• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınama 2 hafta var, yarım edin :(

Asiasena

Anne 💜 öğretmen💜 kedisever 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
2.515
5.648
683
38
Kayseri
Arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. Ankara'da ikamet ediyorum ismim Şeyma. Nişanlım Kayseri'de ve ben de Allah'ın izniyle oraya yerleşeceğim. Gitmeden evvel Ankara'da arkadaşlarım için bir eğlence düzenlemek istiyorum. Bir nevi kına gecesi gibi. Düğünüm 19 Eylül'de ama bu eğlenceyi erken yapmak zorundayım. Henüz hiçbir şeyim hazır değil. Zor beğenen biriyim. Çok gezdim gerek bindallı gerek abiye gerek gelinlik. Bakmadığım yer kalmadı. Bir türlü fikir edinemiyorum. Tesettürlü istiyorum hepsini, tabii bu durum işimi daha da zorlaştırıyor. Siz de bana hak verirsiniz muhakkak tesettürlü ve güzel bulmak zor. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Sizin seçimleriniz olabilir, görüp beğendikleriniz olabilir. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Selam ve dua ile...

cidden çok zor tesettürlü gelinlik bulmak bende 3 gün gezdim sonra içime sinen bi gelinlik buldum abartılı bişey deyil sade ve şık şeylerden hoşlanırım kınadada bindallı giymiştim benden bi hafat önce bi arkadaşımın düğünü vardı o abiye giydi ama bindallıyı herkes beyendi tabi tercih meselesi

Abiye istemiyorum ben de, bindallı giymek istiyorum. Ama mesele bulabilmekte tabii. Kayseri'de ya da Ankara'da bulabileceğim güzel mekanlar var mı, bilenleriniz paylaşırsa sevinirim arkadaşlar..

Mecbue abladan başka yardımcı olan yok teşekkürler...Hiçbiriniz Ankara'da alış-veriş yapmadınız mı? Hiçbirinizin böyle işleri aceleye gelmedi mi aşk olsun...

cnm yardımcı olmak isterdim ama ankarayla hiçbir bağlantım yok

bence bindallı giy ama istersen abiye giyip üstüne kaftan giyebilirsin sadece

inşallah gönlüne göre bulursun istediklerini

Bende malesef yardımcı olamıyorum ama beğendiğin normal modelleri biraz daha kapatıp tesettürlü yapabilirsin

Yine de sağolun arkadaşlar (: Ben dün gezdim biraz. Aşkım Gelinlik diye bir yer buldum orada var çeşit bindallı. ıstediğim gibi mor işlemeli de bulacağım sanırım. Şansıma gittiğimde tadilattaydı. Birkaç gün içerisinde giderim inşAllah. Beğenirde alırsam resmini sizlerle seve seve paylaşacağım...

Back
X