kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Kızlar selam herkese bi kaç gündür gelemiyorum hiç Ankara'ya gitmem gerekti bi toplantı için bu sabah geldim hayırlısıyla. Bu arada BTRKLC canım üzülme Allah en hayırlı zamanda verir inşallah bebişini elimizden dua etmekten başka hiçbişey gelmiyor öpüyorum seni üzme tatlı canını olur mu?:teselli:
Handefe canım çok sevindim haberine hadi hayırlısı bakalım listenin alttaki şanslılar bölümüne geçtin artık, yüce rabbim hayırlısıyla miniğini kucağına almayı nasip etsin öpüyorum tebriklerhihoyyythihoyyyt

Kızlar selam herkese bi kaç gündür gelemiyorum hiç Ankara'ya gitmem gerekti bi toplantı için bu sabah geldim hayırlısıyla. Bu arada BTRKLC canım üzülme Allah en hayırlı zamanda verir inşallah bebişini elimizden dua etmekten başka hiçbişey gelmiyor öpüyorum seni üzme tatlı canını olur mu?:teselli:
Handefe canım çok sevindim haberine hadi hayırlısı bakalım listenin alttaki şanslılar bölümüne geçtin artık, yüce rabbim hayırlısıyla miniğini kucağına almayı nasip etsin öpüyorum tebriklerhihoyyythihoyyyt
ne yapalım canım sabredip dua etmekden başka bişi gelmiyor haklısın Şeniz
hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun darısı başınıza...............
evet dün kan testi yaptırdım. 61,9 çıktı zaten bugün tam 4 hafta son adetten itibaren...... dr.a 7 haftalık olduğumda gideyim diyorum. hem ancak belli olur kalp atışı falan. allahım sağlıkla sıhhatle bitirmeyi nasip etsin. mucizem meleğim geldi işte tam 15 ayın ardından..................... dedim ya umarım sizlerde tekrar tadarsınız. dünden beri evet evet diyorum ben hamileyim bir can var içimde. özlemişim.......... anneliği, hamileleiği yeniden yaşamayı..... allahım sizlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh....
kızım olursa adı belli naz..... pek nazlandı gelmek için.
oğlum olursa ata , efeme kardeş olsun diye......
allahım içim içime sığmıyor herkese bağırmak söylemek istiyorum ama bu kez biraz bekleyeceğimmm. şöle önce ben alışayım habere:))

hadi hnadecim umarım keseyi görüp kalbinini attığının haberinide alırız.a.s.

zeynep canım benim güzel temennilerin için çok sağol arkadaşım inşallah rabbim hepimizin yavrularına tez zamanda kardeş verir inşallah :CüvCüv::Saruboceq:

beterim canım hemşerim neoluyo sana bugünler bakıyım moralini bozmak yok sen 2 kere hamile kaldın neden 3. de olmasın ben inanıyorum tez zamanda tekrar müjdeyi vereceksin ...

beterim canım hemşerim neoluyo sana bugünler bakıyım moralini bozmak yok sen 2 kere hamile kaldın neden 3. de olmasın ben inanıyorum tez zamanda tekrar müjdeyi vereceksin ...

canım ne bilim havadan mıdır nedir :uhm:
depresif oldum bu ay:1ninca:
bir kaç güne geçer inşallah:delphin:

evet dün kan testi yaptırdım. 61,9 çıktı zaten bugün tam 4 hafta son adetten itibaren...... dr.a 7 haftalık olduğumda gideyim diyorum. hem ancak belli olur kalp atışı falan. allahım sağlıkla sıhhatle bitirmeyi nasip etsin. mucizem meleğim geldi işte tam 15 ayın ardından..................... dedim ya umarım sizlerde tekrar tadarsınız. dünden beri evet evet diyorum ben hamileyim bir can var içimde. özlemişim.......... anneliği, hamileleiği yeniden yaşamayı..... allahım sizlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh....
allahım içim içime sığmıyor herkese bağırmak söylemek istiyorum ama bu kez biraz bekleyeceğimmm. şöle önce ben alışayım habere:))

canım, olurda Rabbim bu güzel duyguyu bana birkez daha yaşatıp birde sağlıcakla kız evlad verirse bende adını naz koyucam. tamamen aynı sebepten. gelmek için çok nazlandı.kaydirigubbakcemile3

canım adına çook sevindim allah tamamına erdirsin inş. saglıklı sorunsuz ve hayırlı bir hamilelik nasip etsin allahım inş. darısı tüm isteyenelere bende çook istiyorum ama beklemek zorundayım 2 tane bebegimi kaybettim 2ci bebegimden ayrılalı 2 ay olacak nerdeyse dr 3 ay bekle öyle dedi ama ben 5- 6 ay sonra olsun istedim yanı daha 3-4 ayım var geç olsun güç olmasın istiyorum hayırlısı allahtan inş.

günaydın kızlarr..yaa bir acayipim ben bu aralar..hafif hafif ağrılarım oluyor..daha adetime kaç gün var sanki adet olacakmışım gibi agrılar giriyor karnıma..çok ama çok yorgun um bu aralar..sabah yataktan zorla kalkıyorum ve heryerimde agrıyor..kollarımın bile hali yok..sizlerdede böyle durumlar varmı kızlar..nedir ya bu böylee:(

herkese günaydınnnn
tebrik eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..... darısı hepinie tüm isteyenlere inşallahh
gülücük kaç günün var bende öledim bu ay bebiş geldi sende de sürpriz olmasın güzelim.

günaydın kızlar..nasılsınız canlarıım..ben de bugün soğan suyu içmeye başladım..hem kilo hem de bu kistler için içicem..bebek için neler deniyoruz valla..inşallah bu ay gelir bebişlerimiz..şöyle sıraya gireriz valla ne güzel olur..amiiiinnn..ya rabbim hayırlısıyla kabul eyle dualarımızı...amiiinnn..öptüm canlarııımm..

merhaba kızlar yeni hamiş haberimiz var handefe hayırlı olsun canım .benimde bu gün kontrolüm vardı daha doğrusu daha 4 gün vardı ama ben erkenden gittim bebiş iyi teyzeleri ama hala risk altındaymışız .bir sorun çıkmazsa 1 ay sonraya randevumuz var.inşallah bu ay hamiş haberleride artar.

merhaba kızlar yeni hamiş haberimiz var handefe hayırlı olsun canım .benimde bu gün kontrolüm vardı daha doğrusu daha 4 gün vardı ama ben erkenden gittim bebiş iyi teyzeleri ama hala risk altındaymışız .bir sorun çıkmazsa 1 ay sonraya randevumuz var.inşallah bu ay hamiş haberleride artar.

:nazar::nazar::nazar:
hadi canım kendine çok dikkat et Şeniz

selam kızlar birkaçgündür giremiyodum ama ne güzel haberler var hendefe canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah... bu arada esrako iyi dileklerin için çok sağol inşallah teker teker bizde peşinizden gelicez....

kızlar nasılsınız yeni hamişimiz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

kızlar ben bu ara pek giremiyorum eğluşum bronşit oldu eşimde ameliyat olucak 3 hafta sonra fırsat buldukça rar ara giriyorum bakıp çıkıyorum
herkezi öpüyorum bay

oh be kızlar ne zamandır sole guzel bı hamıle haberı almamıstık moralımız duzeldı umut oldu bıze
handefe cım ınan cok sevındım bebege senı ıcten kutlarım Allah tamamına erdırsın darısı bızlere ay Insallah kız olur sende benım gıbı kız ıstıyosun saglıklı olsun once tabı
optum hepınızı

Back
X