kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım tam bilmiyorum ama doğal yolla -ilaçlı tedavi başa baş sanırım..:çok üzgünüm: benim bildiğim 1 tüp bebeğimiz var..ama son zamanlarda hep doğal yolla hamiş kaldı arkadaşlar..benimde oğluşum 9 yaşında ialaçla tedavi ve aşılama denedimm..2. aşılama için ekim -kasımı bekliyorumm..yani bebişler olsunda nasıl olursa olsunn
Allah bağışlasın oğlunu inş. ikinci aşılamanda bebeşin gelir:CüvCüv:
hoşgeldin canım aramıza,inşallah fazla beklemeden bebeğine kavuşursun...

inşallah ama 5 yıldır bekliyorummafoldumben :emir_bebek:

raebzeh...................................25 Haziran
xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz
tuğbamurat.................................15 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz
everest........................................16 Temmuz
batuhanım.................................19 Temmuz

opuyorumnanaktan:uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn

gülücük
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip
esterya

alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar:alkisalkisalkis
selkie:nazar:alkisalkisalkis
ozgem:nazar:alkisalkisalkis
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR][/COLOR]

Son düzenleme:
selma kızlar nasılsınız.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.everest aramıza hoşgeldin canım..inşallah topiğimiz uğurlu gelir.:Saruboceq:.adet olacağın tarihi ver ekleyeyim seni:uhm:Şeniz..kızlar tarihlerini vermeyenler versinler yerimsenibenekleyeyim tarihleri..öptüm canlarııııımm beniiiiiiiiimmmmmmmmm.....ŞenizŞenizopuyorumnanaktan.

iyi akşamlar ebru hemşerim nerelerdesin senin günün geçtimi ne alemdesin yoksa geliyomu bebek birde sana neden özel msj atamıyoz açsana kapalı

iyi akşamlar ebru hemşerim nerelerdesin senin günün geçtimi ne alemdesin yoksa geliyomu bebek birde sana neden özel msj atamıyoz açsana kapalı

buralardayım bacııımm..evet günüm geçti ama test yapmaya korkuyom..:sm_confused::tomato:sanırım yine normal adet gecikmesia.sbacıımm benim özel mesaj bölümü açııııkkk:uhm:hatta birkaç arkadaş bana atmıştı özel mesaj atmıştı..CADIARZUsen nasılsın canım..memelekete gidebilecen mi?kayınbaban nasıl oldu? canım benim yaaaŞeniz...öptüm bitanemopuyorumnanaktan

selma kızlar nasılsınız.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.everest aramıza hoşgeldin canım..inşallah topiğimiz uğurlu gelir.:Saruboceq:.adet olacağın tarihi ver ekleyeyim seni:uhm:Şeniz..kızlar tarihlerini vermeyenler versinler yerimsenibenekleyeyim tarihleri..öptüm canlarııııımm beniiiiiiiiimmmmmmmmm.....ŞenizŞenizopuyorumnanaktan.

hoşbulduk raebzeh,amin inşallah 16 temmuz

arkadaşlar çok kötü bir kaza atlattık bugün kızım çok felaket bir şekilde düştü kafasını kapnın kenarına vurdu resmen içine girdi kafatasınde kemik kırıldı zannettik ama ALLAH tan hiç bişey yok şişti morardı bu aralar var bizde bir uğursuzluk anlayamadım
sen yaramaz bebe ayağına benim terliği giyin arkamda dolanırken dengesini kaybetti çok kötü düştü elim ayağım tutmadı hala etkisindeyim onu koynuma sokup yatacam bugün yaaa senağlama

arkadaşlar çok kötü bir kaza atlattık bugün kızım çok felaket bir şekilde düştü kafasını kapnın kenarına vurdu resmen içine girdi kafatasınde kemik kırıldı zannettik ama ALLAH tan hiç bişey yok şişti morardı bu aralar var bizde bir uğursuzluk anlayamadım
sen yaramaz bebe ayağına benim terliği giyin arkamda dolanırken dengesini kaybetti çok kötü düştü elim ayağım tutmadı hala etkisindeyim onu koynuma sokup yatacam bugün yaaa senağlama

aykiyamam ya cok gecmis olsun canim allah korumus cocuklar büyüyorlar ama bizide büyütüyorlar bi gözden kacirinca olan oluyor neyse canim tekrar cok gecmis olsun:teselli::1hug:

geçmiş olsun canım en zor zamanları Allah korumuş

aykiyamam ya cok gecmis olsun canim allah korumus cocuklar büyüyorlar ama bizide büyütüyorlar bi gözden kacirinca olan oluyor neyse canim tekrar cok gecmis olsun:teselli::1hug:

geçmiş olsun canım en zor zamanları Allah korumuş

çok teşekkürler arkadaşlar ALLAH razı olsun o kadar etkilendimki ondan hala eşimle konuşurken ağlıyorum görseniz kafası çok kötüydü tam kaşının üstü alnından aldı darbeyi ama canım gitti parçam koptu ne yaptığımı bilemedim ordan oraya koşmuşum eşim diyor ben yokkende böyle bişey olsa kendini kaybetme diyor düşecek bir şekilde sen böyle olursan çocuğa müdahale edemezsin diyor ama elim ayağım tutmadı

canım benim ya çok geçmiş olsun...azalar bir anda oluyeriyor,,,kıyamaö ben ona yaaa,şimdi nasıl iyimi biraz daha,

ebru canım senin günün geçmiş kız neden yapmıyorsun test bak inşallah seninde selkie gibi bebişin tutmuştur haaa

inşallah canım benim..bugünle 4 günüm geçmiş oldu..ama eşime test aldıramıyom nedense.çarşıyada uzağım...neymiş normal gecikme olabilirmiş 4-5 gün daha bekle..aynı kızımda da komşuların ısrarıyla yapmıştım testi..a.shayırlısı olsun bakalım.:Saruboceq:birkaç gün daha bekleyim yapacam testia.s

canım beniiiimm..elmascım kızına geçmiş olsun bitanema.s.:nazar:Rabbim kazadan beladan korusun..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:

elmascım canım çok geçmiş olsun yavrucuğuna...Rabbim kazalardan belalardan korusun inşallah kızını....

inşallah canım benim..bugünle 4 günüm geçmiş oldu..ama eşime test aldıramıyom nedense.çarşıyada uzağım...neymiş normal gecikme olabilirmiş 4-5 gün daha bekle..aynı kızımda da komşuların ısrarıyla yapmıştım testi..a.shayırlısı olsun bakalım.:Saruboceq:birkaç gün daha bekleyim yapacam testia.s

canım beniiiimm..elmascım kızına geçmiş olsun bitanema.s.:nazar:Rabbim kazadan beladan korusun..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:

ebru kız inşallah vardır bebiş,normalde oluyormu böyle geçikmelerin...?opuyorumnanaktan

Back
X