• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ben bu ay klomen kullandım ama catlatma ıgnesıne gerek duymadı yumurtalar gayet iyi gelismis adetın 19.günü progesteron testi yapayım dedi bakalım ne olacak

011.gif

selam kızlar bugün erken kalktım iyi-kötü tüm kolestrollerim yüksek çıktı.dr hareket yapmamı ve kolestrol içeren yiyeceklerden uzak durmamı önerdi.ve tsh normal aralıkda ama üst sınıra yakın ve anti tg antikor yüksek çıktığı için ilacımın dozunu ayarladı baklım 3 ay sonr ne olcak.:1hug:

canım bende baktırdım geçenlerde totale bakıldı sadece 230 çktı benimde biraz yüksek çıktı ...bende hiç hareket yok ee malum günlerdi oturmalardı derken hamur işlerini götürüyoz...böyle çıkması normal biraz....haşimoto dediğin nedir ben anlamadım yanlız...:sm_confused:

gunaydinop0.jpg

günaydın kızlar bende kalktım ayakatyım.ama sizde fosu fosur uyuyorsunuz.mirmirmirmir
zeynepcim benim hdl ve total zaten yüksek çkıyordu malum trioit yapıyormuş.bu ay ldl ne olduysa dicem ama ben yaptım kavurmaydı ,ciğerdi derken böyle fırladı.HDL:265 LDL: 147,6 miş diğeri hatırlayamadım:uhm: canım sanada geçmiş olsun.

günaydınnn ben valla 8 den beri ayaktayım hiçte uyumuyom fosur fosur...uyuyanlarda çabuk kalksın bakiiimmm....btrklc canım hdl iyi kolestrol ama seninki maşallah pek iyiymiş çok yüksek neden öyle çıkmış bir zararı varmıymış öyle yüksek olmasının...

günaydınnn ben valla 8 den beri ayaktayım hiçte uyumuyom fosur fosur...uyuyanlarda çabuk kalksın bakiiimmm....btrklc canım hdl iyi kolestrol ama seninki maşallah pek iyiymiş çok yüksek neden öyle çıkmış bir zararı varmıymış öyle yüksek olmasının...

ben haşimatoluyum ya o kolsetrolu yüksekltiyor zaten .ama bana ilaç vermicek çünkü bunu hafif egzersiz ve diyetle atarsın dedi.:sm_confused:

günaydın kızlar..btrklc canım gecmiş olsun biraz dikkatle üstesinden gelirsin sanırım..önce sağlık tabikide..zeynepcim sen nasılsın bakiyim neler yapıyorsunuz..hiçde fosur fosur uyumadım bende..saat 6:30dan beri ayaktayım..oğlanı okula bırakıp geldim hemen actım pcyi:D

günaydın kızlar..btrklc canım gecmiş olsun biraz dikkatle üstesinden gelirsin sanırım..önce sağlık tabikide..zeynepcim sen nasılsın bakiyim neler yapıyorsunuz..hiçde fosur fosur uyumadım bende..saat 6:30dan beri ayaktayım..oğlanı okula bırakıp geldim hemen actım pcyi:D

:utangac::utangac::utangac:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın kızlar vallahi ben bugun diğer günlere nazaran biraz erken kalktım 9 da normalde 10 11 gibi kalkıyorum hiç istemiyorum ama kalkamıyom napıyım vallahi

günaydııınn kızlaaarrr..nasılsınız bakalııımm..valla bizde bugün erken kalktık sayılır..kızlar göğsümden hala sıktığımda süt geliyor..bu hamileliğe engel olur mu..kızımı sütten keseli 8 ay oldu..kesilmedi..sol göğsüm bazen çok sancıyo..napsam dr a gitsem mi acaba..öptüm canlarıımm..

[/COLOR][/B]
günaydııınn kızlaaarrr..nasılsınız bakalııımm..valla bizde bugün erken kalktık sayılır..kızlar göğsümden hala sıktığımda süt geliyor..bu hamileliğe engel olur mu..kızımı sütten keseli 8 ay oldu..kesilmedi..sol göğsüm bazen çok sancıyo..napsam dr a gitsem mi acaba..öptüm canlarıımm..

ebrucum canım benim tabiki süt hormonunun yüksekliği gebeliğe engeldir bence doktora görünmelisin süt hormonunu ölçtürmelisin ilaç tedavisiyle zaten hemen geçiyo bendede süt hormonu yüksek çıkmıştı doktorum göğsümü sıkınca bayağa süt geldi ilaçla tedavi ettik değerim sıfıra düştü sana tavsiyem doktora görün....a.s.a.s.

zelişcim sağol canım..dr a gidicem ama eşimin izni olmuyo..bi konuşayım bakıyım ilçeye yeni dr geldi bi ona gideyim olmazsa tedaviyide başlatırsam iyi olacak hem adetim bitmek üzere..annemler süt koruyabilir ondan hamile kalamazsın dediler..aklıma takıldı..öptüm canım..

