kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar kötüyüm kocişle atıştık biraz bende o arada bebeşide aldırıcam ozaman istemiyorum diye çıkıştım .beni çok kızdırdı canım yanıyo ya niye böyle bu erkekler .O işe gitti bend eoturdum bi güzel ağladım ama hala iyi değilim.

canım olur böyle şeyler. ama sen sinirle bebişine söz söyleme. sonra üzülürsün.a.s.

daha dün kontrolüm vardı herşey iyiydi bir ay sonra görüşelim dedi doktor ama şimdi çok kötü şeyler düşünüyorum .yarın tekrar konuşacam koçişle ve kararım kesin beni çok kırdı.bana bu yazıyı okuyupta kızanlar olacak biliyorum ama ..... kızmayın

:1hug:
canım ya önce geçmiş olsun diyom bence bi doktora gitseydin bazen bitkiler yan etki yapabiliyo o yüzden [ankaranın neresindesin ben sincanda oturuyorum]

canım geçen ay klomen pregl kullandığım için 4cmlik kist oluşmuş sancılarım bu yüzden..soğan kürüde kist için bire birmiş..bende çankayada oturuyorum canım..:1hug:

daha dün kontrolüm vardı herşey iyiydi bir ay sonra görüşelim dedi doktor ama şimdi çok kötü şeyler düşünüyorum .yarın tekrar konuşacam koçişle ve kararım kesin beni çok kırdı.bana bu yazıyı okuyupta kızanlar olacak biliyorum ama ..... kızmayın

:1ninca::1ninca:Canım üzülerek söylüyorum ama bu söylediğin sözler için yakında çok üzülüceksin çok pişman olucaksın :kızgın:

zaten çok kötüyüm hala ağlıyorum ona laf etmek istemezdim .biliyorum ALLAH ta razı olmaz ama sorun yokken sorun çıkarttı ya çıldıracam

canım ya neler söylüyorsun sen öyle..otur bir sakin kafayla düşün Allah korusun senide bebişinide amannn..gör bak koçişin gelecek şimdi nasılda gönlünü alacak..bu söylediklerinide sonradan düşünüp kendine kızacaksın..erkek milleti işte agzına geleni sayar 2dk sonrada pişman olur..boşwer sen onalrı topu böyle bunların..a.s.

bilemiyorum belkide hamileliğin verdiği hassaiyetten saçmalıyorum ben o cana nasıl kıyarım böyle bir hakkımda yok zaten canı veren alır .Aksine bu üzüntüye bişey olmaz inşallah.bana çok kızacaksınız söylediğimde çok kötüydü düşününce bile canım yanıyor söylemek bile bukadar canımı yakıyor gerçekleştirmek ihtimal bile veremiyorum .ama moral ve desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar.

canım ya neler söylüyorsun sen öyle..otur bir sakin kafayla düşün Allah korusun senide bebişinide amannn..gör bak koçişin gelecek şimdi nasılda gönlünü alacak..bu söylediklerinide sonradan düşünüp kendine kızacaksın..erkek milleti işte agzına geleni sayar 2dk sonrada pişman olur..boşwer sen onalrı topu böyle bunların..a.s.

teşekkür ederim .doğru söylediklerim saçma:1no2: koçiş yarın sabah gelecek sabaha kadarda düşünsün şimdi ona mesaj atacam.:çok üzgünüm:

kızlar kötüyüm kocişle atıştık biraz bende o arada bebeşide aldırıcam ozaman istemiyorum diye çıkıştım .beni çok kızdırdı canım yanıyo ya niye böyle bu erkekler .O işe gitti bend eoturdum bi güzel ağladım ama hala iyi değilim.

