kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kizlar sabah onda türkiyeye geliyorum üc hafta yokum hepiniz kendinize iyi bakin öptüm sizleri döndügümde ins hayirli haberler okurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar beni de yazın... 10 ağustos....

valla benim az önceye kadar 2. bebk olayından haberim yoktu,herşey eşimin başının altından çıktı:kedi:
bugün doğumgünüm..kk daydım..çıktım..yatayım dedim ama sanırım 2 bebek temelleri atıldı...:kedi:
hesaplayıcı da son adet tarihime göre 19.08 ve 24.08 arası uygun diyo gebeliğe ..18.08 i kapsamıo yani..bakalım ne olacak...bu arada en erken kaç gün sonra test te olumlu yada olumsuz bir sonuç alırım..aydınlatırsanız sevinirim... üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...ama inanılmaz panik oldum geri kalkıp tekrar kk da aldım soluğu...hadi hayırlısı...hepimiz için..a.s.

selam kızlar nerlerdesınız burası cok sıcakkbenneyaptımkikılıma acsam usuyorum kapatsam yanıyorum heryerım dokuluyor basım agrıyor gecelerıde bacaklarım agrıyor uyuyamıyorum amanın oluyorum işler gucler oldugu gıbı duruyor -tatlicadiarzu-sızler nasılsınız

merhaba kızlar cuma günü ani bir kararla ailemin yanına gittim memleketime annemide aldık kız kardeşimin yanına gittik oda başka şehirde oturuyo 3 günlük tatil yaptık çok iyi oldu moral depoladık kendimize geldik ramazana hazırım tamda eni konu bi temizlik yapayım dedim yarım bırakıp gittim yarın tekrar başlarım hepinizin ramazaını şimdiden hayırlı olsun nasıl tutucam bilemiyorum günler uzun allahtanki okul yok işe de gitmiyom vur kelleyi yat nasıl geçer günler demi yani

kızlar merabalar adetime 2 gün var bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi silik olsada belirdi.sonradan baktığımdada koyu bir çizgi halindeydi sanırım hamileyimmm zemuszemus

kızlar merabalar adetime 2 gün var bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi silik olsada belirdi.sonradan baktığımdada koyu bir çizgi halindeydi sanırım hamileyimmm zemuszemus

tebrıkederım canım allahım sagasaglım kucagına almayı nas,p etsinopuyorumnanaktan

tebrik ederim canımŞeniza.s...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::nazar:listeyi bulayım ekleyecem seni uğurlu listeyeopuyorumnanaktan..

saol canım darısı isteyen herkese olsun... :Saruboceq:

amin canım aminnn :Saruboceq: sana da canım hayırlı olsun tebrik ederim:nazar: allahın izniyle işallah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşursun :Saruboceq: bende yarın dr agidiyorum çatlayan yumurta var mı diye bakacak işallah bakalım ne diyecek hayırlı haberler alıırm :Saruboceq: dua edin kızlarrrrrr:gitme:

bizde 2. bebeğimizi yapma çabasındayız şu günlerde ama bu da erkek olsun istiyoruz..

tavsiyesi olan var mı?:kedi:

merhabalar.bende ikinciyi istitorum inşallah ekim ayında hamile kalırım,bir oğülum var bakalım bu ne olacak...hayırlısı.:Saruboceq:

bizde 2. bebeğimizi yapma çabasındayız şu günlerde ama bu da erkek olsun istiyoruz..

tavsiyesi olan var mı?:kedi:

canım herşey allahın taktiri o ne istiyorsa öyle oluyo.benimde üç yaşında bi kızım var şuan 15 haftalık hamileyim.tam belli degil ama büyük bi ihtimalle buda kız.herşeyin hayırlısı.

gunaydın hoşbulduk nasıl gıdıyor hamılelık bebış nasılopuyorumnanaktan

iyi gidiyo.biraz bulantılarım vardı oda geçti çok şükür.benim bir daha kızım olacak sanırım.iki kız anası olmak nasıl biduygu onuda tattıracak rabbim.sen nasılsın herşey yolundamı.....sen beni anlarsın sıcaklardan çoook bunaldım.artık kış gelsin istiyorum.sendede oluyomu böyle

iyi gidiyo.biraz bulantılarım vardı oda geçti çok şükür.benim bir daha kızım olacak sanırım.iki kız anası olmak nasıl biduygu onuda tattıracak rabbim.sen nasılsın herşey yolundamı.....sen beni anlarsın sıcaklardan çoook bunaldım.artık kış gelsin istiyorum.sendede oluyomu böyle

ne guzel iki fıstık opuyorumnanaktanallahım kızlarına uzun omur versin bılmezmıyım sıcakları ayaklarımın altı yanıyor kılıma sabahtan aksama calısıyor ben terlıyorum kızı memlekte hasta etmıştık orası serın usuttu bızede bulastırdı grip oluyorum galıba ustune bırde kılıma carptı her tarafım kırgın tekrar afyonamı gıtsem dıye dusunuyorum orasıda buz gıbı usuduk bız ınsanlar hıc bırseyden memnun olmuyoruz ıste bebışim ıyı hıc durmuyor cok hareketlı masallah :emir_bebek:pazartesı seker yuklemesı yaptırcam kalbını ıncelıyecek bır sorun varmı dıye dr gıtcez oglusumu gorcem insallah kendıne ve bebışıne dıkkat et ıyıgecelr

Son düzenleme:
kızlar selam
şimdi dotordan geldim çok şükür yumurtam oluşmuşhihoyyyt şimdi 1 hafta içinde sık sık beraber olup çatlamasını bekliyecez işallah hayırlısı ile bu sefer olur kızlarrr :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende ikinciye hamile kalmak istiyorum..:Saruboceq:inşallah allahın izniyle.bir oğulum var 8 yaşında bayada ara verdik bebek özledim valla.

Back
X