kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

gülücük..................................15 Nisan
kaymaklım...............................17 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
selkie.....................................22 Nisan
szdiker...................................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
Dilşahım
mawili
pelin003
BTRKLC
gülay30
aysu1
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
çikolata86
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
erturkfts

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

herkeze ıyı aksamlar kızlar kusura bakmayın bu aralar pek sık gıremıyorum benım oglanın okulunda kermes calısmamız varda bende okul aıle bırlıgındeyım o yuzden sureklı olkuda ıslerım oluyo bı de ahsap boyama yapıyoruz kermes ıcın onlarla ugrasıyorun pc ye vakıt kalmıyor ısteyenlerı beklerım gökyuzu kolejı deyız bu ay sonu kermesımız Bu arada benım kırmızılar pazar gunu tesrıf ettıler zeynepcım yenı tarıhım 17 mayıs dıyelım tatlım bakalım sen yazarsın artık bu ay esım cok ısrar ettı dr gıt dıye ama canım gıtmek ıstemıyo yaa ama mayısta gıdecegım artık soz verdım oda yoruldu artık benım hezeyanlarımdan olsun da kurtul dıyo bana napsın uzuluyo ben cok ıstıyorum dıye amaaaaan kısmet gorusene kadar kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun arkadaslarım öpuldunuz sevgıler.................

kızlar bugün adet oldum ..şükürr...zeynepciğim yeni adet tarihim 16 mayıs ..artık 32 günde bir adet olmaya başladımm....çokkkkk çalışmam lazımm çokkkkk

GÜNAYDIIIIIINNNKIZLAAAARRR...nasılsınız bakalııımmm...öptüm canlarııımm..hepinize hayırlı,uğurlu,bereketli günleeeeerrrr..ŞenizŞenizŞeniz

[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
sanada günaydın canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın

iyiyim çok şükür hejacım.bende çatlatma iğnesi vurundum beklemedeyim..:utangac:.nasıl gidiyo hamilelikŞenizmaşallah :nazar::nazar:topiğimizde hamişler çoğaldı ne güzel..yalnız hamile kalan kaçıyo yaa topik eskisi gibi değil:çok üzgünüm::çok üzgünüm:öptüm canım benim..ŞenizŞeniz

[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

iyiyim çok şükür hejacım.bende çatlatma iğnesi vurundum beklemedeyim..:utangac:.nasıl gidiyo hamilelikŞenizmaşallah :nazar::nazar:topiğimizde hamişler çoğaldı ne güzel..yalnız hamile kalan kaçıyo yaa topik eskisi gibi değil:çok üzgünüm::çok üzgünüm:öptüm canım benim..ŞenizŞeniz

canım hadi inşallah tedavin hayırlı olur ve sağlıkla bebişin gelir canım benim hamişlik daha bilmiyorum pek sevinemiyorum çünkü daha dediğim gibi keseyi göremedim bir de çok sancım var ondan korkuyorum her an wc ye koşuyorum inşllah bir sorun yoktur evet canım çok şükür hamişler çoğalıyor umarım bu ayda senden hayırlı haberler alırız ben de seni öpüyorum

canım hadi inşallah tedavin hayırlı olur ve sağlıkla bebişin gelir canım benim hamişlik daha bilmiyorum pek sevinemiyorum çünkü daha dediğim gibi keseyi göremedim bir de çok sancım var ondan korkuyorum her an wc ye koşuyorum inşllah bir sorun yoktur evet canım çok şükür hamişler çoğalıyor umarım bu ayda senden hayırlı haberler alırız ben de seni öpüyorum

çok saol hejacım..inşallah sende hayırlısıyla bebişinin kalp atışını duyarsın canım..dualarım sizlerle..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım Şeniz:nazar:

hatice ablacıımm günaydıııınn nasılsın canım benim...öptüm canııımm.ŞenizŞeniz.

günaydın canım iyiyim çok şükür bende seni çok öpüyorum canım........
bende klomen kullanıyorum p tesi dr a gidicem duruma göre aşılama yapacak onu bekliyorum sabırla. Hakkımızda hayırlısı olur inş.

gülücük..................................15 Nisan
kaymaklım...............................17 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
Balsurat ................................18 Nisan(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
selkie.....................................22 Nisan
szdiker...................................23 Nisan
çikolata86...............................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
dilşahım
BTRKLC
gülay30
aysu1
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
sencerderen
asu1984
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
erturkfts

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Son düzenleme:
günaydın canlarım...

herkese bol yumurtalı ve çook çalışkan bir gün diliyorum..:)

sanda günaydın cerotuumm..amiiinnn:utangac::Saruboceq:öptüm canım beniimmŞeniz

hatice ablacım inşallah bu ay saa uğurlu gelir aşılaman tutar..hep beraber müjdeler veririz ard arda..amiiinn..öptüm ablacıımm..Şeniz

günaydın kızlar.... ebrucum haticecim bu ay boş durmak yok bol bol çalışın göriyim sizi hadi bakalım...

valla Zeynep abalcım benim kız pek izin vermiyo çalışmalara..zar zor çalışıyoz..:utangac:hergün gündüz yatan cimcimeyi dün tam yumoşun çatladığı gün yatıramadık:roflol::roflol::roflol:uğraş uğraş ancak akşam 10 da yattı:roflol::roflol:hayırlısı inşallah..canım ablam senin hamilelik nasıl gidiyo?kendine iyi bak yorma kendini ve bebişi..öptüm canıımm beniiimmŞenizŞeniz:nazar:

günaydın kızlar.... ebrucum haticecim bu ay boş durmak yok bol bol çalışın göriyim sizi hadi bakalım...

evet zeynepcim bu ay elimden geleni yapmaya çalışcam inş. tutarda başka tedavilere gerek kalmaz. Biz bekleyenlerde sizler gibi güzel haberler veririrz inşallah. Böyle bişeyi sizlerle zevkle paylaşmayı çok isterim.

hatice ablacım inşallah bu ay saa uğurlu gelir aşılaman tutar..hep beraber müjdeler veririz ard arda..amiiinn..öptüm ablacıımm..Şeniz[/SIZE][/B][/FONT][/QUOTE]

Aminnn inşallah canım. Bİrlikte veririz güzel haberleri ya eğer bu seferde tutmazsa :((((
sanırım bırakıcam.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Allah tüm isteyenlere versin ben hep dualarıma sizleride katıyorum Allahım kabul eder inşallah
sizi çokkk öpüyorum güzel haberlerle görüşmek üzere
:CüvCüv:

Back
X