- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.101
kızlar nerdesiniz kimseler yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız ben çökmüş durumdayım ense kalınlığı ve ikili testim riskli çıktı büyük ihtimalle amniyosentez yaptırıcağız ve amniyosentezin sonucuna göre eğer kötüyse bebeğimi alacaklar benden....
selam kızlar nasılsınız ben çökmüş durumdayım ense kalınlığı ve ikili testim riskli çıktı büyük ihtimalle amniyosentez yaptırıcağız ve amniyosentezin sonucuna göre eğer kötüyse bebeğimi alacaklar benden....
bende ikinciyi istiyorum oğuluma kardeş hayırlısı neyse nezamansa o olsun.
sağolun kızlar ense kalınlığım sınırda çıktı ikili testimde 50 de 1 çıktı amniyosentezi yapan dr ben normal düşünüyorum ama riskli görünüyo bebekten su almamız gerekiyo dedi bayramdan sonra karnımdan su alacaklar inşallah herşey güzel çıkar dualarınızı benden esirgemeyin...
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz inşallah tez zamanda hamile kalırsınız benim 4 sene oldu daha tık yok tedavide oldum cevap vermedi sebebsiz interfilite oldum