bayan ombreden şikayetçi değil ,renkten şikayetçi yazdığına göre biz ombre şekline yorum yaptık ..yani bida yaparsa daha dikkatli yapsın diye..bence yorumlar kırıcı değil,,şahsım adına söylüyorum birisi bende bişeyi beğenmesin direk söylemelerini tercih ederim....Arkadaslar yorumlarınız çok kırıcı, empati kurup yazıyorum bunu başlıgı açan arkadaşı tanımıyorum bile. Kız zaten saçını beğenmemiş kapatmak için bizlere yazmış belli ki üzülüyor eski saçına çevirmek istiyor o da farkında yani kötü olduğunun.
Çok kötü olmuş demek yerine biraz daha nazik olup bu saçı nasıl kapatabileceği hakkında yorumlar yazabilirdiniz, bilginiz dahilinde değilse de kapanır diye cesaretlendirebilirdiniz.
Soruna gelince canım, koyu küllü bi renk bu saçını kapatır 6.1 gibi :)
bayan ombreden şikayetçi değil ,renkten şikayetçi yazdığına göre biz ombre şekline yorum yaptık ..yani bida yaparsa daha dikkatli yapsın diye..bence yorumlar kırıcı değil,,şahsım adına söylüyorum birisi bende bişeyi beğenmesin direk söylemelerini tercih ederim....
6 ay önce kına yaktığım saçlarımı iki gün önce Loreal ombre no.1 ile boyadım. Saçım kızıla yakın açıldı, yer yer turunculuklar ve kahverengilikler var. Koyu kahve ile boyayıp kızıllığı kapatmak istiyorum, sizce kahverengi saçımı kapatır mı? Hangi markayı kullanmalıyım?
Doğal hali:
1 hafta sonra, renkteki değişiklikler:
Gölgede kahvemsi bi renk
güneşte kızıl parlıyor
Canım merhaba.Benim de saçımda kına vardı.Açmak istiyordum.Kınalı saçı açmak,
açmadan boyada istenilen rengi tutturmak çok zor.Senin saç rengin yine benimkinden iyi.
Ben saçlarımı ilk açtığımda kafam kırmızı turuncu karışımı rengarek oldu.2 kez açtıktan sonra boyayla kumrala kadar açtım.Üst üste 4 kez boyadım.En son açısıyla açtım.Şu an saçım platin sarısı.Saçlarını hangi renk yapmak istiyorsan saçında kına da olsa bunu yapabilirsin.Sadece biraz zaman alır.Benim rengim çok daha kötüydü ve saçlarımı yıpratmamak için 1 ay o şekilde gezdim.
Ama üzülecek birşey yok.Çünkü renginden çok önemli olan saçının sağlığı.Yıpratmadan istediğin renge ulaşman ve bunu yapabilirsin.
Canım senin tavsiyenle de cesaretlenerek hem açıcı hem boya aldım. Umarım ben de senin gibi kumrala dönebilirim. Ama denemek için biraz beklemeyi düşünüyorum, aldım ama boyamaya cesaretim yok :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?