzel tutuyor ve çabuk akmıyor.Bence boya yaparken tüp boya kullanmalısın.Ben koleston kullanmıştım çokta memnun kaldım.

Canım renkten ziyade arkadaşların dediği gibi ombre gibi olmamış.
Kıvırcık diye demişsin ama yine de dibe yakın değil sanki.
Bence iyi bir kuaför bulup hallettir. Mahvetme saçını bir de evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…