- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Evet bindalli da nisanlik gibi bayada kabarık kinaya da cok uygun bakalım en çok hangisi begenilirse onda karar kılcam :)bindallı nişanlık gibi de duruyor.
ayrıca kırmızı olsun, bin lira fazla olsun :)
O modelin Kırmızısi varmı yokmu bilmiyorum ama buna benzer kırmızı nisanlik kesin vardırKırmızısı var mı morun?
O modelin Kırmızısi varmı yokmu bilmiyorum ama buna benzer kırmızı nisanlik kesin vardır
Aslında bnim niyetim o sekildeydi ama kıyafet değişikliği çok sıkıntı oluyor bide para sıkıntısı da ayrı bir konu yani tek kıyafet altarnatifim var malesefNişan + kına değişik. .
Önce moru sonra bindallı giysen olurmu?
Aslında bnim niyetim o sekildeydi ama kıyafet değişikliği çok sıkıntı oluyor bide para sıkıntısı da ayrı bir konu yani tek kıyafet altarnatifim var malesef
Teşekkür ederim yorumlarıniz içinSen bilirsin tatlım. .
İçine hangisi siniyorsa onu giy . .
Oy teşekkür ederim hayırlısi bakalım sanırım kırmızı yi giycem :))Bence kiyafetlerin ikisi de cok guzel, o gunu hayal ettiğinde kendini hangi kıyafetin icinde dusunuyorsan onu giy canim.
Ya da yazı tura atkiyafetin birine yazı birine tura de, sonra parayı attıktan sonraki birkaç saniyede içinden hangisinin gelmesini daha çok istediysen onu giy :)
Bizim burda fiyatlar çok uçuk aslında bnde önce nisanlik sonra kına yakiminda bindalli giyiyim dedim olmadı tekrar gidip bakcam fiyatı uygun bindalli bulursam nisanlik da giymek istiyorum bakalım hayırlısıbence nişanlık giyip sonra kaftan olabilir. ya da eminönünde 250 ye fln bindallı alabilirsiniz. nişanla kına olması biraz garip geldi bana ikiside bambaşka şeyler sonuçta. yine de tek elbiseyse eğer herkesin dediği gibi kırmızısı olabilir ben her yerde görüyorum böyle kırmızı kabarık şeyleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?