kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlaaarrrr..nasılsınız?..aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..yeni hamilelerimiz inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına alırlar..amiiinn.. epeydir giremiyordum..bu arada liste çok gerilerde kaldı sanırım..bir ara yenilemek lazım ...hepinizi öpüyorum canlarııımm...herkese hayırlı akşamlar...

hosgeldin canim tekrardan evet
biraz geri kaldik malesef insallah en yakin zamanda yine toplanir millet ve güzel güzel sohbet ederiz

slm kızlar ben bu ay malesef adet oldum ama acayip bi karın ağrısı çekiyorum acep korunmamamının etkisi olabilir mi şansımı bidahiki aya inşallah denicez hiç böle ağrı olmazdı ya off kadın olmak ne zorrr

canim burlardayim. aslinda bu sayfayi hergun ziyaret ediyorum ama muhabbet denk gelmiyor.

sen nasilsin? nasil gidiyor hamilelik? bebek nasil? uzuyormu seni annesi?opuyorumnanaktan

demek buralardasin oda güzel zemuszemus
canim ben iyiim sagol hamilelik bulantili geciyor
bide istifra edememe sorunum var edebilsem rahatlayacam ama malesef
bebegimde bakalim carsamba günü görmeye gidecem insallah hersey yolundadir
seni öpüyorum canim sen nasilsin bu ara?

selam kızlarr..kociş geldii cuma günü...beni yazın listeye 12 ekim ....
bu arada hamiş olan arkidişleri tebrik ederim..Allah hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasip eder inşallah...arada giriyorum ama kimseye denk gelmiyorumm heyyy ne oluyor neden kaşılaşamıyoruz ki..

slm arkadaşlar.az sonra dr.gidiyorum.bakalım gelmişmi meleğim öğreneceğiz.adetim 11 gün geçti.hadi hayırlısı.inşallah müjdeli haberle dönerim.şimdilik hoşçakalın.

demek buralardasin oda güzel zemuszemus
canim ben iyiim sagol hamilelik bulantili geciyor
bide istifra edememe sorunum var edebilsem rahatlayacam ama malesef
bebegimde bakalim carsamba günü görmeye gidecem insallah hersey yolundadir
seni öpüyorum canim sen nasilsin bu ara?

biz iyiyiz canim. geri sayima gectik, hayirlisiyla alsak kucagimiza. carsamba hayirli haberlerle donersin insallah.opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar.az sonra dr.gidiyorum.bakalım gelmişmi meleğim öğreneceğiz.adetim 11 gün geçti.hadi hayırlısı.inşallah müjdeli haberle dönerim.şimdilik hoşçakalın.

hayirli haberlerini bekliyoruz canim.a.s.

bu arada zeynep dogum yapmis galiba. Ekim annelerinde listede adi var. Saglicakla buyutsun insallah.opuyorumnanaktan

darisi basimiza insallah.:nazar:

canım dogurmaya karar verdin degilmi...umarım birşey olmaz. ben senin kadar cesaretli olamazdım sanırım.cesaretin için tebrik edirm seni....vereliniortak

evet canim karar verdim..onunda hayata gelmeye hakki var diye düsünüyorum sonucta rabbim vermis almakta vermekte onun isi bana düsmes diye düsünüyorum. yorumun icin cok tesekkür ediyorum..zemuszemus

evet canim karar verdim..onunda hayata gelmeye hakki var diye düsünüyorum sonucta rabbim vermis almakta vermekte onun isi bana düsmes diye düsünüyorum. yorumun icin cok tesekkür ediyorum..zemuszemus

tamam canım.umarım herşey yolunda gider senin için....benim hamilelikte iyi gidiyor bakalım perşembe ayrıntılıya girecegim..bakalım..bu arada benim kız kardeşi kıskanmaya başladı gibi geliyor iki üç gündür bebek takliti yapıyo..bebek gibi konuşuyo.ayakta uyutun beni diyo..ayy ben ne yapacagım kardeşi dogdugunda....

kızlar ben kızımı meleğimi kucağıma aldım...çokk güzelmiş yeniden anne olmak...darısı başınıza inşallah tez zamanda sizde 2. yavrularınıza kavuşursunuz...

slmm benimde adet tarihim 2 veya 5 ekimin. allahın izniyle 2. olcak bir oğulum var 8 yaşında. adetimede çok az kaldı göğüslerim sızlamaya başladı acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi CADIARZU ama yinede adet olcam gibi geliyo. kısmet.

hayırlı olsun canım iyi günlerde büyüt bebeğini. darısı başıma inşallah:Saruboceq: ve isteyen herkezin.
kızlar ben kızımı meleğimi kucağıma aldım...çokk güzelmiş yeniden anne olmak...darısı başınıza inşallah tez zamanda sizde 2. yavrularınıza kavuşursunuz...

selam kızlarr..kociş geldii cuma günü...beni yazın listeye 12 ekim ....
bu arada hamiş olan arkidişleri tebrik ederim..Allah hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasip eder inşallah...arada giriyorum ama kimseye denk gelmiyorumm heyyy ne oluyor neden kaşılaşamıyoruz ki..

evet ya görüsemiyoruz malesef ama iyi olmana sevindim allah cabucak güzel haberlerini
almayi nasip etsin

en dogrusunu düsünmüsün canim allahim kimseye kaldiramayacagi dert vermezmis
eminim öyle bisey olsa bile ki insallah yoktur demek güclü bir kisiligin varki
bunu kaldirabilecegini gördü
hersey nasip kismet ondan ötesi yok

ayay :nazar:nekadar sevindim anlatamam sana zeynep allah güle güle büyütmek nasip etsin insallah darisida bize bakalim geliyorlar teker teker
sira sanirim wannada onunda güzel haberlerini aliriz insallah zamani gelince
ayrica ayirtilarida unutmadan yazarsinŞeniz öpüyorum seni ve berramizi

canim bende 35 yasindayim. tamam artik olmiycak herhalde, belki son bir umut tup bebek deneriz dedigimiz ay geldi melegimiz. umutsuzluk yok.a.s.

hadi yaaa.....bana acayip moral oldu bu...bir anda gaza geldim vallahi
aynen bende senin gibiyim...35 yas ve artik olmayacak bu is demeye basladim
tup bebek te bir opsiyon tabii ama hic de kolay degil
insallh bende senin gibi hic olmayacak dedigim su gunlerde bir mucize yasarim:Saruboceq:

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cok güzel bir haberkaydirigubbakcemile2darısı tüm bekleyenlerin başına amiiiiiiiinnnnn

Back
X