kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar yenıden dr baslamaya karar verdım ama hıç ıçımden gelmıyo neyse mecburen gıtcez artık ama ıyı bır dr bulmam lazım anadolu yakasında dr tavsıye eden varmı tabıkı ıstanbul da

adet gününde testin pozitif çıkmış haftayada keseyi kesin görürsün.benimde adet günü testim silik çıkmıştı.tam 5 haftalıkkende keseyi görmüştük.Sen kimseyi dinleme tadını çıkar gerisini boşver

takma zeynebi biseyi kafaya bak sen hersey duzene gırcek o komsun senı kıskanmış muhatap bile olma kıskananlar catlasınnn:nazar::nazar:

canlarım şimdi daha iyiyim inşallah çarşamba günü sağlıklı bir şekilde görürüm bebeğimi hepiniz saolun kızlar...

kızlar yenıden dr baslamaya karar verdım ama hıç ıçımden gelmıyo neyse mecburen gıtcez artık ama ıyı bır dr bulmam lazım anadolu yakasında dr tavsıye eden varmı tabıkı ıstanbul da

canım içinden gelerek yap tedavini hiç umudunu kaybetme tatlım...allah gönlüne göre versin...

Kızlar herkese iyi akşamlar...
Ben dünkan testi de yaptırdım.Bugün gittim sonucu almaya.Ama doktor yoktu.Hemşireye sordum tetis sonucunu.Gebelik var dedi yani pozitif.Ama daha muayene olamadım.inşallah sabah gidip olucam.Ne olur bana dua edin.

Zeynepcim sende gereksiz yere kendini strese sokma.Daha erken demekki kese için.İnşalah içini ferah tut pozitif olmaya çalış.İnşallah bende görürüm de içim rahatlar....

kızlarrr cok gergınım yarın adet olucamı olmıcamı bılmıyorum cok hasta oldum pazar gununden bu yana antıbıyotık falanda atım suan mıgdemde kazımnma devamlı aclık hıssı mıgdem bulanıyor buyuk bır ıhtımal hastalık yuzundenyada piskolojik bugun bayagı ıyım gribim gecti ama gergınim eşimi falan tersleyip durdum oda kızdı yattı ufff:1no2:

saolun canlarım sizde olmasanız ne yaparım...dengesiz bir komşum var kendiside hamile bana yoksa senin kesen oluşmadımı diye sorup duruyo.... pazartesi dr henüz küçük görünmez demişti haftaya bakalım dedi bana ama saolsun komşum bütün dengemi alt üst etti ...cahil insanlarla konuşmak gerçekten çok zor...öyle bir şey olmuş olsa bile bana moral vermesi gerekirken cahil cahil konuşup içimi sıktı...ne bileyim işte böyle bende haftaya çarşambayı iple çekiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam....

zeynep ablacım benim takma kafana..sıkma tatlı canını..belki geç döllenmeden dolayı kese küçüktür görünmeye bilir...benim canım çok sıkılır böyle kendini dr gibi çok bilmiş geçinenleri..Çok üzgünüm çoook inşallah haftaya görürsün keseyi de o sana saçmalayan komşunda morarır..kusura bakmayın canlarım yaaa çok sinirlendim..:utangac:

kızlar bilgisayar kursuna başladım pek giremiyorum..orda ki net yavaş çalışıyo kk ya giremiyom..nasılsınız canlarııımm..öptüm hepinizi..:1hug:

saolun canlarım sizde olmasanız ne yaparım...dengesiz bir komşum var kendiside hamile bana yoksa senin kesen oluşmadımı diye sorup duruyo.... pazartesi dr henüz küçük görünmez demişti haftaya bakalım dedi bana ama saolsun komşum bütün dengemi alt üst etti ...cahil insanlarla konuşmak gerçekten çok zor...öyle bir şey olmuş olsa bile bana moral vermesi gerekirken cahil cahil konuşup içimi sıktı...ne bileyim işte böyle bende haftaya çarşambayı iple çekiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam....

