- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.981
canim benim yeni tarihim 5 eylül
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba ben döndüm,nasılsınız?sizi çok çoook özledim:1hug: ,,,,ben çok iyiyim ,zeliş çok sevindim sanırım herşey yolunda,geçmişi tam olarak okuyamadım kızlar,
benim kanamamda hala dvaö ediyor salı drye gideeğim,tarama testlerimiz yapılaak diğer testlerimiz güzel çıktı,kalp atışlarınıda duydum ve gördüm,darısı başınıza,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selkie hoşgeldin kanaman neden durmadıki sebebini söyledimi dr ay artık hamileliklerde bir tuhaf oldu eskiden kadınlar çatır çatır doguruyodu derler ya adam ceketini üstüme atsa hamile kalır diye artık şimdi ne atarsan at tık yok
canim hosgeldin neler yaptin kendine dikkat et ins hersey iyi olur:1hug::1hug:Şeniz
selkie bacııımmm hoşgeldin.Şeniz.neden kanaman devam ediyo acaba dr un ne dedi.:uhm:.inşallah kanaman biter canım..bunda da vardır bi hayır..canını sıkma.Şeniz..inşallah herşey yolunda gider canım benim.:Saruboceq:.öptüm canlarııımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.
kızlar hoşgeldiniz...bende yoktum bi süredir...ani bi kararla antalya kaçamağı yaptık...bu arada adette oldum...yeni tarihim 3 eylül..bu aydan pek umudum yok..yarın istanbula gidiyoruz..yumurtlama günlerimde annemde olcamm hihoyyyt selkie canım kendine dikkat et..bu ikinciler pek bi nazlı oluyooo..kızlar bavulları boşalttım ne var ne yok yıkadım şimdi yeniden bavul yapmaya uğraşıyommm...çokkkkk işim var çokkkkkk
[/COLOR]haydi ikinci meleklerini bekleyen arkadaşlar bakalım kaç kişiyiz ...kaçımız bu mutluluğu tekrar yaşayabileceza.s.
listeye açılışı yapıyorum
zynp.ZEYNEP.............15 Haziran
hoşbulduk,,,,ben sana rep veremiyorum henüz,sonra verekmişim...kafamçokkarıştı
nasıl geçti kız antalyalarda?,,,sende hoşgeldin o zaman,,,valla sorma yaa,ne nazlı hemde,,,!!!! kız mi kine????
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayol aramızda bi rep in lafımı olur sırnaşık şey ...
benim koca yurt dışına kongreye gidecekti vazgeçti..domuz gribinden korktu..eee bari boş durmayalım dedik bi titanik otel yaptık..yaww ben büyük otelleri hiç sevmiyom yeni anladım..insanın canı sıkılıyo..yazlık istiyom böle ağaçlar içinde tek katlı sitede...önce bebek sonra yazlık inşallah..bu alman ukraynalı karılara sinir oluyom..yaww karılar 2-3 çocuk yapmışlar hepside küçük küçük manken gibi dolaşoyolar..hepsi sütün gibi kalleş karıların..insan gıcık oluyo..öle memeler açık arada bebek emziriyolar..yaww insanın bi göğsü sarkar azıcık sinir karılarrr kötükedihüso