- Konu Sahibi songul1970
-
merhaba bayanlar kızım Anadolu lise sonda okuyor. 2 ay kadar önce sınıftan 3 kızla tartışmışlar. kızımın arkadaşının biri 3 gün uzaklaştırma, kızımda kınama cezası aldı ,eve kınama ceza kağıdıda geldi 2 ay önce ,kızım çalışkan saygılı öğretmenlerinin bile bu tartışmaya girdiğine şaşırdığı bir öğrenci o ara okadar çok üzüldüki cezaya zaten üni sınavlarına hazırlanıyor okul dershane çok yoğun neyse tam kınama cezasını unuttu diyordum şimdide ortalaması 90 üzeri taktir ya vermezlerse kınama aldım diye derdine düştü bilen arkadaşlar varsa nolur yazarmısınız cumaya kadar kendinide benide gerdi yine ,birde başka şehirde endüstri mühendisliği okuyan oğlum var ona söylemedik kınamayı üzülmesin diye ama oda bu akşam aradı taktir geliyor yine abicim değilmi dedi kızım evet dedi ama iyice taktı bu akşam kınamaya e okuldan notlarını hesapladık 90 küsür ortalama bilen varsa lütfen
Bu yönetmelik 2013 yılında değiştirildi. O yüzden 2013 yılındaki disiplin yönetmeliği diye aratırsanız daha doğru bilgiler alırsınız.
Bu yönetmelik 2013 yılında değiştirildi. O yüzden 2013 yılındaki disiplin yönetmeliği diye aratırsanız daha doğru bilgiler alırsınız.
Teşekkürler. Hakim olduğum bir konu değil, başlık sahibine yardımcı olabilir miyim diye baktım ama yanlış bakmışım :26: :26:
Cezası kalkarsa alır,kalkmazsa alamaz.oğlumun takdir alması gerekirken bu dönem aldığı cezadan dolayı belge alamadı bu durum ikinci dönemde devam edecekmi yoksa ikinci dönemdemi belge alamıycak?
Yine var diye biliyorum dönem sonunda toplanılıp orada karar veriliyor,tabi cezanın kalkması için öğrencinin dönem içinde başka ceza almaması gerekir.Kınama işlendiyse alamaz bence,ayrıca dönem sonunda hocalar toplanıp affedebiliyordu ben lisedeyken.
Yıl sonunda kurul toplanır eğer uygun görürlerse silerler,dönem sonu yani,tabi cezanın silinmesi için başka ceza almaması gerek.ilk dönem cezanın silinmesı okulun insiyatifindemi ben yıl sonu kurul toplanır ve iyi hali gözükürse silinir diye biliniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?