- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.881
bizde bu yil allah nasip ederse kizima kardes düsünüyoruzzzzzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapalım canım sabredip dua etmekden başka bişi gelmiyor haklısın ŞenizKızlar selam herkese bi kaç gündür gelemiyorum hiç Ankara'ya gitmem gerekti bi toplantı için bu sabah geldim hayırlısıyla. Bu arada BTRKLC canım üzülme Allah en hayırlı zamanda verir inşallah bebişini elimizden dua etmekten başka hiçbişey gelmiyor öpüyorum seni üzme tatlı canını olur mu?:teselli:
Handefe canım çok sevindim haberine hadi hayırlısı bakalım listenin alttaki şanslılar bölümüne geçtin artık, yüce rabbim hayırlısıyla miniğini kucağına almayı nasip etsin öpüyorum tebriklerhihoyyythihoyyyt
hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun darısı başınıza...............
evet dün kan testi yaptırdım. 61,9 çıktı zaten bugün tam 4 hafta son adetten itibaren...... dr.a 7 haftalık olduğumda gideyim diyorum. hem ancak belli olur kalp atışı falan. allahım sağlıkla sıhhatle bitirmeyi nasip etsin. mucizem meleğim geldi işte tam 15 ayın ardından..................... dedim ya umarım sizlerde tekrar tadarsınız. dünden beri evet evet diyorum ben hamileyim bir can var içimde. özlemişim.......... anneliği, hamileleiği yeniden yaşamayı..... allahım sizlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh....
kızım olursa adı belli naz..... pek nazlandı gelmek için.
oğlum olursa ata , efeme kardeş olsun diye......
allahım içim içime sığmıyor herkese bağırmak söylemek istiyorum ama bu kez biraz bekleyeceğimmm. şöle önce ben alışayım habere:))
hepinize tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok çok saolun allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallahhhh
bizde bu yil allah nasip ederse kizima kardes düsünüyoruzzzzzzzzzzzzz
beterim canım hemşerim neoluyo sana bugünler bakıyım moralini bozmak yok sen 2 kere hamile kaldın neden 3. de olmasın ben inanıyorum tez zamanda tekrar müjdeyi vereceksin ...
evet dün kan testi yaptırdım. 61,9 çıktı zaten bugün tam 4 hafta son adetten itibaren...... dr.a 7 haftalık olduğumda gideyim diyorum. hem ancak belli olur kalp atışı falan. allahım sağlıkla sıhhatle bitirmeyi nasip etsin. mucizem meleğim geldi işte tam 15 ayın ardından..................... dedim ya umarım sizlerde tekrar tadarsınız. dünden beri evet evet diyorum ben hamileyim bir can var içimde. özlemişim.......... anneliği, hamileleiği yeniden yaşamayı..... allahım sizlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh....
allahım içim içime sığmıyor herkese bağırmak söylemek istiyorum ama bu kez biraz bekleyeceğimmm. şöle önce ben alışayım habere:))
merhaba kızlar yeni hamiş haberimiz var handefe hayırlı olsun canım .benimde bu gün kontrolüm vardı daha doğrusu daha 4 gün vardı ama ben erkenden gittim bebiş iyi teyzeleri ama hala risk altındaymışız .bir sorun çıkmazsa 1 ay sonraya randevumuz var.inşallah bu ay hamiş haberleride artar.