kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar valla zaman geçtikçe sanki içimdeki heveste geçiyor gibi kızımda bu kadar degil hiç sorun olmamıştı hamile kalmam ikinciler pek nazlı gelmek bilmiyorlar

kızlar valla zaman geçtikçe sanki içimdeki heveste geçiyor gibi kızımda bu kadar degil hiç sorun olmamıştı hamile kalmam ikinciler pek nazlı gelmek bilmiyorlar

canım ala bende de o kadar ne heves kaldı ne umut .ama bir kısır döngü içine girdim çıkamıyorum.ya olacak ya olacak.sıyırmazsam tabii-tatlicadiarzu-

haklısınız kızlar hevesi bırakın ben artık olmayacak fikrine bile alıştırdım kendimi....15 ay oldu artık adetime gün saymıyom varmı diye umutlar tükendi gibi...allahım bu mübarek ay hürmetine inşallah daha fazla bekletmez...

selam kızlar benim yeni tarihim 28 eylül bu arada sizden daha uzun sürüdir istiyorum tam dört yıl oldu isteyeli ama hep olucak gözüyle bakıyorum umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah allahım bu mübarek ayın hatırına bizimde çocuklarımıza hayırlı kardeşler nasip eder aminnnnnnnnn

gwert................................30 Ağustos
Dilara80..............................1 Eylül
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
pınar77...............................8 Eylül
WANNABABY....................8 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
esrako...............................19 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

arkadaşlar stres yapmayın.stres herşeyde olduğu gibi burada başdüşmanmış.oluruna bırakın sorun yoksa hepinizin güzel haberlerini buradan alacağımıza eminim.Allaha emanet olun.

ah canım sitreside bırakıyoz yinede yok yinede yok...olmayınca olmuyo işte...allah sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

kızlar bende de durum pek iyii değil.çok sıkıntı stress yapıyorum..kızım kardeşini istiyor. bu ay olur diye diye bir yıl olucak ... aralarındaki yaş farkını düşündükçe daha kötü oluyorum.ne yapıcam ya..

var mı bilen ? adetin 15.günü gittiğimde neden vaj.ult. na almadı? çalışmaları etkilelemek içinmi?yumurta durumunu kandan bakkarız dedi. hormon testleri yaptırdı.sonuç iyi dedi.
dr. değiştirdim bu ay. yeni dr.da aynı şeyleri söyledi: rahim filmi+ sperm testi
özel hastanede dr. kendisi çekecekmiş.bu ay adet olursam ki olurum mutlaka (her ay alıştık umutsuzluğa) adet bitiminde randevu alıcam.anestezili tavsiye etti.

var mı bilen ? adetin 15.günü gittiğimde neden vaj.ult. na almadı? çalışmaları etkilelemek içinmi?yumurta durumunu kandan bakkarız dedi. hormon testleri yaptırdı.sonuç iyi dedi.
dr. değiştirdim bu ay. yeni dr.da aynı şeyleri söyledi: rahim filmi+ sperm testi
özel hastanede dr. kendisi çekecekmiş.bu ay adet olursam ki olurum mutlaka (her ay alıştık umutsuzluğa) adet bitiminde randevu alıcam.anestezili tavsiye etti.

canım ben yumurta çatladıktan sonra gitmiştim alttan bakmışlardı....neden rahim filmi için anestezi düşünüyosun bende çektirecem önümüzdeki hafta ama düşünmüyom anestezi...bence dr lar para yolmak için böyle yapıyolar...bana dr ağrı kesiciye bile gerek yok dedi...üniversite hastanesinde çektirecem....ama yinede gitmeden önce 1 tane içmeyi düşünüyom

Son düzenleme:
tatlım dr.um bayan çok kibar bir hanım.bazen çok canı yananlar oluyor, benden nefret etmeni istemem dedi. önceki dr.umda bayandı,anestezili çektir mutlaka dedi.
genelleme olmasın ama ark.larlada konuşuyoruz; bayan dr. lar bizleri daha iyi anlıyorlar.. hiç acı olmasın diyorlar..

sende haklısın canım ...daha önce çektirmediğimiz için korkuyoruz...ben 10 unda çektirecem analatırım sana...dua edin bana..korkmuyom desem yalan olur....

adet bitiminden bir iki gün sonra ilişkiye girmeden çekilmeli demişti dr. bana .
ya sana?
ben şimdi adetin 16.günündeyim. uğraşıyorum aylardır.. bu ay inşallah hamile kalırım.

sende haklısın canım ...daha önce çektirmediğimiz için korkuyoruz...ben 10 unda çektirecem analatırım sana...dua edin bana..korkmuyom desem yalan olur....

valla peloshçum dedim ya bana hiç bişey söylemediler....gidicem bakalım..bende girmem ilişkiye o zaman.....ama adet bitiminden sonra 2 3 gün içinde çekileceği yazıyo kağıtta...zaten ona göre gün verdiler

zeynep, korkacak hiçbir şey yok. 10 dakikalık işlem. yeterki sen rahat ol. doktorum bana da mutlaka anestezili çektir demişti. ama ben biraz pimpirikliyim, herşeyden haberim olsun diye anestezi istemedim. iyikide istememişim. rahat olunca basit bir işlem. işlemden sonra çıkıp alışverişe gitmiştim. rahat ol.a.s.

selam kızlar benim yeni tarihim 28 eylül bu arada sizden daha uzun sürüdir istiyorum tam dört yıl oldu isteyeli ama hep olucak gözüyle bakıyorum umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah allahım bu mübarek ayın hatırına bizimde çocuklarımıza hayırlı kardeşler nasip eder aminnnnnnnnn

heja bir çcoc ugun var heralde o kac yasında ?
hosgeldin bu arada aramıza

Back
X