Saç Rengi ve Saç Boyama kınayla ilgili bilgiii

gerçekten var mıdır cnm ya çok istiyorum çünkü boya yıpratıyo çünkü saçı asla yapmam

canım evet sarısı ve kumralıda var ama içinde asit benzerı bır madde var. saç o sekile açılıyor. kesinlikle onermıyorum. boyadan daha zararlı yanı. 1 ytl ye aldıgın urun mu daha saglıklı arabıstandan gelenler yoksa dığer urunler mi. yeşil kınadan başka kına saça çok zarar verıyor. mahvetme saçını. bitkisel içerikli boyalardan kullan canım.

mango doğru söylüyor bende hint kınası kulandıktan sonra saçları çok dökülen insan duydum
normal kına kullanın arkadaşlar
ben normalin kötü duracağını düşünüyordum ve kokusundan da hiç hoşlanmam
ama bu yaz saçıma yaktım ve normal saçlarımdan inanın daha çok yakıştı
ben artık sürekli yakmayı düşünüyorum, hem saçımıda besledi:teytey:

canım evet sarısı ve kumralıda var ama içinde asit benzerı bır madde var. saç o sekile açılıyor. kesinlikle onermıyorum. boyadan daha zararlı yanı. 1 ytl ye aldıgın urun mu daha saglıklı arabıstandan gelenler yoksa dığer urunler mi. yeşil kınadan başka kına saça çok zarar verıyor. mahvetme saçını. bitkisel içerikli boyalardan kullan canım.

evet canım bende katılıyorum sana bı zamanlar bende o gaflete düştüm saçlarım döküldü hemde yıprandı boyayanlarınkıbıle benımkınden daha canlı...eskı saçlarımı ozledım bennnsenağlama

mango doğru söylüyor bende hint kınası kulandıktan sonra saçları çok dökülen insan duydum
normal kına kullanın arkadaşlar
ben normalin kötü duracağını düşünüyordum ve kokusundan da hiç hoşlanmam
ama bu yaz saçıma yaktım ve normal saçlarımdan inanın daha çok yakıştı
ben artık sürekli yakmayı düşünüyorum, hem saçımıda besledi:teytey:

canım kınayı yaktıktan sonra en az 3 4 ay beklemen gerekiyormuş. aklında bulunsun yoksa saçı tabaka gibi kaplayıp kırılmasına neden oluyor. ve normal kınalarda kafa derisini tıkıyor .

canım kınayı yaktıktan sonra en az 3 4 ay beklemen gerekiyormuş. aklında bulunsun yoksa saçı tabaka gibi kaplayıp kırılmasına neden oluyor. ve normal kınalarda kafa derisini tıkıyor .

ben böyle olduğunu bilmiyordum bilgin için teşekkürlera.s.
yani aslında benim kafam karıştı
doktor tavsiyesi üzerine teyzem yakmıştı bende madem besliyor diye heveslenip onunla birlikte yaktım
ama o bir ay sonra tekrar yakacağını söyledi.böylece iyice saça yerleşecekmiş daha sonra uzun ara veririm dedi
ama bu süreyi doktor mu söyledi bilmiyorum:uhm:
o zaman ben her ihtimale karşı ara tatilde yakayımkaydirigubbakcemile2
bide normal kına derken yeşil kına demeye çalıştım.ondan bahsediyoruz demii?

ben böyle olduğunu bilmiyordum bilgin için teşekkürlera.s.
yani aslında benim kafam karıştı
doktor tavsiyesi üzerine teyzem yakmıştı bende madem besliyor diye heveslenip onunla birlikte yaktım
ama o bir ay sonra tekrar yakacağını söyledi.böylece iyice saça yerleşecekmiş daha sonra uzun ara veririm dedi
ama bu süreyi doktor mu söyledi bilmiyorum:uhm:
o zaman ben her ihtimale karşı ara tatilde yakayımkaydirigubbakcemile2
bide normal kına derken yeşil kına demeye çalıştım.ondan bahsediyoruz demii?

evet yeşil kına canım. ama ben kınanın artık zararlı oldugunu faydalı olmadıgının bılımsel olarak kanıtlandıgınıda okumuştum. saçlı derıyı tıkıyor ve nefes alamamasına neden oluyor. siz yınede uzun aralıklarla yakın derim.

Back
X