kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar..sabahın 8inden akşam saat 5e kadar hastahanedeydik..hem oğlum için hemde benim için..valla ben hiçbişey anlamadım..fsh değerim 15.58di 3 tane dr.yumuruta yaşlanması ve temebelliği yumurta rezervinde azalma teşhisi koydu..ama bu gittiğim dr. nomrla 20den sonrası tehlikeli diyor..Allah Allah ya ne yapacagımı şaştım inanın kafayı yememek elde değil.geçen ay kullandığım klomen +preglide bir güzel 4cmlik kist yapmış.herşey yasak bu ay ilişki bile..kist patlar kanaman olur dedi kendide vajinal usgyle baktı sanırım kistide patlattı şimdi azar azar kanamam geliyor..usgden sonrada belimin agrısından duramadım oralarda..Allah bu dokların eline düşürmesin ne yapacagımı şaştım inanınki..oğlumuda takibe aldılar güya 3 ay sonra gelin dediler ne ölçüm yapıldı ne bişey..hocadan randevu alalım dedik 9 ay sonraya gün veriyorlar..güya hani çok meşhurr GATA varya işte orası burası..herşey para artık inanın ki..kudurttular bugün beni..

selam kızlar..sabahın 8inden akşam saat 5e kadar hastahanedeydik..hem oğlum için hemde benim için..valla ben hiçbişey anlamadım..fsh değerim 15.58di 3 tane dr.yumuruta yaşlanması ve temebelliği yumurta rezervinde azalma teşhisi koydu..ama bu gittiğim dr. nomrla 20den sonrası tehlikeli diyor..Allah Allah ya ne yapacagımı şaştım inanın kafayı yememek elde değil.geçen ay kullandığım klomen +preglide bir güzel 4cmlik kist yapmış.herşey yasak bu ay ilişki bile..kist patlar kanaman olur dedi kendide vajinal usgyle baktı sanırım kistide patlattı şimdi azar azar kanamam geliyor..usgden sonrada belimin agrısından duramadım oralarda..Allah bu dokların eline düşürmesin ne yapacagımı şaştım inanınki..oğlumuda takibe aldılar güya 3 ay sonra gelin dediler ne ölçüm yapıldı ne bişey..hocadan randevu alalım dedik 9 ay sonraya gün veriyorlar..güya hani çok meşhurr GATA varya işte orası burası..herşey para artık inanın ki..kudurttular bugün beni..

canım çok geçmiş olsun.ahhh o hastaneler yokmu:oklava:

çok geçmiş olsun canım. kistin için soğan suyunu deneyebilirsin. çok işe yarıyo diyorlar.:teselli:

BTRKLC valla canım öyle kudurdum inanki akşamı ettik hala bişey yapamadık..bizim gidebilecegimiz başka hastahaneler yok ama milleti görsen hep ordalar.askeri personelden çok siviller var..sanki hastahanelerin kökü kesildi..bizide dışarıı sevk etseler inanın önünden bile geçmem. ama mecburuz işte...millet sıra beklemeye kalabalık oluşturmaya ne meraklıysa sanki..

wannababy saol canım benim aklımda deneyeyim bari ilişkide yasak hamişlik olmaz bu ay..

ben geçen ay 15 gün yaptım soğan kürünü. fsh yüksek olduğu için adet kanamalarım azalmıştı. kür sonrası çok iyi geldi. gerçi kürtaj sonrası ilk adetimdi, onun da etkisi olabilir. 21 günde incir kürü yaptım.

bu ay adet sonrası sadece 7 gün yaptım nolur nolmaz diye. bugünde incir kürüne yeniden başladım. derman Allah'tan. inşallah bunlar dermanımızdır.

selam kızlar..sabahın 8inden akşam saat 5e kadar hastahanedeydik..hem oğlum için hemde benim için..valla ben hiçbişey anlamadım..fsh değerim 15.58di 3 tane dr.yumuruta yaşlanması ve temebelliği yumurta rezervinde azalma teşhisi koydu..ama bu gittiğim dr. Nomrla 20den sonrası tehlikeli diyor..allah allah ya ne yapacagımı şaştım inanın kafayı yememek elde değil.geçen ay kullandığım klomen +preglide bir güzel 4cmlik kist yapmış.herşey yasak bu ay ilişki bile..kist patlar kanaman olur dedi kendide vajinal usgyle baktı sanırım kistide patlattı şimdi azar azar kanamam geliyor..usgden sonrada belimin agrısından duramadım oralarda..allah bu dokların eline düşürmesin ne yapacagımı şaştım inanınki..oğlumuda takibe aldılar güya 3 ay sonra gelin dediler ne ölçüm yapıldı ne bişey..hocadan randevu alalım dedik 9 ay sonraya gün veriyorlar..güya hani çok meşhurr gata varya işte orası burası..herşey para artık inanın ki..kudurttular bugün beni..