canım zeynebim günaydınnn öncelikle moral bozmak yok yasakkelimebende aynı endişeleri yaşıyorum biliyorsun ben tam 5 haftalıkdı ilk dr. gittiğimde ve ufak olduğu için kese 15 gün sonra ancak belli olur bebiş dedi. ve kesenin ölçüsü bile alınamadı yani alınan değere göre hiçbir sonuç vermiyodu cihaz otomatik olarak. yani o kadar minikdi yani sen daha 5 haftalık bile değilsin gayet normal senin görünmese bile daha dölleneli 15 gün ancak olmuşşş öle düşün 4 haftalıkdemek biliyosun ki daha 15 günlüğe eşdeğer... rahat ol hiçbişi olmucak:emir_bebek::ecrin_bebek:...... sanada banada allahım mucizelerimizi verdi onlar ıkucağımızada alcaz sağlıkla bak görürsün senle benim aramda 1,5 hafta var herşeyi birlikte yaşıcaz oki mi arkadaşım benim....Şeniz

Son düzenleme:
boş boğaz insanlar bitmez canım boşver. zaten sanki iyi niyetli insanlar sadece burada toplanmış gibi dışardakiler öcü gibi geliyo bana ya.

:roflol: sakaleynmaster alemsin güldürdün beni..sahiden öcü gibiler ya..hamile kalsam söylemeye korkarım yani komşulara falan..karamsar insanlar ordusu gibiler:)
yaşasın kk valla..bu yüzden seviyorum burayı ve sizleri..:enbuyukkk:

Kızlar herkese iyi akşamlar...
Ben dünkan testi de yaptırdım.Bugün gittim sonucu almaya.Ama doktor yoktu.Hemşireye sordum tetis sonucunu.Gebelik var dedi yani pozitif.Ama daha muayene olamadım.inşallah sabah gidip olucam.Ne olur bana dua edin.

:teytey::teytey::dance::dance:

ggezginnn canım tebrik ederimmmmmm hamilesin..Allahım sizlerden bu haberleri aldıkça motive oluyorum yaa. er ya da geç geliyor meleklerimiz....canım İnşallah sorunsuz bir gebelik yaşar ve alırsın bebişini kucağına...:1hug:

handefeciğim oğluşun çok tatlı maaşallah canım..bir de kızın olsun hayırlısıyla tamamdır..:)

:teytey::teytey::dance::dance:

ggezginnn canım tebrik ederimmmmmm hamilesin..Allahım sizlerden bu haberleri aldıkça motive oluyorum yaa. er ya da geç geliyor meleklerimiz....canım İnşallah sorunsuz bir gebelik yaşar ve alırsın bebişini kucağına...:1hug:

handefeciğim oğluşun çok tatlı maaşallah canım..bir de kızın olsun hayırlısıyla tamamdır..:)

canım sağol hepimizin ki allah bağılasın eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez hayırlısı neyse kız iyi olur tabikide ama
oğlumdan da çok memnunum bennnnn:)kaydirigubbakcemile5

canım zeynebim günaydınnn öncelikle moral bozmak yok yasakkelimebende aynı endişeleri yaşıyorum biliyorsun ben tam 5 haftalıkdı ilk dr. gittiğimde ve ufak olduğu için kese 15 gün sonra ancak belli olur bebiş dedi. ve kesenin ölçüsü bile alınamadı yani alınan değere göre hiçbir sonuç vermiyodu cihaz otomatik olarak. yani o kadar minikdi yani sen daha 5 haftalık bile değilsin gayet normal senin görünmese bile daha dölleneli 15 gün ancak olmuşşş öle düşün 4 haftalıkdemek biliyosun ki daha 15 günlüğe eşdeğer... rahat ol hiçbişi olmucak:emir_bebek::ecrin_bebek:...... sanada banada allahım mucizelerimizi verdi onlar ıkucağımızada alcaz sağlıkla bak görürsün senle benim aramda 1,5 hafta var herşeyi birlikte yaşıcaz oki mi arkadaşım benim....Şeniz

canım benim saolasın zaten aklıma bir soru takılınca aklıma hep sen geliyosun acaba handefenin nasıl olmuştu diye....doğurana kadar seni bayağı bir bunaltıcam galiba ne de olsa seninki önde gidiyo herşeyi önce sen yaşıycaksın...allahım inşallah sorunsuz hamilelikler yaşatır hepimize...

canımcım bu ay olmazsa bir dahaki ay olur inşallah...hem ne biliyosun daha gününede var benimki günümde çok silik çıkmıştı belkide öncesinde yapsaydım çıkmazdı...hep dualarımdasın merak etme canım...

canım hamişim benim sağol.sende canını sıkma hiç bişey için.döferim bak.kendine dikkat et . a.s.

