kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar ben geldim kaç gündür internet bağlantımız yoktu gelemedim
bugün benim adet günüm hani benim kahve rengi lekelenmem olmuştuda beklemedeydim yaaa 6 gün bekledim gelmedi adetim bende test yaptım 33. cü günde
pozitif çıktı sonra inanamadım bugün 35 .ci gün ve ben doktora gittim doktor kese oluşmu dedi ama çok küçük henüz 35 günlük minnacık bişeydi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım kese büyüyormu ama çok korkuyorum kızlar doğru dürüst sevinemiyorum ya boş gebelik çıkarsa naparım ben

önce bir:nazar::nazar:allah nazarlardan saklasın tamamına erdırsin tebrık ederım allah saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsina.s.

bugün benim adet günüm hani benim kahve rengi lekelenmem olmuştuda beklemedeydim yaaa 6 gün bekledim gelmedi adetim bende test yaptım 33. cü günde
pozitif çıktı sonra inanamadım bugün 35 .ci gün ve ben doktora gittim doktor kese oluşmu dedi ama çok küçük henüz 35 günlük minnacık bişeydi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım kese büyüyormu ama çok korkuyorum kızlar doğru dürüst sevinemiyorum ya boş gebelik çıkarsa naparım ben

canımmm çokk sevindimmmm....uyyy heeee gızzzz hamişmisin sen şimdiihihoyyyt:nazar::nazar:...hiç korkmaa bencee allahın izniyle bişey olmazz inşallahh...

kızlar içinizde ovulasyon testi kullanan oldumu...int de bi baktım..burda bi topiktede okudum kullananlar memnun gibi...bide onumu denesem diyorumm

canımmm, çok tebrik ederim. Ra hepimize sağlıcakla kucağımıza aldığımızada göstersin inşallah.a.s.

darısı tüm arkadaşların başına inşallah.

kızlar içinizde ovulasyon testi kullanan oldumu...int de bi baktım..burda bi topiktede okudum kullananlar memnun gibi...bide onumu denesem diyorumm

ben kullandım canım. ben faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü hamile kalmadan önceki iki ay 17. günde yumurtlamıştım. gaçen ay hamile kaldığım gün 14. gün yumurtladım. test kullanmayıp önceki iki ayı baz alsaydım önemli günleri kaçırırdım. faydasını görürsün inşallah.

ben kullandım canım. ben faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü hamile kalmadan önceki iki ay 17. günde yumurtlamıştım. gaçen ay hamile kaldığım gün 14. gün yumurtladım. test kullanmayıp önceki iki ayı baz alsaydım önemli günleri kaçırırdım. faydasını görürsün inşallah.

teşekkürler wanna...yalnız testleri inceledim bazıları 7 kit bazıları 10 kit yazıyo...yani her test yaptığımızda 1 kitmi kullanıyoz...o zaman 10 kitten fazla lazım ...sen ortalama kaç test kullandın

heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
DıLARA1..................................28 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMıŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

Son düzenleme:
kızlar günaydın önceliklee..hafta sonu giremediğim için geldiğimden beri geçmiş sayfaları okuyorum valla..gözlerim bööle oldu:1shok:..hiç boş kalmamış topik, maaşallahınız var:))

zeynepcim bebişiyle selamlaşmış..canım çok sevindim okurken gözüme geldi minicik bi el :) Allahım eksik etmesin hareketlerini ve sağlığını bebişinin canım...

evet canım selamlaştım bebeğimle inşallah sende görürsün o günleri...

a.s.herkese merhabalar hayırlı bir hafta olur hepimize müjdeli günler zeynepçip yeni tarihim 9 nisan hepinizi öpüyorum Şeniz

sanada hayırlı haftalar canım...

canlarım keseyi gördük bugün çok mutluyum daha küçükmüş ama 10günsonra gene gidicem.öptüm hepiciğinizi.

hadi hayatım gözün aydın ilk aşamayı geçtin sıra kalp atışında inşallah....

kızlar amniyo sonuçlarım çıkmış ama bana bilgi vermiyorlar eşimde işte gidemiyorumda.kızımda hasta yarına kaldı dua edin sonuç temiz çıkmış olsun.

canım endişe etme eminim sonuçların güzel çıkacaktır ...

CANIM LİSTEM UĞURLUDUR BİLİYORUM AMA SENİN KADAR HIZLISIDA ÇIKMAMIŞTI YANİ ...LİSTEYE GİRDİĞİN GİBİ HAMİLELER BÖLÜMÜNE GEÇTİN BİLE TEBRİKLER CANIM....kese meselesine gelince 35. gün gözükmesi bile bişey tabiki küçük olacak sakın endişe etme büyür o annesi...

zeynepcim gözün aydin canim demek bebeginle selamlastin
insallah o salladigi ellerini tutmayida nasip eder rabbim öpüyorum seni

qayrica daha gelen giden yok bende ama hamilelikte yok
ne olacak bilmiyorum artik

arkadaslar hepinizi öpyorum

AMİN CANIM İNŞALLAH SENDENDE BÖYLE GÜZEL HABERLER ALIRIZ....

teşekkürler wanna...yalnız testleri inceledim bazıları 7 kit bazıları 10 kit yazıyo...yani her test yaptığımızda 1 kitmi kullanıyoz...o zaman 10 kitten fazla lazım ...sen ortalama kaç test kullandın

canım sen hangi testi inceledin? kolay hamilelik monitörü olan aleti kullandım ben. yani alet sabit, idrar tahlili için kullanılan test çubukları var. alet kaç tane test isterse o kadar kullanıyorsun.

