kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba arkadaşlar bende 2. çocuğu isteyenlerdenim hemde nerdeyse 4 yıl oldu ama hala tık yok bir oğlum var Allah 6 yaşında evliliğimin ilk yılında kendiliğinden oldu.Bir tedavi görmüyorum şuan klomen felan denedim belki aşılama yaptıracam ama hala içimde bir umut kendinden olur diye ufff.
Birde kızlar yeşil cevizi bende duydum ama nerden bulabileceğimi bilmiyorum.Sizin bir bilginiz varmı

yumoşları büyüyen arkadaşlar...boş durmayınnn...çalışınnn...bide yeni bi şey öğrendim..başka bi topikten arkadaş söledi...çalışmadan sonra ayaklara çorap giyip 20 dk.ayakları duvara yaslayın(bunu eskiden çok yapmıştımm) ve sonra cenin pozisyonunu alıp sağ tarafınıza dönün..en az 30 dk.daha yatınn...2 arkadaş böle hamiş kalmış..ben cenin pozisyonu olayını bilmiyodumm..bide sabah çalışma yapılınca spermler daha kaliteli oluyomuş..bakalımm artık yarın adet günümm adet geçsin bide böle deneyeyim diyorumm...gerçi sabah sabah nasıl uğraşcamm o ayrı meselee..evdeki sıpammm sabahın köründe kalkıppp anneeeeee acımmm yemekkkk diyoooo

canım benim allah ol derse olur bunların hepsi boş çünkü benim düşükle sonuçlanan hamileligimde tam mayıs ayıydı dedim tatile gitcem memlekete gidcem dedim durup durupta şimdi kalırsam diye hemen kalktım banyo yaptım her seferinde gözünü seveyim o düşüncedeyimya hemen tutmuş tabi ben o yaz bişe olur diye kımıldamadım biryere ve o gidecekse gidiyor nitekim korunmam boşa gitti gitti anlıcan verecekse mevlam hangi şartlarda olursa olsun tutturuyo hayırlısını versin ne veriyosa

ben iyice kafaya koydum bırakıcam artık her ay umutlanmayı düşünmek kafama takmak istemiyorum ama çıkmıyo birtürlü kendimi yavaş yavaş hazırlıyorum tüpde yaptırmıcam oda nasıl olsa tutmucak eminim buna eski koca karılar var belki duymuşsunuzdur tabi inanmıyorumda bir ümit diye gittim karnıma ellerini bastırarak baktı neymiş efendim bebek yerim sırtıma kaçmış kurumuş eger onun dediklerini yaparsam yumuşarmış oda yerine getirirmiş şu durumda tüp blle tutmazmış dr anlamazmış öyle diyo ilişkiye girmeden önce sıcak suyun üstüne oturacakmışım buharda yumuşuyormuş fitil falan kullan dedi yapmadım hiç bişe yapmıcam artık dr gitmicem bıktım artık kabullendirecem kendimi kızıma adıcam kendimi

WANNABABY herşeyin yolunda olmasına sevindim.İnan testlerde çok iyi çıkacak her zaman iyi düşün iyi olsun canım öptüm seni.Bizi habersiz bırakma emi....
BALSURAT bal gibi güzel haberler vereceksin bize inşallah.Ben neendir bilmiyorum ama senin bu ay hamile olduğunu düşünüyorum.İçime öyle doğdu.İnşallah öyledir canım.

1. RAEBZEH canım ne güzel yumoşlar büyümüş.İnşallah çatlayacaklar ve bizlerede güzel hamiş haberlerini vereceksin.Bacım iyi çalış he bizide habersiz bırakma

1. MELİKESEVGİ hoşgeldin canım.En kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah

Kızlar ben perşembe günü kahverengi lekelenmelere ve ağrıya sahiptim cuma gittim kan tahlili yaptırdım yok çıktı.Sonra simsiyah geldi benim kırmızılar.Lekelenmeye 1 sayan doktorum cumartesi yani 3. gün ultrasonaaldı beni.1 yumurtam çatlamamış.1DE ÇOK KÜÇÜNMÜŞ sanırım benim 3 yumurtanın biri çatlamış.Neyse yani benim kırmızılar geldi.Klomene başladım yine devam.Perşembe bir tatile çıkıyoruz.Pazartesiye kadar yokuz dedik doktora perşembe beni yumurta takibine çağırdı.Ama söyleyince pazatresiye gel dedi.Adetimin 12. günü olacak o zaman.Herşeyde bir hayır vardır diyorumçÇünkü burada sizden 16 mm olan yumoşları değil 20 mm olan yumoşları çatlatma iğnesi vurduklarını duyuyorum sanırım yanılmıyorum.12.gününe kadar benimkilerde büyür inşallah.Birazda kafamdan çıkarayım iyi gelir bana bu tatil belki.KIZLAR SİZE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM.BİLGİSİ OLAN VARSA SÖYLERSE SEVİNİRİM .BU YUMOŞLARI ÇATLATMAK İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VAR MI?Neyseki çatlamayan yumurtalar soun olmaz bize dedi.Bakalım bu ayda bekleyeceğiz.Allahım hayırlısını kısmet etsin inşallah.OFFFF yine çok yazdım kusura bakmayın ama napayım bunları birtek sizlerle paylaşabiliyorum.Allah bu ay hepimize güzel haberler vermeyi ve güzel haberler almayı kısmet etsin inşallah.İYİKİ VARSINIZ.HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM........