zynp zeynep ben dkt. dün gittim başka bi dkt gittim tekrar beta hcg yapmadı üstten baktı zorda olsa keseyi gördü ama çok küçük gördü 4 haftalık olabilir dedi 15 gün sonra gel ozaman tam belli olur dedi..

kızlar acale etmeyin benim 7 haftalıkken sadece keseyi görüyorduk ama insan sabredemiyor degilmi bende dün 2 li test için gittim dr ense ölçümü yapıldı ilk defa gördüm bebegimi yüzükoyun yatmıştı kuzu ilk önce hareket etmiyordu birden kalbim duracakmış gibi hissettim korktum dr bu pozisyon iyi degil dedi dahda çok endişelendim meger ölçmesi için dönmesi gerkiyormuş biraz ugraştı ve kollarını bacaklarını oynattı ama ben benden gittim resmen akşamları kıpır kıpırda şimdi niye oynamıyor diye kalbim durucaktı cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama bana kız gibi geldi hiç fazlalıgı yoktu bacak arasında çarşamba sonuçlarım çıkacak inşallah güzel olurda güzel haberler veririm sizlere buarada büyümüşmüyüz teyzeleri 4 aydan 1 hafta aldık yavaş yavaş ilerliyoruz galiba

maşallaaaahhh:nazar:..başakcım baya olmuş bebişimiz..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...öptüm canım..amiiinn

a.s.canım sıkma canını böyle milletin agzı torbamıkı büzesin konuşur dururlar konuşsunlar sen içini rahat tut allah büyük inş. herşey yolunda gider böyle herşeye kendini üzme içindeki bebeşini düşün strese girme allahım hayırlısıyla nasip etti hamileliğin tadını çıkar :nazar:boşver o bunu dedi şu şunu dedi hep güzel düşün güzel olsun inş. olucakta canım allahın izniyle bak bende 2 acı yaşadım halen çook ümitliyim diyorum allahım tekrar hayırlısıyla inş. nasip edecek inş. kucagıma aldıgım günleride görecem diye herşey biz insanlar için diyorum bol bol önce herkes için ve kendim için dua ediyorum yavrun ve sen allaha emanet olun

ggezgin canım tebrikler allah tamamına erdirsin hayırlı saglıklı ve sorunsuz bi hamilelik geçirdikten sonra rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş.

kızlar acale etmeyin benim 7 haftalıkken sadece keseyi görüyorduk ama insan sabredemiyor degilmi bende dün 2 li test için gittim dr ense ölçümü yapıldı ilk defa gördüm bebegimi yüzükoyun yatmıştı kuzu ilk önce hareket etmiyordu birden kalbim duracakmış gibi hissettim korktum dr bu pozisyon iyi degil dedi dahda çok endişelendim meger ölçmesi için dönmesi gerkiyormuş biraz ugraştı ve kollarını bacaklarını oynattı ama ben benden gittim resmen akşamları kıpır kıpırda şimdi niye oynamıyor diye kalbim durucaktı cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama bana kız gibi geldi hiç fazlalıgı yoktu bacak arasında çarşamba sonuçlarım çıkacak inşallah güzel olurda güzel haberler veririm sizlere buarada büyümüşmüyüz teyzeleri 4 aydan 1 hafta aldık yavaş yavaş ilerliyoruz galiba

başakçım cnm. daha önce yaşanan kötü tecrübelerden dolayı sanki kalp atışlarını görane dek rahat etmiycem ozaman tamamen içim rahat hamileyim diycem.maşallah sana ve bebişine sağlıklı sıhatli doğar büyürler inş. rabbim burdak, isteyen tüm arkadaşlarımızada versin amim...:CüvCüv:

canım sağol hepimizin ki allah bağılasın eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez hayırlısı neyse kız iyi olur tabikide ama
oğlumdan da çok memnunum bennnnn:)kaydirigubbakcemile5

canım aminnn..benim de kızım var ama insanın gönlünden bir de diğerini tadayım fikri geçiyor ister istemez hani, o anlamda söyledim ben..Allah hayırlı evlatlar versin canım ve en önemlisi de sağlıklı tabiikide....İnşallah bebişini kucağına alırsın canım sağlıklı bir gebelikten sonra..

başakcım Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin sana..demek yatıyor yüzükoyun..yoksa temizlik yaptın da, bebiş yoruldu dinleniyor muydu..:1rolleyes:

Back
X