- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
kızlar valla zaman geçtikçe sanki içimdeki heveste geçiyor gibi kızımda bu kadar degil hiç sorun olmamıştı hamile kalmam ikinciler pek nazlı gelmek bilmiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar valla zaman geçtikçe sanki içimdeki heveste geçiyor gibi kızımda bu kadar degil hiç sorun olmamıştı hamile kalmam ikinciler pek nazlı gelmek bilmiyorlar
moralım cok bozuk kızlar yaasenağlama
moralım cok bozuk kızlar yaasenağlama
var mı bilen ? adetin 15.günü gittiğimde neden vaj.ult. na almadı? çalışmaları etkilelemek içinmi?yumurta durumunu kandan bakkarız dedi. hormon testleri yaptırdı.sonuç iyi dedi.
dr. değiştirdim bu ay. yeni dr.da aynı şeyleri söyledi: rahim filmi+ sperm testi
özel hastanede dr. kendisi çekecekmiş.bu ay adet olursam ki olurum mutlaka (her ay alıştık umutsuzluğa) adet bitiminde randevu alıcam.anestezili tavsiye etti.
sende haklısın canım ...daha önce çektirmediğimiz için korkuyoruz...ben 10 unda çektirecem analatırım sana...dua edin bana..korkmuyom desem yalan olur....
sende haklısın canım ...daha önce çektirmediğimiz için korkuyoruz...ben 10 unda çektirecem analatırım sana...dua edin bana..korkmuyom desem yalan olur....
selam kızlar benim yeni tarihim 28 eylül bu arada sizden daha uzun sürüdir istiyorum tam dört yıl oldu isteyeli ama hep olucak gözüyle bakıyorum umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah allahım bu mübarek ayın hatırına bizimde çocuklarımıza hayırlı kardeşler nasip eder aminnnnnnnnn