Saç Rengi ve Saç Boyama Kınayla elde edilen sonuç

sozcukoyunlari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
225
186
103
Kına ile ilgili bir iki başlık vardı, okudum ancak yine de emin olmak için bu başlığı açtım. Koyu kızıl elde etmek için neler katılıyor kınaya? Kına gerçekten de iyi duruyor mu? Açıkçası kötü durursa ne yapacağımı bilemiyorum, boyada tutmayacağından kestirmek zorunda kalırım herhalde. Buğday tenle esmer ten arasında bir ten rengim var, saçımsa koyu kestane. Yardımcı olursanız sevinirim.

kırmızı şarap koyu kızıl olmasını saglıyormus ben cay karıstırıyorum o da kızıl tonmlarında yapıyor ceviz yapragı yada kabugu karıstırırsan mora yakın bir kızıl cıkar :) 10 saate yakında sacında beklemen lazım :)

o sac rengine ve istedgn tona gore degiişiyor ne kadar koyu olmasını istiyorsan o kadar cok bekleyeceksin.benim sacım koyu ilk yapısımda 10 saat bekledm koyu bir kızıl oldu artık renk oturdugu için 6 saat fln beklıyorm daha acık bir renk oldu ama daha cok belli oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…