Kına Gecesi kınayı organize edememek, kızlar yardıım

sirinkafa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
60
8
18
kızlar 2 hafta sonra kınam var, kınamda önce bir abiye sonra da bindallı giyeceğim, 6 adet de arkadaslarım için de bindallı kiraladım, sorunum şu ki salona girişleri bir türlü ayarlayamadım, abiyeyle girerken damat beyle mi girsem, sonra bindallı ve kızlarla mı, tefler hazırladım, dagıtılması için keçeden taçlar yaptırdım ''......'in kınası'' yazan tüllü taçlar, sizce nasıl yapmalıyım, işin bir de müzik ve oyun kısmı var ona göre :110:

Bosver cnm bu kadar teferruat. MANZARA gözümün önüne geldi güldüm okurken.Ne yapacağını şaşırmış ne bulursan katmissin kınaya. TUT Kocanın elini gir salona.Bu kadar karmaşaya gerek yok.

kına karışık olucak galiba?bence kına anında bindallı giy eğer ikinizden biri oynayacaksa mesela sen oynayacaksan beraber girin damadı oturttur sen oyna tam tersi olucaksa da sen otur o oynasın yok oynama olmayacaksa ikiniz aynı anda el ele girin sen bindallı ile gel ama

kızlar 2 hafta sonra kınam var, kınamda önce bir abiye sonra da bindallı giyeceğim, 6 adet de arkadaslarım için de bindallı kiraladım, sorunum şu ki salona girişleri bir türlü ayarlayamadım, abiyeyle girerken damat beyle mi girsem, sonra bindallı ve kızlarla mı, tefler hazırladım, dagıtılması için keçeden taçlar yaptırdım ''......'in kınası'' yazan tüllü taçlar, sizce nasıl yapmalıyım, işin bir de müzik ve oyun kısmı var ona göre :110:

Genelde gördüklerimde kına yakıldıktan sonra damat bey gelinin yanına geliyordu fakat Şöyle de olabilir;
ilk girişin damat ile olur bir kısa dans edersiniz ve damat beyi gönderirsin, o sırada hareketli bir kına parçasıyla kız arkadaşların ellerinde teflerle etrafını çevreleyebilir ve oyun kısmını böylece başlatabilirsin. Sonrasında bindallı ile kına yakmak üzere çıkışın yapılınca kızlar taçlarını da takar bindallı yeleklerini de giyerler.. Kına yakıldıktan sonra da eğlence kısmına devam edilir.

Back
X