canım kusura bakma ama sen ne saçmalıyosun..tabiki kızarız.:oklava::mymeka:.sen o küçücük canı hemen her kızdığında eşine kırıldığında ortaya atıp aldırmak için mi hamile kaldın..yanlış anlama amaçok kızdım ..yazık değil mi o meleğe..suçsuz günahsız..en ufak tartışmayı o suçsuz günahsız meleğe mi kestiniz faturayı..belki hamilelik psikolojisi anlıyorum ama..tövbe et canım..o doğmamış minicik yavrun için dua et..rabbim hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip etsin..hem düşün o kadar kişi var ki hiç bebeği olmayan yanıp tutuşan..sen ne kadar uğraştın hamile kalabilmek için..tekrar düşün canım lütfen..ve kusura bakma hakkını helal et..hakkında kızdım yorum yaptım..hepsi senin iyiliğin için canım..:1hug:

canım belki bir anlık sinirle hırsla söylemiş olabilirsin,evet her ailede tartışmalar küskünlükler olur ama büyük konuşma bak bize resmen bir bebek için yanıp tutuşuyoruz bir buçuk seneden beri neler çektim her ay hüsranlar yaşadım ağlama krizlerine girdimsenağlama depresyonlara girdim tam bebeğime kavuştum oda beni bırakıp gitti:çok üzgünüm: lütfen canım karnındakinin kıymetini bil sakın aklının ucundanda böyle bişey geçmesin rabbimin gücüne gider umarım eşinle aranızdaki sorunuda halledersiniza.s.

ıyı aksamlar kızlar ben yıne cok kotuyum yaa... bu gunlerde hersey ustume ustume gelıyo sankı hersey batıyo herkeze kızasım var .bılıyomusunuz eltım hamıle oda 2. ye aynı ay bırakmıstık korunmayı onun 11 ayda oldu ben daha beklıyorum .yanlıs anlamassınız benı degılmı zaman zamn sıze de oluyodur herhalde onu kıskanmadım hatta onun ıcın sevındım ıcım rahatladı bırden onun adına ama ya kendı adıma...........
o haberı verınce nette (kendı yurt dısındada) onun ıcın sevındım ama kendım ıcın bılmıyorum ne hıssettım adını koyamadım bısey koptu gıttı ıcımden zaten bıgun once de arkadasımın yengesı dogum yapmıstı ve oda ben hamıle kalmaya calısırken 2. ye hamıle kalıp dogurdu bıle duyunca bole dedım kendı kendıme sonra ustune bu
of bılmıyorum karıstım yıne 2 aydır tedavıyıde bıraktım hata mı edyorum dr. mu degıstırsem bır suru sorular takıldı aklıma yıne ne guzel kurtulmus alısmıstım dusunmemeye nolur bırılerı orda olsun kımse anlamıyo benı sızler kader arkadaslarım sınız
benı anlıyosunuz demı ılgınıze ıhtıyacım vaaaaaaaaaar...

mawilim canım benim seni anlıyorum..bi bezeride benim başıma gelmişti..kızıma hamile kalmadan önceydi..benden 1 ay önce düğünü olan arkadaşım bir aya kalmadı hamile kaldı..içim içimi yiyodu..şeytan bisürü vesvese getiriyodu aklıma..allah korusun o bebeğini düşürse sevinecek hale gelmiştim.. tabi bu arada ağlıyordum devamlı niye o hemen kaldıda ben kalamadım diye..benden bir hafta önce düğünü olan komşumuzun gelini ilk gece.diğer bi arkadaşım benden bir ay sonra düğünü olmuştu duydum ki o da hamile kafayı yiycektim..birgün oturdum kendi kendime düşündüm..demek ki bu benim sınavım dedim..ben hırslndıkça sınavım ağırlaşıyo diye düşündüm..eğer arkadaşımın iyiliğini istemezsem rabbim ondan vemiyo dedim..sonra tövbe ettim..inan bana birkaç aya kalmadı hamile kaldı..o arkadaşım doğum yaptı ben hamile olduğumu öğrendim..sakın sıkma tatlı canını sakın isyan etme canım..öptüm canlarım..

