- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.821
ekledim rossescim..zelişiiimm..canım benim..yeni tarihini vermemişsin..ver de ekleyeyim seni..vazgeçmek yok hadiii..öptüm canlarıııımmŞenizŞeniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar herhalde aranızda oğluşunu en erken sünnet yaptıranlardan biri benim ben oğlumu 9 aylıkken sünnet yaptırmıştım pipisinde iltihaplanma oldu acilen yaptırmıştık bazen diyorumki iyikide erken yaptırmışım aklı kesince daha zor oluur geliyo bana....
arkadaşlar bişey soracağım sizdede oldumu bilmiyorum benim göğsümden süt geliyor nedendir acaba
ebruşum ben kendimi ekledim renk ayarını yapmayı unuttum gerekli düzenlemeyi sen yaparsın artık.....ekledim rossescim..zelişiiimm..canım benim..yeni tarihini vermemişsin..ver de ekleyeyim seni..vazgeçmek yok hadiii..öptüm canlarıııımmŞenizŞeniz..
canım 9 aylıkken zor olmuştur herhalde..ama hastalık olunca mecburen katlanır insann..allah sana dayanma gücü vermiş demekki...bir yandanda iyi olmuşş acıyı tam bilmeden yaptırmışsın..büyüyünce çokkk acıyacağının farkında oluyolarr..off offf çok zor oğlan annesi olmakk
yaaaaaa 9 yaşında oğluşumamaaa bana hala bebek gibi geliyoo..:ecrin_bebek:sorma hakikatten babası yüzünden yaptıramadımm..7 yaşına kadar küçük daha dedi..7 yaşında ayak parmağının tendom bağları kesildi(cama basmıştı)ameliyat oldu..bu yıl çok kan kaybetti seneye yaptıralım dedik..8 yaşında koca temmuz,ağustosda yurt dışındaydı..yine kaldı sünnet..kocaya bu senede yaptırmazsak askerde kendi yaptırır artık dedimm:roflol::roflol:tamam dedii...sonra beni aldı bi stresss
off offf oğluşum çabucak olsada hemen iyileşse..şimdiden çocuğa baktıkca gözlerim doluyo..
arkadaşlar herhalde aranızda oğluşunu en erken sünnet yaptıranlardan biri benim ben oğlumu 9 aylıkken sünnet yaptırmıştım pipisinde iltihaplanma oldu acilen yaptırmıştık bazen diyorumki iyikide erken yaptırmışım aklı kesince daha zor oluur geliyo bana....
oh ne güzel hem kurulmuş senin eve,hem talimat veriyo,kötükedihüso şu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atıp altınada bolca odun atmalıkötükedihüsokötükedihüsodelphin:sırnaşık şey
,bende kaynana olucam ilerde ama ben geline karışmam yaa,ne yaparsa yapsınlar,
insan işte eşinin hatırına bişey diyemiyo,aslında biraz oğlullarını düşünseler yapmazlar böyle,ben yeri geliyo vuruyorum eşimin yüzüne yaptıklarını karşımda eziliyor,,,ben olsam oğluma laf söylenmesin diye iyi geçinmeye çalışırdım...
benimkide kasıtlı yaptı zaten gibi geliyo çocuğu bırakmamayayım bir daha diye,bir kerede evlilik yıl dönümümüzdü bizdeydiler yine ,eşim hadi yemeğe gidelim başbaşa annem bebeğe bakar dedi,bende eminmisin sen bi sor dedim,ben biliyorum ya alacağım cevabı o yüzden eşimi yolladım,kaynanam iyi dedi sizin canınız can bizimki patlıcan,nasıl geçecek boğazından bensiz yemek demiş,eşim:1shok
aslında kendi evimde okutacağım mevlüdü evim varken niye annemde okutayım ki diceksin sonuçta hala orası senin evin...! biraz yüzsüzlük yapmak lazım böylelerine,inadına yapmak lazım ne teklifmi beklicem kendi evimde yapmak için. diceksin..
ama işte eşler kalıyor arada...
benim kayınpederde çok cinstir altı senelik evliyim her geldiğinde oğlunu över durur neymiş ben kadir gecesinde doğmuşum onun oğluyla evlendiğim için...oda karışır herşeye,,,,
allah kolaylık versin kaynana derdi çeken herkese kız zor valla!
boşuna dememişler bir evin gelini varsa evin kedisi bile gelir gelini tırmalar diye,o hesap işte...
şu sipreyli sünneti bizim bir akraba yaptırdı geçenlerde,oğlu 5 yaşında benim oğlanla 2 hafta sürmüş tam olarak iyileşmesi,,,ama çocuk biraz fazla nazlı bir çocuk!
ayyyy korktum şimdi bakk gideyim o zamancanım benim bildiğim kadarıyla göğüsten süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksekliğinden kaynaklanıyo ve hamile kalmayıda engelliyo benimde göğüslerimden sıktığımda süt geliyodu doktora gittim ve prolaktin hormonumu ölçtürdüm yüksek çıkmıştı doktorum ilaç vermişti daha sonra değerm düşmüştü bence sende doktora görün bu hormonun yüksekliği hamileliği engelliyo....
bencede canım hemen dr ye git..dostinex diye bi ilaç veriyo 5 günde düşüyo değerin..
selkie senin kocayla benim kocanın acep bi akrabalıkları varmı:uhm:ayol aileleri aynı bende 10 senedir ne kadar şanslı olduğumu dinliyorumm:dilcikar:hatta kayınvalide evliliğimin ilk 3 senesi bana devamlı sayısal oynatırdı..senin kadar şanslısı yok oğluma kimler kız vermek istedide sen kandırdın kaptın derdii:tomato:ayol kocayla aramda 10 yaş varr kimkimi kandırdı belli değil yaniikaydirigubbakcemile3 bide dün akşam kuzenimle konuştum 2 gün önce narkozla sünnet yaptırmış çok rahat oldu dedi..akşama ayaklandı şimdide istediği gibi dolaşıyo dedi..ben galiba narkozla yaptırcamm
yaww kızlar ben niye değerlendirme yapamıyorummselkie zeliş wanna raebzeh niye size puan veremiyom..devamlı başka kullanıcıları oylayın diyoo..oyluyommm..allah allah yaa
arkadaslar siz tecrübelisiniz bişey sorcam
ben ilk kez hamileyim 4 haftalık hcg 1767.89
ama bu gün kese görünmedi adetim geceli 1-2 gün oldu
siz keseyi ilk defa kaç haftalıkken gördünüz
arkadaslar siz tecrübelisiniz bişey sorcam
ben ilk kez hamileyim 4 haftalık hcg 1767.89
ama bu gün kese görünmedi adetim geceli 1-2 gün oldu
siz keseyi ilk defa kaç haftalıkken gördünüz
yaww kızlar ben niye değerlendirme yapamıyorummselkie zeliş wanna raebzeh niye size puan veremiyom..devamlı başka kullanıcıları oylayın diyoo..oyluyommm..allah allah yaa
canım nasıl puan veriyosun..:uhm:fisfisfisben bilmiyomdaanlatırsan sevinirim..opuyorumnanaktan
selam kızlaaaaarr nasılsınız bakalım...bi sünnet konusu alıp gitmiş..Rabbim inşallah bi oğluş ta bana verir de ben de böyle sünnet ettiririm..:Saruboceq:pelincim,selkiecim,Rabbim yavrularınıza ağrısız acısız sünnetler nasip etsin..inşallah hiç bilmezler acısını..amiiiiinn.:Saruboceq:..