- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #5.001
canım ben şuan ara verdim tedaviye 6 ay tedavi gördüm yumurtlama tedavisi gördüm ama olmadı şimdilik biraz bekleyecem yazın aşılama yaptırmayı düşünüyorum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben şuan ara verdim tedaviye 6 ay tedavi gördüm yumurtlama tedavisi gördüm ama olmadı şimdilik biraz bekleyecem yazın aşılama yaptırmayı düşünüyorum....
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim
çok moralim bozuk bugün beni gıcık eden bi arkadaş daha geçen ay hap kullanmayı bıraktı ve hemen hamile kaldı benim 2senedir ugraştıgımı bilerek bide hava atarak söylediki çok zoruma gitti adama keçiboynuzu kaynatıyom içmiyo havuç sıkıyom içmiyo sinirimden aglıyom küscem zaten onu istiyo anlaşıldı
kizlar nasilsiniz iyimisiniz umarim iyidirsiniz benim yumoslari topladilar 6 tane olusmus bakalim yarin aricaklar dollenme olduys dualariniza ve tecrubelerinize ihtiyacim var kizlar benden esirgemezsiniz umarim. hepinizi optum allaha emanet olun optuma.s.
merhaba kızlar ben bugun kantestını yaptırdım doktor aldı sonucu telefonda esıme gebelık var ama degerler sınırda demiş progestana devam kendımı fazla yormıyacakmışım pazrtesi tekrar test olucam degerler yukselcekmı ya sevınemedım bıle adetımın 27.gununde degerler sınırda cıkması normalmı benneyaptımki
merhaba kızlar ben bugun kantestını yaptırdım doktor aldı sonucu telefonda esıme gebelık var ama degerler sınırda demiş progestana devam kendımı fazla yormıyacakmışım pazrtesi tekrar test olucam degerler yukselcekmı ya sevınemedım bıle adetımın 27.gununde degerler sınırda cıkması normalmı benneyaptımki
aliyecim canım gözün aydın bitanem rabbim tamamına edirir inşallah sakın endişelenme inşallah bişey olmuyacak ve pazartesi kan testin artacak senin adına çok sevindim birtanem keşke kan testi sonucunun kaç çıktığını öğrenseydin için daha rahat olurdu inan çok sevindim birtanem :teytey::teytey:
aliyeeemm bacııımm gözün aydın bak ne güzel herşey olumlu gidiyo..inşallah p.tesiye değerlerin yükselecek sen merak etme güzeliiimm..Şeniza.s.maşallah maşallah..öptm canım benim sen istirahat et pc yede pek gelme biz senden hayırlı haberlerini alırız p.tesiye..öptüm canım..
a.s.
canımbenım sagolsın yarın eltım kontorol için gıtcek doktora o iyice ögrencek inşallah yarabim tamamına erdirir sanada en kısa zamanda hayırlı evlatlar versina.s.
bacım sagol da test sonucunu netten buldum 14 yazıyor:uhm: hamile olmayanın 10muş sevinemedim yarım kalır dıye korkuyorum
hepinize tektek teşekür ediyorum a.s.ya eltım bugun kontor için gitti ona cok duşuk degeri yukselırse süpriz olur pek fazla ümitlenmeyin demis benneyaptımki cok üzüldüm hayırlısı artık moralim cok bozuk allahım inşallah sevincimi yarım bırakmaz zaten yarım kaldı:çok üzgünümazartesi beklıcem artık care yok
iyi akşamlar kızlar bende bugün tüp için dr gittim benim herşeyim normal çıktı eger son 2ay içinde kendiliginden olmazsa tüpe başlıyorum inşallah obari tutarda emeklerimiz boşa gitmez