- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.421
peki öle olsun bakalım kızlar hayırlı haberlerle dönün inşallah ikinizde.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kusura bakmayın neti geç açtım.malesef bende şans mı var..dr istifa etmiş boş gittim boş geldim..moralim ne kadar bozulduysa tahlil yaptırmayı da unuttum.eşim kızdı niye söylemedin diye.kızlar kusura bakmayın nolur sizi merakta bıraktım..hakkınızı helal edin canlarııımm..sizlere hayırlı haberleri vermeyi çok isterdim..hafta sonu da girdi ..offf ooooofffff...gülücüümm,zeynoom,handefem,balııım..sağolun canlarıımm. benim..bu arada zelişim bu ara pek giremiyo herhalde onun da adet tarihiydi bugün..hayırlısı bakalım..öptüm canlarııımm..
herkesin sevgililer günü kutlu olsun canlar
kızlar dün benim msn ye biri baglandı ve ben SALAK onu kabul ettim ama birtane çocuk fotografı vardı benimde yegenlerim çok yurt dıdında falan bende dikkat etmeden onların biri diye kabul ettim megerse o manyakta sapıgın biriymiş ben salak eengellemeyide bilmiyom tam eşimin işten gelmesine yakın saatte bende kapatmayıp eşimi bekledim oda gelince tabi adama azına geleni anladınız benimki dururmu inanın adamın kendini degil anasını babasını bile buldu sinopluymuş adamı tlf aradı msn nerden aldıgını sordu tabi adamın bütün kimligini anlatınca ve polis oldugunu söyleyince adam öttü tabi bilin bakalım nerden almış KADINLAR KULUBÜ nden
günaydın kızlarr..oğlumun heryeri kabardı şişti..herşey tamamdı bide alerji çıktı başımıza sormayın yaa..ya sabır Allah'ım ya sabır..geçen senede bu zmanlar böyle olmuştu..bu ara aburcuuburu sanki çok yedi sanırım ondan oldu..o zmanda böyle oldugunda hazır gıdadan olmuştur diye baya bir süre vermemiştim hazır gıda..ogün çok çozuttu aklımada geldi şişersin yine dedim geçti anne geçtiiiii öfff dedi bide..şurubunda son kullanma tarihi geçmiş veremedimde..çok kabarırsa acile bari götüreyim..
zelişim canım hakkında en hayırlısı olur inşallah canımmmmmmm...
gülesercim ne diyecegimi şaşırdım ama profildeki bilgiler gizli değil mi nasıl ulaşmış ki şaşırdım bende..
esrako ya canım sana bısı sorucak ordamısın acaba
sen medıkal e gıdıyosun dımı ben gıtmeyı dusunuyorumda kımı tavsıye edersın sen kıme gıdıyosun cevaplarsan sevınırım
selam kızlar ...yorgunum uykusuzum vede çok sulu gözlüyüm bugün canım bişey yapmakda istemiyor..moralimde çok bozuk biraza özel bir durum ama çok üzgünüm..çok kötü bir gün bugün bana göre..içinizi kararttım değilmi zaten başka bir haltada yaramıyorum..kusura bakmayın hepinizi çok öptüm..
merhaba canlarım ben artık kendimi pek iyihissetmiyorum bulantılarım var henüs istifra etmedim ama kötüyüm...elim kolum kalmıyo başım dönüyo yani anlayacağınız halim berbat...artık çok sık giremiyorum günde 1 kere belki ...o yüzden sizden bir ricam var adet günlerini değişen arkadaşlar son listeden kopyalayıp değişiklik yaparsa sevinirim...daha sonra ben en son listeyi gözönüne alıp düzenleme yaparım...şimdiden anlayışınız için teşekkürler...bu arada raebzeh ve zeliş eğer yarın sizden yine haber gelmezse otobüse binip yanınıza gelicem hasta halime aldırmadan...gerisini siz düşünün...ona göre yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum...[/I]
selam kızlar ...yorgunum uykusuzum vede çok sulu gözlüyüm bugün canım bişey yapmakda istemiyor..moralimde çok bozuk biraza özel bir durum ama çok üzgünüm..çok kötü bir gün bugün bana göre..içinizi kararttım değilmi zaten başka bir haltada yaramıyorum..kusura bakmayın hepinizi çok öptüm..
merhaba canlarım ben artık kendimi pek iyihissetmiyorum bulantılarım var henüs istifra etmedim ama kötüyüm...elim kolum kalmıyo başım dönüyo yani anlayacağınız halim berbat...artık çok sık giremiyorum günde 1 kere belki ...o yüzden sizden bir ricam var adet günlerini değişen arkadaşlar son listeden kopyalayıp değişiklik yaparsa sevinirim...daha sonra ben en son listeyi gözönüne alıp düzenleme yaparım...şimdiden anlayışınız için teşekkürler...bu arada raebzeh ve zeliş eğer yarın sizden yine haber gelmezse otobüse binip yanınıza gelicem hasta halime aldırmadan...gerisini siz düşünün...ona göre yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum...[/I]
:sm_cool:zelişcim ve raebzeh eeeeeeeeeeee hadin daaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool:
az kaldı canım bende heyecandan kopmuş durumdayım inşallah hamileyimdir
merhaba canlarım ben artık kendimi pek iyihissetmiyorum bulantılarım var henüs istifra etmedim ama kötüyüm...elim kolum kalmıyo başım dönüyo yani anlayacağınız halim berbat...artık çok sık giremiyorum günde 1 kere belki ...o yüzden sizden bir ricam var adet günlerini değişen arkadaşlar son listeden kopyalayıp değişiklik yaparsa sevinirim...daha sonra ben en son listeyi gözönüne alıp düzenleme yaparım...şimdiden anlayışınız için teşekkürler...bu arada raebzeh ve zeliş eğer yarın sizden yine haber gelmezse otobüse binip yanınıza gelicem hasta halime aldırmadan...gerisini siz düşünün...ona göre yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum.../I]