Günaydın kızlaarrrr:emir_bebek: gerçi günaydın diyorum ama ben her zamanki gibi saat daha 6,30 da ayaktaydım kahvaltı hazırlanma derkeeen okula geldim ve 4 dersime girdim bilee:dance: Bugün oldukça enerjiğim, karne zamanı ya öğrencilerime booll booll 90 ları 100 leri verdim ooohhhhhhhhh içim rahatladı
neyse canlarım bişi sorucam benim oğlum geçer haftalarda yediği bişeyden kabız oldu ve 4 gün tuvaletini yapmadı sonra da tahmin edersiniz sanırım bağıra çağıra çok zor yaptı. ama o gün bu gündür çocuk kabız olmamasına rağmen korkudan ne tuvalete giriyo ne de geldiği zaman söylüyo, çok üzülüyorum minik kuşum ne de güzel almıştı tuvalet eğitimini, şimdi hem kayısı falan yediriyorum bol su içiriyorum ilaç ta veriyorum ama banamısın demiyo hep tutuyo çocuk ne yapsam acaba bi fikri olan varmı :1no2: öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlaarrrr:emir_bebek: gerçi günaydın diyorum ama ben her zamanki gibi saat daha 6,30 da ayaktaydım kahvaltı hazırlanma derkeeen okula geldim ve 4 dersime girdim bilee:dance: Bugün oldukça enerjiğim, karne zamanı ya öğrencilerime booll booll 90 ları 100 leri verdim ooohhhhhhhhh içim rahatladı
neyse canlarım bişi sorucam benim oğlum geçer haftalarda yediği bişeyden kabız oldu ve 4 gün tuvaletini yapmadı sonra da tahmin edersiniz sanırım bağıra çağıra çok zor yaptı. ama o gün bu gündür çocuk kabız olmamasına rağmen korkudan ne tuvalete giriyo ne de geldiği zaman söylüyo, çok üzülüyorum minik kuşum ne de güzel almıştı tuvalet eğitimini, şimdi hem kayısı falan yediriyorum bol su içiriyorum ilaç ta veriyorum ama banamısın demiyo hep tutuyo çocuk ne yapsam acaba bi fikri olan varmı :1no2: öpüyorum hepinizi

canım benim oğlumda aynı kabız olur ve ağlaya ağlaya yapar her seferinde tuvalete girmek istemezdi bir kere tesadüfen ben buna hadi deneyelim ağrımaz dedim ve tuvalette bi kere poposuna vurmuştum şakasına tabi ondan sonra şimdi kendi diyor deniyelim popoma vur yaparım diyor canım benim o aklıyla işte ne bileyim sende birşeyler bul bence kolay gelsin ayrıca bende hep 6:30 da kalkıyorum birkere uykuya hasretim hep kıymetini bilin kızlar

canım tabiki angelleyici mutlaka doktorda prolaktin baktır bence mutlaka etkisi vardır

canım benim oğlumda aynı kabız olur ve ağlaya ağlaya yapar her seferinde tuvalete girmek istemezdi bir kere tesadüfen ben buna hadi deneyelim ağrımaz dedim ve tuvalette bi kere poposuna vurmuştum şakasına tabi ondan sonra şimdi kendi diyor deniyelim popoma vur yaparım diyor canım benim o aklıyla işte ne bileyim sende birşeyler bul bence kolay gelsin ayrıca bende hep 6:30 da kalkıyorum birkere uykuya hasretim hep kıymetini bilin kızlar
İdayrecim tşk ederim ya derdimi paylaşan birileri varmışkaydirigubbakcemile5 yalnız bulduğun yöntem çok ilginç yavrum benim ne düşünüp yaptı acaba hani bende de keşke öyle bişey olsada bi şekilde yaptırabilsem, akşama gidince yine tuvalet nöbetlerimiz başlıycak anlaşılan saatlerce tuvalette babasıyla beraber başında bekliyoruz bana mısın demiyor :ecrin_bebek: Ben de bi iki şaplak atiim şakasına bakalım tepkisi ne olucak sırnaşık şey

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu gün biraz iyiym ilk işim sizlerle paylaşmak oldu kanamam durdu dünden beri gelen giden yok ilaçlarıma ve yatmaya devam ediyorum güzel dualarınız için çok teşekkür ettik teyzeleri sizlerin desteğiyle biz bu sorunuda atlatırız hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar bu gün biraz iyiym ilk işim sizlerle paylaşmak oldu kanamam durdu dünden beri gelen giden yok ilaçlarıma ve yatmaya devam ediyorum güzel dualarınız için çok teşekkür ettik teyzeleri sizlerin desteğiyle biz bu sorunuda atlatırız hepinizi öpüyorum

canım çok sevindim inan ki...Şenizbak sana demedik mi annesi bebişin sana sımsıkı tutunacak diye..rabbim sorunsuz bi hamilelikten sonra sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almyı nasip etsin canım..amiiinn..kendini yorma,yine temizlik yapmaya kalkışma :oklava:kendine ve bebişine iyi bak annesi:1rolleyes:öpüm canım..:1hug:a.s.

İdayrecim tşk ederim ya derdimi paylaşan birileri varmışkaydirigubbakcemile5 yalnız bulduğun yöntem çok ilginç yavrum benim ne düşünüp yaptı acaba hani bende de keşke öyle bişey olsada bi şekilde yaptırabilsem, akşama gidince yine tuvalet nöbetlerimiz başlıycak anlaşılan saatlerce tuvalette babasıyla beraber başında bekliyoruz bana mısın demiyor :ecrin_bebek: Ben de bi iki şaplak atiim şakasına bakalım tepkisi ne olucak sırnaşık şey

bizim sürekli kabız problemi oluyor yavrum hep ağlıyor yok babam gelsin yok öbür tuvalete gidelim ondada bi kere sinirlendim poposuna yavaş vurdum yap artık diye tam o anda yaptı şimdide her seferinde vurda yapayım diyor kaydirigubbakcemile3 çok zor daynamıyorlar inşallah düzelir

Back
X