kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

aşkum tez zamanda darısı başına...emin ol görmeden varlığına bir türlü inanamadım...içime su serpildi bu gerçekten bir mucize...allahım hepinize nasip etsin...

kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı sizlerin başına inşallah hemde tez zamanda...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...

canım bak endişeye gerek yokmuşş gerçi birde bana sor bende bugün çok endişeliyim bişiler ters gitmesin diye........ allahım banada bebeğimi sağsalim görmeyi kalp atışlarını duymayı nasip et.......

kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı sizlerin başına inşallah hemde tez zamanda...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...

zeynepcim canım çok sevindim ..ben sana demiştim saklanıyodur diyee:))inşallah kalbini de duyarsın bebişinin canım...

kızlarrr işlerden giremedim 2 gündür..iyi dilekleriniz için hepinize de ayrı ayrı teşekkürler..iyiki varsınız.

sahre ciğim canım Allah analı babalı büyütsün erenciğini de..

sevgiler herkese..

kıslar bende bugün yumurta takibine başladık.tesadüf kızımı hasta diye götürdüğüm hastanede doktora sordum 3.günü bakılması lazım dedi.bugünde 3.günümdü baktırdım.bitek iltihap varmış.ilaç yazdı.zaten akıntıdan anlamıştım.o da engel olur gebeliğe dedi.kadın şeker gibi yaa çok sevdim.nalet gibi gelmişti ama bayıldım.canımitatlım,güzelim diye konuştu hep.ona gidicem artık.inşallah güzel giderde değiştirmem doktor.evime çok yakın çünkü.doğum fiyatlarıda sezeryan normal ssk lılara aynı ücretmiş.1000tl.fiyatta iyi.bi baktım zırtpırt doğuran gidiyo .:))
herkes ağzı kulaklarında çıkıyodu.ahhh ahhh gene tadarım inşallah bu duyguyu.

kızlar sonunda oğlumu dünyaya getirdim.pazar günü normal doğumla erenim doğdu.allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah.

gözün aydin
allah annali babali büyütsün insallah
herkese günayyyydınnnnnn
bugün dr. kontrolüm var saat 17.30 da kalp atışlarına bakcaz kızlarrr dua edinnnnnn bana bir sorun çıkamasııınnnnn....
bu arada gezginnnn kist sormuşsun yazın ben tedavi olmuştummmm
folikül kistti benimki ilaçla tedavi olsummmm bir sonraki adetlede atıldı
çatlamayan yumurtadan kaynaklıydı benimkiii

insallah bir sorun cikmaz
dualarim seninle canim

cok sevindim senin adina canim
insallah kalp atislarinida duyarsin ve artik gercekten hamile olduguna inanirsina.s

canlarım iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.inşallah dileyen herkese allah böyle mutluluklar yaşatır.en kısa zamanda sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

zeynepcim canım gözün aydın keseyi gördün biz sana dedik dimi inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın bu arada bizimde cenazemiz var babamın 90 yaşında doğuştan kör teyzesi vardı 4 senedir annem bakıyodu onu bu sabah öldü o yüzden pek giremiyom yarın defnedicez onu

canım çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyarsın ve hayırlısı ile sağsalim kucağına alırsın :1hug:

zeynepcim canım gözün aydın keseyi gördün biz sana dedik dimi inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın bu arada bizimde cenazemiz var babamın 90 yaşında doğuştan kör teyzesi vardı 4 senedir annem bakıyodu onu bu sabah öldü o yüzden pek giremiyom yarın defnedicez onu

canım başınız sağ olsun neyse ki yaşlıymış allahım kimseyi süründürmesin :çok üzgünüm:

zeynepcim canım çok sevindim ..ben sana demiştim saklanıyodur diyee:))inşallah kalbini de duyarsın bebişinin canım...

zeynepcim gözünaydın çok sevindim.öpüyorum.a.s.

cok sevindim senin adina canim
insallah kalp atislarinida duyarsin ve artik gercekten hamile olduguna inanirsina.s

canım çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyarsın ve hayırlısı ile sağsalim kucağına alırsın :1hug:

çok teşekkür ederim kızlar yanımda olduğunuzu bilmek gerçekten çok güzel...allahım sizlerde nasip etsin...

zelişçim başın saolsun allahım geride kalanlara sağlıklı ömürler versin...

kıslar bende bugün yumurta takibine başladık.tesadüf kızımı hasta diye götürdüğüm hastanede doktora sordum 3.günü bakılması lazım dedi.bugünde 3.günümdü baktırdım.bitek iltihap varmış.ilaç yazdı.zaten akıntıdan anlamıştım.o da engel olur gebeliğe dedi.kadın şeker gibi yaa çok sevdim.nalet gibi gelmişti ama bayıldım.canımitatlım,güzelim diye konuştu hep.ona gidicem artık.inşallah güzel giderde değiştirmem doktor.evime çok yakın çünkü.doğum fiyatlarıda sezeryan normal ssk lılara aynı ücretmiş.1000tl.fiyatta iyi.bi baktım zırtpırt doğuran gidiyo .:))

bak gördünmü korkulacak birşeyin yokmuş canım ama ikide birde dr a taşınma artık biraz oluruna bırakki kafan rahatlasın canım...

gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

başınız sağolsun canım. dediğin gibi ölüm soğuk. kaç yaşında olursa olsun insanı üzüyor.

zeynepim canımmmmm çokkk sevindim inşallah 2 hafta sonrada minicik pıt pıt atan kalpini duyarsında tamamen rahata erersin dularımız seninle inşallah darısı bana ve bütün isteyen kızların başına hayırlısıyla:D

zelişim başın sağ olsun canım benim dediğin gibi ölüm soguk ve kelimelerin bittiğ yer..alt komşumun babası ölmüş 10 günn olmuş benim yeni haberim oldu ve çok utandım kadından.altlı üstlü oturuyoruz ama bi haberiz günlerde karşılaşıyoruz sadece halbuki komşu hakkı işte 40 daire olunca kime ne olmuş bilinmiyor maalesef ki çok ama çok üzüldüm ve utandım..yarın ilk iş baş sağlığına gidicem..neyse akşam akşam sizide sıkmayayım.öptüm cicilerrrrr

inş. canım hayırlısıyla en kısa zamanda kalırsın hamile allahım tüm isteyenlere nasip etsin ben senden bişey ögrenmek istiyorum dr için hangi semtte hangi hastane bende iyi bir dr gitmek istiyorumda bide dr adı şimdiden teşşekkürler

canım gözün aydın çok sevindim adına allahım hayırlısıyla bebişini kucagına aldıgın günleride nasip etsin inş. ve tüm isteyenlerede nasip etsin rabbim inş. sevgileer

Back
X