- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.041
kizlar sabah onda türkiyeye geliyorum üc hafta yokum hepiniz kendinize iyi bakin öptüm sizleri döndügümde ins hayirli haberler okurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merabalar adetime 2 gün var bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi silik olsada belirdi.sonradan baktığımdada koyu bir çizgi halindeydi sanırım hamileyimmm zemuszemus
kızlar merabalar adetime 2 gün var bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi silik olsada belirdi.sonradan baktığımdada koyu bir çizgi halindeydi sanırım hamileyimmm zemuszemus
saol canım darısı isteyen herkese olsun... :Saruboceq:
bizde 2. bebeğimizi yapma çabasındayız şu günlerde ama bu da erkek olsun istiyoruz..
tavsiyesi olan var mı?:kedi:
gunaydın hoşbulduk nasıl gıdıyor hamılelık bebış nasılopuyorumnanaktan
bizde 2. bebeğimizi yapma çabasındayız şu günlerde ama bu da erkek olsun istiyoruz..
tavsiyesi olan var mı?:kedi:
iyi gidiyo.biraz bulantılarım vardı oda geçti çok şükür.benim bir daha kızım olacak sanırım.iki kız anası olmak nasıl biduygu onuda tattıracak rabbim.sen nasılsın herşey yolundamı.....sen beni anlarsın sıcaklardan çoook bunaldım.artık kış gelsin istiyorum.sendede oluyomu böyle