- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.801
kist icin kullandıgın ilacın adı ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aranıza yenı katıldım beni yazarsanız sevinirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
![]()
selam kızlar bugün erken kalktım iyi-kötü tüm kolestrollerim yüksek çıktı.dr hareket yapmamı ve kolestrol içeren yiyeceklerden uzak durmamı önerdi.ve tsh normal aralıkda ama üst sınıra yakın ve anti tg antikor yüksek çıktığı için ilacımın dozunu ayarladı baklım 3 ay sonr ne olcak.:1hug:
günaydınnn ben valla 8 den beri ayaktayım hiçte uyumuyom fosur fosur...uyuyanlarda çabuk kalksın bakiiimmm....btrklc canım hdl iyi kolestrol ama seninki maşallah pek iyiymiş çok yüksek neden öyle çıkmış bir zararı varmıymış öyle yüksek olmasının...
günaydın kızlar..btrklc canım gecmiş olsun biraz dikkatle üstesinden gelirsin sanırım..önce sağlık tabikide..zeynepcim sen nasılsın bakiyim neler yapıyorsunuz..hiçde fosur fosur uyumadım bende..saat 6:30dan beri ayaktayım..oğlanı okula bırakıp geldim hemen actım pcyi![]()
günaydııınn kızlaaarrr..nasılsınız bakalııımm..valla bizde bugün erken kalktık sayılır..kızlar göğsümden hala sıktığımda süt geliyor..bu hamileliğe engel olur mu..kızımı sütten keseli 8 ay oldu..kesilmedi..sol göğsüm bazen çok sancıyo..napsam dr a gitsem mi acaba..öptüm canlarıımm..
Günaydın kızlaarrrrgerçi günaydın diyorum ama ben her zamanki gibi saat daha 6,30 da ayaktaydım kahvaltı hazırlanma derkeeen okula geldim ve 4 dersime girdim bilee:dance: Bugün oldukça enerjiğim, karne zamanı ya öğrencilerime booll booll 90 ları 100 leri verdim ooohhhhhhhhh içim rahatladı
neyse canlarım bişi sorucam benim oğlum geçer haftalarda yediği bişeyden kabız oldu ve 4 gün tuvaletini yapmadı sonra da tahmin edersiniz sanırım bağıra çağıra çok zor yaptı. ama o gün bu gündür çocuk kabız olmamasına rağmen korkudan ne tuvalete giriyo ne de geldiği zaman söylüyo, çok üzülüyorum minik kuşum ne de güzel almıştı tuvalet eğitimini, şimdi hem kayısı falan yediriyorum bol su içiriyorum ilaç ta veriyorum ama banamısın demiyo hep tutuyo çocuk ne yapsam acaba bi fikri olan varmı :1no2: öpüyorum hepinizi
günaydııınn kızlaaarrr..nasılsınız bakalııımm..valla bizde bugün erken kalktık sayılır..kızlar göğsümden hala sıktığımda süt geliyor..bu hamileliğe engel olur mu..kızımı sütten keseli 8 ay oldu..kesilmedi..sol göğsüm bazen çok sancıyo..napsam dr a gitsem mi acaba..öptüm canlarıımm..
İdayrecim tşk ederim ya derdimi paylaşan birileri varmışkaydirigubbakcemile5 yalnız bulduğun yöntem çok ilginç yavrum benim ne düşünüp yaptı acaba hani bende de keşke öyle bişey olsada bi şekilde yaptırabilsem, akşama gidince yine tuvalet nöbetlerimiz başlıycak anlaşılan saatlerce tuvalette babasıyla beraber başında bekliyoruz bana mısın demiyor :ecrin_bebek: Ben de bi iki şaplak atiim şakasına bakalım tepkisi ne olucak sırnaşık şeycanım benim oğlumda aynı kabız olur ve ağlaya ağlaya yapar her seferinde tuvalete girmek istemezdi bir kere tesadüfen ben buna hadi deneyelim ağrımaz dedim ve tuvalette bi kere poposuna vurmuştum şakasına tabi ondan sonra şimdi kendi diyor deniyelim popoma vur yaparım diyor canım benim o aklıyla işte ne bileyim sende birşeyler bul bence kolay gelsin ayrıca bende hep 6:30 da kalkıyorum birkere uykuya hasretim hep kıymetini bilin kızlar
merhaba arkadaşlar bu gün biraz iyiym ilk işim sizlerle paylaşmak oldu kanamam durdu dünden beri gelen giden yok ilaçlarıma ve yatmaya devam ediyorum güzel dualarınız için çok teşekkür ettik teyzeleri sizlerin desteğiyle biz bu sorunuda atlatırız hepinizi öpüyorum
İdayrecim tşk ederim ya derdimi paylaşan birileri varmışkaydirigubbakcemile5 yalnız bulduğun yöntem çok ilginç yavrum benim ne düşünüp yaptı acaba hani bende de keşke öyle bişey olsada bi şekilde yaptırabilsem, akşama gidince yine tuvalet nöbetlerimiz başlıycak anlaşılan saatlerce tuvalette babasıyla beraber başında bekliyoruz bana mısın demiyor :ecrin_bebek: Ben de bi iki şaplak atiim şakasına bakalım tepkisi ne olucak sırnaşık şey