kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar...busefer tutarda adet olmam inşallah.
kasımın 4 olmak istemiyom...gelsin allahın izniyle ikinci meleğim.

merhaba kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah kaç kilo aldın selkie ben dört kilo aldımgöbeğim kocaman oldu

kızın hayırlı olsun çanım...

:))) 4 kilo hiç almamışsın ben 10 kilo aldım... :))))sonum ne olaçak bilemiyorum.ama çok ödem var ödemden dolayımı böyleyim yoksa yağdan dolayımı anlamadım...

Zynep doğum yapmışssın hayırlı olsun bebeğin
senle ben hemen ehemn aynıyız benimde kız okula yeni başladı bizde yusuf beyle acuk perişanız okula gidip geliyoruz sabah akşam ama olsun
darısı bekleyen arkadaşlara

zeynepcim allah analı babalı büyütsün canım.

benimde ikinci cimcimem geliyo nihayet cinsiyetimiz belli oldu .Ama kızlar çok belim agrıyo hiç ayakda duramıyorum bide kızım birinci sınıfa başladı onu getir götür üstüne birde dersler benim bel tamamen tutuluyo tabiki bide çok kilo aldım (14 kilo) ..

merhaba bayanlar ben yeni uyeyim bende ikinci cocuk calismalari yapiyorum eylul ayinda denedik bu hafta icinde kirmizinin gelmesini bekliyorum aslinda beklemiyorum da iste lafin gelisi.ama ben iliskiden 2 hafta sonra test yaptim neg. cikti sizce dogru olabilirmi yoksa erkenmidir daha

benimde ikinci cimcimem geliyo nihayet cinsiyetimiz belli oldu .Ama kızlar çok belim agrıyo hiç ayakda duramıyorum bide kızım birinci sınıfa başladı onu getir götür üstüne birde dersler benim bel tamamen tutuluyo tabiki bide çok kilo aldım (14 kilo) ..
çanım senin bir kızın daha mı oluyor?ne güzel ..Allah hayırlısını versin?kaç aylık oldun?7_8 aylık felan olman lazım sanırım...bu aylar için 14 kilo iyi bene ..ben şimdiden 10 kilo aldım...daha 5. ayımdayım...

merhaba bayanlar ben yeni uyeyim bende ikinci cocuk calismalari yapiyorum eylul ayinda denedik bu hafta icinde kirmizinin gelmesini bekliyorum aslinda beklemiyorum da iste lafin gelisi.ama ben iliskiden 2 hafta sonra test yaptim neg. cikti sizce dogru olabilirmi yoksa erkenmidir daha

çanım hoşgeldin önçelikle...bençe erken yapmışsın testi,normalde adetin geikmesinden 5 gün sonra falan belli ediyo kendini!

slm kızlar nasılsınız ben bu ara acayip elim yüzüm şişiyo sabahları bide kilo aldım yaaaa çocuk için almayayım diyom gene aldım aceba hamişmiyim off allah hayırlısını versin kilodan çok korkuyom yaaa şeker falan çıkacak diye sankim hamile kaldımda bende amamn neyse allah hepimize hayırlısını verir inşallah

:hulya::hulya::Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboc eq:

( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
cerot............................................9 Ekim
ekimm.........................................10 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
secemce........................................13 Ekim
zeyn77.........................................15 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
nursena.........................................23 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
karde............................................. 27 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
pelin003.........................................? ?
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

:nazar:alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis:nazar:

( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

f.b.t.l.
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım.

gunaydın kızlar ne guzel dogum yapanlar aramıza geldı zeynep sakaleynmaster bebişlerine uzun omurler versın darısı basımıza selkıe canım oglunmu oluyor allah analı babalı buyutsun bugun oglusuma cıcıler almaya gıtcez

günaydın papatyaamm..opuyorumnanaktanne olsun iştee..aynı tas aynı hamam,bebek yok yola devam:a015::hulya::1rolleyes:cerooooşş nasılsın canııımm...ooo maşallah:nazar::nazar::nazar: zeynepcim,gülücüğüm,ceroşuumm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..sizinkiler okula başlamışlar..bizim yaramazlar da hayırlısıyla başlasalardı:sinifsinif:öptüm canlarıııımm...Şenizopuyorumnanaktan

canım ebruşumm..nasıl olayım hayatım bende de hamam ve tas aynı yerinde duruyoo:)))
evet hayatım başladı sorma, ödevler eklendi hayatımıza bir de..Allah hayırlısını versin, sağlıklı olsunlar da değil mi canım..seninki de başlar canım, o günleri de görürsün İnşallah...doğduğu gün bile dün gibi, zaman akıp geçiyor canım doğanlar için..ama doğmasını istediklerimiz için nedense durmuşş..her ay ayrı bir sıkıntı..vardır bunda da bir hayır ebruşum..çok öptüm seniii..

[/B]
canım ebruşumm..nasıl olayım hayatım bende de hamam ve tas aynı yerinde duruyoo:)))
evet hayatım başladı sorma, ödevler eklendi hayatımıza bir de..Allah hayırlısını versin, sağlıklı olsunlar da değil mi canım..seninki de başlar canım, o günleri de görürsün İnşallah...doğduğu gün bile dün gibi, zaman akıp geçiyor canım doğanlar için..ama doğmasını istediklerimiz için nedense durmuşş..her ay ayrı bir sıkıntı..vardır bunda da bir hayır ebruşum..çok öptüm seniii..

amiin canım beniimm..inşallah kızımda hayırlısıyla büyür de okula başlar..:Saruboceq:sizin tatlı öğrencilerede başarılar..Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler,hayırlı gelecekler nasip etsin amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:bende dr a gidecem tekrar tedavi için ama bu ara durumlar sıkışıkmafoldumbenkurban bayramı geliyo ona :hulya:işte ne yapacamı şaşırdım açıkçası..:sinifsinif:eşimle bi konuşayım bakalım..eğer bu ay gidelim derse buay ki adette giderim inşallah..:Saruboceq:bende seni çoook öptüm ceroşuumm...opuyorumnanaktanŞeniz

:))) 4 kilo hiç almamışsın ben 10 kilo aldım... :))))sonum ne olaçak bilemiyorum.ama çok ödem var ödemden dolayımı böyleyim yoksa yağdan dolayımı anlamadım...

teşekkür ederim ben kızımda 10 kilo almıştım heralde bunda da 10 12 ile tamamlarım diye düşünüyorum yemek yemen nasıl ben güzel yiyorum ama ilk başlarda yiyemedim :umursamaz:

teşekkür ederim canım 20.haftada öğrendim ben geç öğrendim doktora gidememiştim senin bebek varmıydı

zühalcim,canım cinsiyeti öğrenmişsin..sositosositohihoyyyttekrar tebrik ederim..rabbim prensesini sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::nazar:a.s.:1hug:

merhaba arkadaşlar.dr. bana 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi.nasıl geçer bu 10 gün bilmiyorum.kalp atışını duymayınca sanki şaka gibi hamile değilmişim gibi hissediyorum.hayırlısıyla bi duysam içim rahatlayacak

cok iyi anliyorum seni insallah duyarsin en kisa zamanda

merhaba kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah kaç kilo aldın selkie ben dört kilo aldımgöbeğim kocaman oldu

hayirli olsun canim

bosver kilo gider canim takma kafana

seninde gözün aydin canim

hosgeldin aramiza insallah en yakin zamanda alirsin güzel haberi

Back
X