E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
cnmm bende 10 haftalik 3 günlük hamileyim beni de yaz bebisim 22 subart geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar giznur ve esrako size teşekkür ederim beni yanlız bırakmadığınız için moralım -1 ken sorularımı yanıtsız bırakmadınız annemlere bile annatamadığım durumumla ilgilendiniz 2. bebek de neyin nesi diyenler var 1. ömür versin allah dyorlar tabiki allahım uzun ömürler versin yavrularımıza ama ben ilkinde doyasıya anlamadım simdi oğluma kardeş istemek en büyük hakkım üstelik oğlumda istiyor allah en kısa zamanda hepimizin kucaklarını ve evlerini bebişle doldursun
merhaba arkadaşlar giznur ve esrako size teşekkür ederim beni yanlız bırakmadığınız için moralım -1 ken sorularımı yanıtsız bırakmadınız annemlere bile annatamadığım durumumla ilgilendiniz 2. bebek de neyin nesi diyenler var 1. ömür versin allah dyorlar tabiki allahım uzun ömürler versin yavrularımıza ama ben ilkinde doyasıya anlamadım simdi oğluma kardeş istemek en büyük hakkım üstelik oğlumda istiyor allah en kısa zamanda hepimizin kucaklarını ve evlerini bebişle doldursun
kızz sen aynı beni anlatıyo gibisin bende asla dedim 8 yaşında oğlum şuan halaaa kararsızım korkuyorum ev alındı araba alındı hiç borç kalmadı eşimin işi ii yinede korkuyorum alıştım çalışmaya ya evde bunalıma girersem diye bile düşünüyorum ama bir yandanda oğluma üzülüyorum sabah uykusu nedir bilmedi ilk okul senesini bile ananesiyle tamamladı zorlu sadece biz degil çocukta çekti bir aklım doğur bi tane hem oğlunla ilgilen hem bütün yaşayamadıklarını yeni bebeginle yaşa içinde ne kaldıysa yaşa diyorum bir yandanda yeter bunun gelecegi için çalış diyorum bir de defalarca kaza oldu ama hamile kalmadın yoksa çocugun bir daha olmucakmı diyorum kendi kendime offf karar veremiyorum ben :1no2:aynen oyle bende 22 yasındaydım oglum dogduugunda. hiç anlamadan zaman akıp gitti zaten 22 aylıktan itibaren yuvada idi hiç bir anında dogrudurust yanında olamadım. hep onu aglayarak yuvalara bıraktım insalalah olursa en azından 3-4 sene calısmayıp onunla olmak doyasıya buyutmek i stiyorum (tabi sıkılııp bunalmazsam) bakalım bunlar istekler insanın hayatında verdigi en onemli kararlardan biri çocuk sahibi olmak istemek . umarım hayırlısı olur hepimiz için. ben hep hayırlı olacak mutlu olacaksam iyiki dogurdum vs surekli diyeceksem olsun dedim pismanlık duyacaksam zorlanacaksam vs olmasın diye dua ettim ondanmı olmuyor ne diye dusunmeden edemiyorum . çunku ben oglum 7 yasına gelene kadar çocuk falan istemedim asla dedim hatta ikinci dusunmuyormusun dyenlre tepki verdim. bir anda istek geldi o yuzden çok korkarak karar verdim çocuk grisiminde bulunmaya bile tabi hemen olacaksandım ilki hemen olmustu ya :) olmadıkca daha çok ister oldum belki boylesi daha makbul gelecek olunca insallah daha kolay atlatacagım zorlukları bilmiyorum çok yazdım herkese kolay gelsin .)
kızz sen aynı beni anlatıyo gibisin bende asla dedim 8 yaşında oğlum şuan halaaa kararsızım korkuyorum ev alındı araba alındı hiç borç kalmadı eşimin işi ii yinede korkuyorum alıştım çalışmaya ya evde bunalıma girersem diye bile düşünüyorum ama bir yandanda oğluma üzülüyorum sabah uykusu nedir bilmedi ilk okul senesini bile ananesiyle tamamladı zorlu sadece biz degil çocukta çekti bir aklım doğur bi tane hem oğlunla ilgilen hem bütün yaşayamadıklarını yeni bebeginle yaşa içinde ne kaldıysa yaşa diyorum bir yandanda yeter bunun gelecegi için çalış diyorum bir de defalarca kaza oldu ama hamile kalmadın yoksa çocugun bir daha olmucakmı diyorum kendi kendime offf karar veremiyorum ben :1no2:
zeynepcim malesef temmuz benim için kırmızı geçti.19 ağustos adet tarihim yanilersen sevinirim.zaten olmazsa tüp bebek tedavisi için başlıcam.25 ağustostan sonra canım sevgiyle kalın.a.s.
hüüüüüüüüüüüüüü ben ne zaman listeye girceeeeem.
lelos ben bu gel gitlerin hepsini geçen sene temmuz austos eylul aylarında yasadım ondan sonra siddetle istemeye basladım. ama ilk denemelere basladgıımızda hatta esim hiç istemiyordu ilk aylar benim zorumla ok dedi ama aslında istemiyormus simdi itiraf ediyor
tumunu dusundum yazdklarının calısmaya alısmak var olan çocugnunu geleceğinin daha iyi olması vs vs
ama etrafımda arkadaslarım ikincileri dogurup mutlu mesut buyuttukce insanın aklı gidiyor
sunu dusundum yapmazzam mutlaka ilerde pisman olcam çok eminim buna aklımda kalcak ikinci yapanlara cesaretlerine hep ozeneceğim. ilk zamanlar karar verdikten sonra yani her sabah ise giderken zor kalkarım herkesg ibi:) ya simdi bebek için kalkmak vardı ay ne zor falan oluyourdum ama artık diorum bir sene idi en çok çilesi bana altı ay hatta tam zor donem sonra ara ara kalktık oyle buyuk sıkıntı yasamadım. her çocuk bir olcak diye birsey yok ilk gunden rnahat buyutende var a rtık kader kısmet ama benikinciyi yapmak istiyorum dedim ve iste su an hala ugrasıyoum olması için. ilerde aklında kalcaksa is isten geçmeden evel iyi dusun derim ben
sartlar olarakta allaha sukur seninle benziyourz. evimiz arabamız var esimin saglam yıllardır calıstıgı bir isi var benim isimde su an için oyle ayrılırsam tazminatım nolcak diye falan dusunuyorum yıllarım var burda geçen ama iste hersey olacagına varır diyerek giristim çok ilerileri dusunmek istemiyorum. e lbet bir hal yol yapılcak
ilk okul yılı aynen bizimde oyle geçti sabahın korunde kaldırıp erkenden sevrise verdik 1,5 saat serviste geziyordu oglum. bu sene ilk kez evde sabah kendi oturacak 40 dk falan sabah nası olcak bilmiyorum 3 e baslıyor bu sene. yuvaya ilk benim oglum gidiyordu daha kaloriferler yanmadan kimse yokken temizlikci bayanlarla oturuyordu bari simdiden sonra biraz keyif sursun istiyorum ama etrafımdakıler artık buyuduu senden çıkcak onu oyle dusunme vs diyor bilmem hangisi dogru[/QUO
cnm yaa desene yannız degilim ama küçük bi bebek düşündükçe evin içinde içim gidiyo galiba bende istiyorum dediğin gibi ilk çocuklarımızında bize okul çağında çokk ihtiyaçları var :1hug: