- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.361
ebru haberler gelmedi yoksa hayırlı haberde hala drlardamısın kontrol falan akşama kontrol etcem herkese ii tatillerr...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun zelıscım oncelıkle basınız sag olsun teyzenızın kabrı cennet bahcesı olsun ınsallah sızlerede ona baktıgınız ıcın Allah razı oldugu kullar arasına koysun amın
zeynepcım senın de gozun aydın keseyı gormusun hadı hayırlısı basladı mı asermelerın falan durumun nasıl ınsallah kolay bı hamılelık olur canım raebzeh senınde ıyı haberlerını beklıyorum valla Allah hayırlara vesıle etsın su guzel gunde guzel haberle gel canım herkezlerı optum
zeynooooş yaz benide bakeem 12marta.en geç tarihi veriyom artık.31 günde geliyo bazen delürdü reglim.doktor endişelenme normal dedi .dua etmeyi unutma bana.
iyi akşamlar arkadaşlar biz bugün keseyi gördük ve 5 haftalık olmuş ama çok kötü geçyo hamileliğim aşırı kusma ve mide ağrısı var ayrıca serumla besleniyom..allah herkese hayırlı hamilelik versin amin zeynepcim senin nası gidiyo...
iyi akşamlar arkadaşlar biz bugün keseyi gördük ve 5 haftalık olmuş ama çok kötü geçyo hamileliğim aşırı kusma ve mide ağrısı var ayrıca serumla besleniyom..allah herkese hayırlı hamilelik versin amin zeynepcim senin nası gidiyo...