WANNABABY herşeyin yolunda olmasına sevindim.İnan testlerde çok iyi çıkacak her zaman iyi düşün iyi olsun canım öptüm seni.Bizi habersiz bırakma emi....
BALSURAT bal gibi güzel haberler vereceksin bize inşallah.Ben neendir bilmiyorum ama senin bu ay hamile olduğunu düşünüyorum.İçime öyle doğdu.İnşallah öyledir canım.

1. RAEBZEH canım ne güzel yumoşlar büyümüş.İnşallah çatlayacaklar ve bizlerede güzel hamiş haberlerini vereceksin.Bacım iyi çalış he bizide habersiz bırakma

delikafaduldenCanım yaa inşallahh söylediğin gibidirr.27 aydır aksamayan adet bu ayda kesin gelir ınsalh gelmezhihoyyyt

Saolun sizlerden çok şey öğrendim.Bundan sonra çatlatma iğnesinden sonraki 17. günü kan tahlili yaptıracağım.Hiç olmazsa var mı var mı diye düşünüp durmam.

Kızlar ben perşembe günü kahverengi lekelenmelere ve ağrıya sahiptim cuma gittim kan tahlili yaptırdım yok çıktı.Sonra simsiyah geldi benim kırmızılar.Lekelenmeye 1 sayan doktorum cumartesi yani 3. gün ultrasonaaldı beni.1 yumurtam çatlamamış.1DE ÇOK KÜÇÜNMÜŞ sanırım benim 3 yumurtanın biri çatlamış.Neyse yani benim kırmızılar geldi.Klomene başladım yine devam.Perşembe bir tatile çıkıyoruz.Pazartesiye kadar yokuz dedik doktora perşembe beni yumurta takibine çağırdı.Ama söyleyince pazatresiye gel dedi.Adetimin 12. günü olacak o zaman.Herşeyde bir hayır vardır diyorumçÇünkü burada sizden 16 mm olan yumoşları değil 20 mm olan yumoşları çatlatma iğnesi vurduklarını duyuyorum sanırım yanılmıyorum.12.gününe kadar benimkilerde büyür inşallah.Birazda kafamdan çıkarayım iyi gelir bana bu tatil belki.KIZLAR SİZE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM.BİLGİSİ OLAN VARSA SÖYLERSE SEVİNİRİM .BU YUMOŞLARI ÇATLATMAK İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VAR MI?Neyseki çatlamayan yumurtalar soun olmaz bize dedi.Bakalım bu ayda bekleyeceğiz.Allahım hayırlısını kısmet etsin inşallah.OFFFF yine çok yazdım kusura bakmayın ama napayım bunları birtek sizlerle paylaşabiliyorum.Allah bu ay hepimize güzel haberler vermeyi ve güzel haberler almayı kısmet etsin inşallah.İYİKİ VARSINIZ.HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM........
Canım benide dr hep 12.günü çağırıyor kontrolemirmirmirmir
İnşallahh büyümüştür yumoşların.Evet dr boyutlarına göre çatlatma iğnesini vürcağını söylüyorrr.Sıkı çalış olurmuu:jeyyar:2.bebişş gelsin:CüvCüv:

canım, haberin senden önce geldi. tebrik ederim. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.

endişelerinin olması çok normal canım. hepimiz yaşıyoruz. bende senin gibiydim. aman keseyi göreyim, sonra bebeği, sonra kalp atışlarını vs vs. endişelerin sonu yok. Rabbime sığın bol bol dua et canım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.a.s.

canı çok sağol rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah ben de hayırlısı ile keseyi görürüm daha sonrada kalp atışını duyarım canım zaten gece gündüz dua ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım, çok sağol. Rabbim sizleride çok bekletmez inşallah.a.s.