mesela ilk ay 20, ikinci ay 10 test yapmıştım ben.

kızlar ben yarın tekrar doktora gidicem. ne olur bana çok dua edin. Rabbimin izniyle hayırlı haberlerle döneyim inşallah.:çok üzgünüm:

canımmm çokk sevindimmmm....uyyy heeee gızzzz hamişmisin sen şimdiihihoyyyt:nazar::nazar:...hiç korkmaa bencee allahın izniyle bişey olmazz inşallahh...
sağol kuşum allah sanada nasip eder inşallah
canım ben kullanmadım ama buay kullanacaktım araştırıyordum bende nerde nasıl bulunur diye rabbim aratmadan verdi şükürler olsun bencede yap belki hiç ummadığın bir günde yumurtluyosundurda haberin yoktur

canımmm, çok tebrik ederim. Ra hepimize sağlıcakla kucağımıza aldığımızada göstersin inşallah.a.s.

darısı tüm arkadaşların başına inşallah.
çok sağol canım seninki kaç haftalıktı
rabbim sağlıcakla doğmalarını nasip etsin
diğer arkadaşlarımızda bu sevinci tekrar yaşasınlar inşallah
kızlar günaydın önceliklee..hafta sonu giremediğim için geldiğimden beri geçmiş sayfaları okuyorum valla..gözlerim bööle oldu:1shok:..hiç boş kalmamış topik, maaşallahınız var:))

zeynepcim bebişiyle selamlaşmış..canım çok sevindim okurken gözüme geldi minicik bi el :) Allahım eksik etmesin hareketlerini ve sağlığını bebişinin canım...

evet canım selamlaştım bebeğimle inşallah sende görürsün o günleri...

sanada hayırlı haftalar canım...

hadi hayatım gözün aydın ilk aşamayı geçtin sıra kalp atışında inşallah....

canım endişe etme eminim sonuçların güzel çıkacaktır ...

CANIM LİSTEM UĞURLUDUR BİLİYORUM AMA SENİN KADAR HIZLISIDA ÇIKMAMIŞTI YANİ ...LİSTEYE GİRDİĞİN GİBİ HAMİLELER BÖLÜMÜNE GEÇTİN BİLE TEBRİKLER CANIM....kese meselesine gelince 35. gün gözükmesi bile bişey tabiki küçük olacak sakın endişe etme büyür o annesi...
ahhh canım bana moral oldunuz yaaa inanki çok korkuyorum burda tebrikleri alıyorum ama inanki acaba boşu boşunamı tebrik alıyorum dedim kendime hala inanamıyorum sanki rüyada gibiyim ben bu tebrikleri 7 aydır bekliyordum
ben bundan önce aysonu kızları diye bir topik var ona yazıyordum hala yazıyorum ama buraya geçtiğim gibi hamile kaldım hakikaten listen çok uğurlu rabbim bu uğurlu listeye diğer arkadaşlarımızıda sokar inşallah
hamiş olmayan kalmasııııııııııınnnnnnnnnnnnn

AMİN CANIM İNŞALLAH SENDENDE BÖYLE GÜZEL HABERLER ALIRIZ....

sağol kuşum allah sanada nasip eder inşallah

canım ben kullanmadım ama buay kullanacaktım araştırıyordum bende nerde nasıl bulunur diye rabbim aratmadan verdi şükürler olsun bencede yap belki hiç ummadığın bir günde yumurtluyosundurda haberin yoktur

teşkür canımmm....perşembe bi bakcam burdaki eczanalere afyonda bazı şeyleri bulmak zor oluyoo..olmadı istanbuldan getirtcemmm..bu ayda onu denicemmm...denemekten zarar gelmez...benim için karnına dokun ve allah pelinede bebiş versin dee..öptümmm

canım sen hangi testi inceledin? kolay hamilelik monitörü olan aleti kullandım ben. yani alet sabit, idrar tahlili için kullanılan test çubukları var. alet kaç tane test isterse o kadar kullanıyorsun.

mesela ilk ay 20, ikinci ay 10 test yapmıştım ben.

yaa canım kusura bakma bu test nasıl bişey bilmiyodumya biraz kafam karıştıı..şimdi detaylı inceledimm..aşağı yukarı anladımm..wanna sen testi kaça almıştın..bide ne marka kullandın..bisürü marka buldumm..

Selam Kizlar,

yazdigimimi görmüyorsunuz. anlamadim. bana cevap veren olmadi. Neyse... :çok üzgünüm:

@krispi
cok sevindim canim insallah cok saglikli bir hamilelik gecirirsin ve bebisini alirsin kucagina

@wannababy
sende insallah cok güzel haberlerle cikarsin yarin doktordan

beni listeden silebilirsiniz. topiginizi yine devam izliyecem ve yazdiklarinizi okuyacam.
Gecirdigim 3 düsüklerden dolayi bazi genetik Testler yapilmasi gerekiyormus. Yeni bir doktora gitmeye basladim. o bu testleri bana yaptirmak istiyor. iyi bir doktora benziyor.
yani anliyacaginiz bu ay denemelerimiz olmiyacak artik.
Mayista insallah Türkiye ye izine gelmek istiyorum. yani biz Temmuz dan itibaren yine deneriz insallah...

Allah hepinizin duasini geciktirmeden yerine getirir insallah

Back
X