- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
Bu kadar katılabilirdim bir yazıya
Sevmediğim bir sunucu vardı
Bir gün o boşanıp ne yapacaksın
bulduğun bundan iyi mi olacak
Babasız bırakma falan diyen elalem sen kocan tarafından öldürüldüğünde gelip iki vah vah edip irmik helvanızı yeyip evlerine dönecekler demişti
Ahh pardon o zaman benim mesajimi alintilamistiniz da o yüzden öyle dedim. K. BakmayinKinim hiddetim yok ama muhatabıma yazdım yorumumu zaten
Size yazdım zaten.Ahh pardon o zaman benim mesajimi alintilamistiniz da o yüzden öyle dedim. K. Bakmayin
Pardon ama ben kendimi istedigim kadar acik bir sekilde aciklamaya calissamda faydasiz yani. Yaptigim yorumu yanlis bulabilirsiniz ki bu sizin en dogal hakkiniz. Fakat benim demek istedigim esas konu bazi kadinlar yarasi olan kadinlarin yarasini kasimasi ve uslüpsuz bir sekilde linc edilmesi. Siz beni yanlis anladiniz. Sirf kendimi aciklayacagim diye kac kere banlandim ben. Amacim kimseyle tartismak degil. Umarim beni yanlis anlamazsiniz....Diger ve benim gordugum secenek ise sizin kendinizi aciklamaya calismamaniz.
Bu ne kin gidin baskasindan cikarin acisini seklinde bir yorum dogru ve tartisilabilir bir duzeyde degil.
Meseleyi sahsilestirmeden tartisabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?