merhaba arkadaşlar bende 2. çocuğu isteyenlerdenim hemde nerdeyse 4 yıl oldu ama hala tık yok bir oğlum var Allah 6 yaşında evliliğimin ilk yılında kendiliğinden oldu.Bir tedavi görmüyorum şuan klomen felan denedim belki aşılama yaptıracam ama hala içimde bir umut kendinden olur diye ufff.
Birde kızlar yeşil cevizi bende duydum ama nerden bulabileceğimi bilmiyorum.Sizin bir bilginiz varmı

canım, yeşil ceviz aslında haziran ayının 1 ile 10'u arasında toplanıp yapılıyormuş. ama ben çok iyi bir aktardan hazır alıp kullanmıştım.

Rabbim bekletmez inşallah.

canı çok sağol rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah ben de hayırlısı ile keseyi görürüm daha sonrada kalp atışını duyarım canım zaten gece gündüz dua ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım, Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah. dualar çok rahatlatıyor inan. burdaki arkadaşlarda sağolsunlar hep moral verip insanı yüreklendiriyorlar. sende hep hayırlı haberler alıp o haberleri bizimle paylaşırsın inşallah.:1hug:

selam kızlar nasılsınız zeynepcim canım ne olur kusura bakmayın haklısınız hemen haber vermem gerekirdi inanın hala acebalarım var çok korkuyorum ya burda yazarlardı işte keseyi görmeyene kadar rahatlamıyoruz diye ben içimden işte hamişsin daha niye meraklanıyorsun derdim ama çok haklılarmış yani allahın izni ile bir keseyi görsem rahatlıyıcam çünkü rahatsızım karnım çok ağırıyor rabbim tez zamanda bekleyen bütün arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu tekrar özür diliyorum

hejacıım canım gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn.öptüm canım benim..Şeniz.

canım benim çok saolçalışıyoz bakeemm..hayırlısı gariii..öptüm canım benim..Şeniz

nasipcim canım sanırım incir kürünü yaparken,incirler kaynarken içine havuçta koyup kaynatırsan yumurtayı doğal olarak çatlatıyormuş..bi dene istersen..öptüm canım..Şeniz

parıl canım aramıza hoşgeldin..Şenizinşallah topiğimiz sana uğurlu gelir..maşallah oğlunda büyümüş delikanlı olmuş:nazar:..öptüm canım..Şeniz

canım, Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah. dualar çok rahatlatıyor inan. burdaki arkadaşlarda sağolsunlar hep moral verip insanı yüreklendiriyorlar. sende hep hayırlı haberler alıp o haberleri bizimle paylaşırsın inşallah.:1hug:

canım inşallah bundan sonra daha sık uğramaya çalışıcam gerçekten insan paylaştıkça rahatlıyor

hejacıım canım gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn.öptüm canım benim..Şeniz.

canım benim çok saolçalışıyoz bakeemm..hayırlısı gariii..öptüm canım benim..Şeniz

nasipcim canım sanırım incir kürünü yaparken,incirler kaynarken içine havuçta koyup kaynatırsan yumurtayı doğal olarak çatlatıyormuş..bi dene istersen..öptüm canım..Şeniz

parıl canım aramıza hoşgeldin..Şenizinşallah topiğimiz sana uğurlu gelir..maşallah oğlunda büyümüş delikanlı olmuş:nazar:..öptüm canım..Şeniz

canım çok sağol dediğim gibi daha keseyi görmediğim için hiç rahat değilim inşallah görürsem hayırlısı ile rahatlıyıcam canım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına ben de seni öpüyorum

Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
kaymaklım...............................17 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
szdiker...................................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
BTRKLC
gülay30
aysu1
selkie
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
çikolata86
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
cerot
erturkfts

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

selam kızlarrr,
dün benim kırmızılar geldi maalesef..daha önce de belirttiğim gibi bu ay yumoşlarım çok geç oluştuğu için aşılama ertelenmiş ve spontana bırakılmıştı..vee yine 35. gün regl oldum yani..3 aydır 35 günde bir regl oluyorum ve bu durumda gelecek ayki regl tarihim de 16 mayıs zeynepciğim:(
bu arada diyet yapıp, kondüsyon bisikletine biniceeeem..kar kardır diyorum hani gebelik öncesi ne kadar kilo versek iyi değil mi...
sevgiler herkese...

ebruşum canım tebrik ederim yumoş süper...bugün 20 mm lere gelmiştir o.çalışmalara başla bacım, boşa gitmesin nurtopu gibi yumoşun...

gülücük canım çok karamsar gördüm seni..canım sen hiç böyle şeyler söylemezdinnn

Back
X