[ı]canım çok geçmiş olsun allah kimseyi hastanelere düşürmesin çok zor vallaha[/ı]

canım çok geçmiş olsun..rabbim yardımcınız olsun tez zamanda ilacınız olsun inşallah..kurtarsın sizleri ve bizleri bu hastanelerin elinden..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:

gülücük canım geçmiş olsun bendede kist var şimdi 5 cm ama doktorum hiçbir şeyi yasaklamadı bu önemsiz dedi şimdi benimde kafamı karıştırdın

gülücük canım geçmiş olsun bendede kist var şimdi 5 cm ama doktorum hiçbir şeyi yasaklamadı bu önemsiz dedi şimdi benimde kafamı karıştırdın

idayre bence senin dr un normalini yapmıs
4 cm kist için iliski vs yasak ne alaka yani hiç anlamadım. Benimde vardı 3,5 cm iliski yasak vs demedi olurmu oyle sey goren 8-10 cm kist sanır. Dr dan dr a çok değisiyor ya bu tarz seyler sinir oluyorum. Tıp pozitif bir bilim çogu sey en azından bu tarz olculebilcek degerleri olans eyler kisiden kisiye dğismemeli ama iste naparsınkı boylelerr..

canım ya geçmiş olsun inşallah şifa bulursunuz diycem ama şu hastaneler insanı daha çok hasta ediyolar...bende bazen çıldıracak gibi oluyorum...allah yardımcınız olsun....

kızlar burayı yeni keşfettim
bende 2. bebişi istiyorum listeye eklermisiniz
teşekkürler

canım adet tarihini verirsen senide listeye ekleriz...

interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh..................................2 Ocak
yağmur20...............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP........................2 Ocak
WANNABABY........................2 Ocak
ali -ye ...................................7 Ocak
idayre....................................8 Ocak
lolo......................................12 Ocak
pınar77.................................15 Ocak
Hatice alpaslan.....................16 Ocak
derinlik.................................16 Ocak
BTRKLC...............................19 Ocak
gülücük
sampuan
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

gülücük canım geçmiş olsun.valla bu doktorlar delirtecek benide.her giitiğim ayrı bişey diyor oynatmamak mümkün değil

saolun kızlar hepinizden Allah razı olsun desteginizi dostluğubuzun hakkı ödenmez..Allah inşallah tez amanda hayırlısıyla önce göbüşlerinizi sonrada kucaklarınızı doldurur..dünden beri akıntıyla karışık siyahlık geliyor salak kadın yoksa vajinal usgyle patlattımı kisti ne belimin agrısından duramıyorum..geçen hafta betahcg yaptırdım diyorum yok bir daha istedi..kan alanda sanki öç alır gibi nasıl canımı yaktı..Allah düşürmesin ne diyeyimki..sizce fshım normal mi 3 dr. yüksek dedi.bu normal dedi..zeynepim yeni adet tarihimi yazmamışım sanırım..6 ocak..

fazla canını sıkma canm bu doktorlar hep böyle ben bi daha doktora gitmemeye karar verdim her gelmemde piskolojim çok kötü oluyor rabbim inşallah hepimize eninde sonunda kismetimiz varsa verir zaten ben artık öyle takmayacağım inşallah

kızlar bu sabah test yaptım ikinci çizgi silikti hamileyim çok mutluyum.oğlum var 3 yaşında hap kullanıyodum 2.5 yıldır bu ikinci ay dı hapı bırakalı hemen kaldım çok şaşırdım yaa.çok heyecanlıyım ocak başı doktora gidecem sigortadan ocakta yararlanabilcem çünkü.allah tüm isteyenlere nasip etsinn dua edin banada sağlıklı olsun e inş kız olsun :CüvCüv: Şeniz

Back
X