kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

memnun oldum ebrucum teşekkürler o senin güzelliğindir kaydirigubbakcemile5
bide geçen gün deterjan reyonuna girdim kaçtım reyondan çıkmasam istifra edecektim nasıl kötü koktu fisfisfis allahım hayırlısını versin ama sabah yataktan kalkınca bile ilk aklıma bu geliyor engelleyemiyorum kendimi
normalde de sabırsız bi tipimdir zaten

aynen bende öyleyim,tez canlı,birde bu yaşadıklarım psikolojikse nasıl kızıcam kendime anlatamam.

ebru sağol canım bende kılmak istiyorum bugün kızım erken yatarsa inş.

bende yapıcam ve bugün burdaki bütün arkadaşlarımıda dileğime ilave edicem.Allah hayırlı evlatlar versin bizi fazla bekletmeden. :Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum oğlanı kreşe bırakıcam vakit bulursam yine girerim bugün,kendinize iyi bakın tamam mı?

ebru sağol canım bende kılmak istiyorum bugün kızım erken yatarsa inş.

züleyhacım ebru benim bana mı seslendin?ne namazı kılıcaz..hacet namazı mı?bu arada aynı yaştayız..benim kızımda 28 aylık ben 2,5 yaşında diyorum yuvarlak hesap..öptüm canım benim..ŞenizŞeniz

züleyhacım ebru benim bana mı seslendin?ne namazı kılıcaz..hacet namazı mı?bu arada aynı yaştayız..benim kızımda 28 aylık ben 2,5 yaşında diyorum yuvarlak hesap..öptüm canım benim..ŞenizŞeniz

slm canım selkie nickli arkadaşımızın adıda ebru ona demiştim
hacet namazı kılcaz bakalım hayırlısıyla.
bende 2 yaş diyorum kaydirigubbakcemile3 daha kolay oluyo. ay olarak söyleyince insanlar hesap yapıyo kaç yaş oluyo diye sırnaşık şey
sen ne zamandır düşünüyorsun 2. yi

slm canım selkie nickli arkadaşımızın adıda ebru ona demiştim
hacet namazı kılcaz bakalım hayırlısıyla.
bende 2 yaş diyorum kaydirigubbakcemile3 daha kolay oluyo. ay olarak söyleyince insanlar hesap yapıyo kaç yaş oluyo diye sırnaşık şey
sen ne zamandır düşünüyorsun 2. yi

haa demek ebrular 2 tane topiktehihoyyytcanım benim kızımda tedaviyle olduğu için erken istedim..aslında 1 senedir korunmuyoruz,yaklaşık 6 aydırda istiyoruz..kendiliğiden olur mu diye bekledim olmadı bu ay serophene ve ovitrelle ile tedavi oldum şimdi adetimi bekliyorum bakalım sonuç ne olacak..öptüm canım..Şeniz

kızlar bende batma felan yok şakur şukur adet oluyomm..senağlama ama bi düşündüm oğluşuma bilmeden hamiş kaldığımda kasıklarımda batma olmuştu..10 aylık evliydim enfeksiyon kaptım sanmıştımm..hee bide acayip güzelleşmiştimm..:1shok:yüzümde tek bi leke sivilce kalmamıştıı...batma yaşayan arkadaşlar dikkat edinn..ne olur ne olmazzzkaydirigubbakcemile5

pelin merhaba nasılsın
bi arkadaşa zorlayara korunmayı bıraktırdım 3.ayda hamile kaldı ve adetine 1gün kala idrardan çıktı tuhaf degilmi hani adet biraz geçince belli oluyo diyolarda

balsurat dün akşam dayanamadım şu karbonat olayını denedimm.kaydirigubbakcemile3.haklısınnn ben adetliyimmm ona rağmen köpürdüüü...kaydirigubbakcemile2 yine bildiğimiz yoldan şaşmamak lazımmm...yaşasınnn eczanelerrr:enbuyukkk:

kızlar bende batma felan yok şakur şukur adet oluyomm..senağlama ama bi düşündüm oğluşuma bilmeden hamiş kaldığımda kasıklarımda batma olmuştu..10 aylık evliydim enfeksiyon kaptım sanmıştımm..hee bide acayip güzelleşmiştimm..:1shok:yüzümde tek bi leke sivilce kalmamıştıı...batma yaşayan arkadaşlar dikkat edinn..ne olur ne olmazzzkaydirigubbakcemile5

Az önce namaz kıldım eğilip kalkarken oldu benim bu ay hareket ederken oluyor yaa:uhm:

balsurat dün akşam dayanamadım şu karbonat olayını denedimm.kaydirigubbakcemile3.haklısınnn ben adetliyimmm ona rağmen köpürdüüü...kaydirigubbakcemile2 yine bildiğimiz yoldan şaşmamak lazımmm...yaşasınnn eczanelerrr:enbuyukkk:

:roflol::roflol:Pelin kızz allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3Köpürür tabii asitle birleşiyo fossluyo:roflol:

bütün kızlar toplandııık toplandıık toplandıııkkhihoyyytsm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey:

Back
X