ıyı aksamlar kızlar ben yıne cok kotuyum yaa... bu gunlerde hersey ustume ustume gelıyo sankı hersey batıyo herkeze kızasım var .bılıyomusunuz eltım hamıle oda 2. ye aynı ay bırakmıstık korunmayı onun 11 ayda oldu ben daha beklıyorum .yanlıs anlamassınız benı degılmı zaman zamn sıze de oluyodur herhalde onu kıskanmadım hatta onun ıcın sevındım ıcım rahatladı bırden onun adına ama ya kendı adıma...........
o haberı verınce nette (kendı yurt dısındada) onun ıcın sevındım ama kendım ıcın bılmıyorum ne hıssettım adını koyamadım bısey koptu gıttı ıcımden zaten bıgun once de arkadasımın yengesı dogum yapmıstı ve oda ben hamıle kalmaya calısırken 2. ye hamıle kalıp dogurdu bıle duyunca bole dedım kendı kendıme sonra ustune bu
of bılmıyorum karıstım yıne 2 aydır tedavıyıde bıraktım hata mı edyorum dr. mu degıstırsem bır suru sorular takıldı aklıma yıne ne guzel kurtulmus alısmıstım dusunmemeye nolur bırılerı orda olsun kımse anlamıyo benı sızler kader arkadaslarım sınız
benı anlıyosunuz demı ılgınıze ıhtıyacım vaaaaaaaaaar...

arkadaşım ben anlıyorum seni ama bide şunu düşün allaha şükür bizlerin birer yine çocukları var ya hiç olmayanlar o yüzden ben çok fazla takmıyorum nasibimizde varsa er yada geç olur böyle şeylerde morelin çok önemli oldugu kanıtlanmıştır tıpta o yüzden oldugu vakit olsun .

mavili canım bende zaman zaman senin gibi düşünüyorum benimde abimin hanımı korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı bende çok üzülmüştüm o hemen hamile kaldı ben niye kalamıyorum diye sonra bende hamile kaldım ve bebeğimi düşürdüm anladımki rabbim bana büyük bir ders verdi sabredelim canım bizim bebeklerimizde gelecek inşallah....

ilgilenen herkese teşekkür ederim.hamileliğin verdiği hassaslık var birde ben yapı olarakda çok hassas birisiyim.Ama ortada tartışmaya bi sebeb yoktu onun içinde şaşkın ve bu kadar üzgünüm.Elbetteki her tartışmada meleğimi ortaya koyacak kadar cahil değilim.Ama eşiminde artık kendine gelmesi içinde söyledim öyle .ALLAH AFFETSİN evde bir melişim daha var ve onunda daha huzurlu ve sevgi dolu bir ortamda büyümesini, istiyorum kzımın bana ilk sorduğu annecim kardeşim gittimi gelmiyecekmi bunu onada yapmaya hakkımız yok.bu sözü onun yanında söylemedim ama çocuk ruhu işte içim yandı resmen minik kuzularım benim sizleride akşam akşam bunalttım.rahatlamak için ilk aklıma sizlerle dertleşmek geldi .:çok üzgünüm:

ilgilenen herkese teşekkür ederim.hamileliğin verdiği hassaslık var birde ben yapı olarakda çok hassas birisiyim.Ama ortada tartışmaya bi sebeb yoktu onun içinde şaşkın ve bu kadar üzgünüm.Elbetteki her tartışmada meleğimi ortaya koyacak kadar cahil değilim.Ama eşiminde artık kendine gelmesi içinde söyledim öyle .ALLAH AFFETSİN evde bir melişim daha var ve onunda daha huzurlu ve sevgi dolu bir ortamda büyümesini, istiyorum kzımın bana ilk sorduğu annecim kardeşim gittimi gelmiyecekmi bunu onada yapmaya hakkımız yok.bu sözü onun yanında söylemedim ama çocuk ruhu işte içim yandı resmen minik kuzularım benim sizleride akşam akşam bunalttım.rahatlamak için ilk aklıma sizlerle dertleşmek geldi .:çok üzgünüm:

ah canım bizler çok hassas bir dünemdeyiz bende geçen haftalarda eşimle feci tartıştık gerçi bagırıp çagıran hep ben olurum genelde onun sesi çıkmaz hatta işi ilerletip evden kovdum boşanıcam senden dedim ama akşama kalmadan barıştık biran aklıma çocuklarımı yanlız büyütecegim galdi düşüncesi bile korkunç allah evlatlarımızın ve eşlerimizin yoklugunu göstermesin canım :Saruboceq:

Back
X