• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınayı Kız Tarafımı Oğlan Tarafımı Yakar...

Nisa Lal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
2
0
1
37
Merhaba Güzel Mi Güzel Kızlar Konu Malum KJınamı Kim Yakıcak Tartışma Çıkmasını İstemiyorum Her Kafadan Bi Ses Çıkıcak Lütfen Fikirleriniz....

Biz de erkek tarafı kına tepsisiyle felan kına yakmaya gelir[/Bizde başı Bütün Bi Tabir Varya Öyle Biri Derler Ama Nişanlımın Tarafında Gittiğim Her Düğünde Görümce Yaktı Elini Açma Muhabbetine Kaynanası Altın Koydu. Ben Açıkçası İstemiyorum Hem Başı Bütün Değil

Bizde kınayı kız tarafı getirir. Geline kız tarafından birisi, damada erkek tarafından birisi yakar.

Bizde kız tarafından biri yakar genelde ya kardeş ya yengelerden biri olur aslında çokta önemli bir durum değil gibi bazı kişiler evlilik yapmış mutlu olanların bile yakmasını söyleyebiliyor ya da anne babası ölmemiş biri kaderi benzesin diye herhalde:KK53:tabi ben kız kardeşimin yakmasını isterim :cool:

Biz de kız tarafından yenge yakar.ama yenge yoksa hala fln da olur.

Bizdede erkek tarafi yakar gorumce elti falan. Evli mutlu birisinin yakmasi uygundur. Ben gorumceme yaktirmayi dusunuyorum.

Back
X