- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.501
iyi akşamlar...busefer tutarda adet olmam inşallah.
kasımın 4 olmak istemiyom...gelsin allahın izniyle ikinci meleğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah kaç kilo aldın selkie ben dört kilo aldımgöbeğim kocaman oldu
merhaba kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah kaç kilo aldın selkie ben dört kilo aldımgöbeğim kocaman oldu
amin çanım inşallah gelir bebeğin....
inşalah gelmez kırmızılar hepimizin dilegi o
çanım senin bir kızın daha mı oluyor?ne güzel ..Allah hayırlısını versin?kaç aylık oldun?7_8 aylık felan olman lazım sanırım...bu aylar için 14 kilo iyi bene ..ben şimdiden 10 kilo aldım...daha 5. ayımdayım...zeynepcim allah analı babalı büyütsün canım.
benimde ikinci cimcimem geliyo nihayet cinsiyetimiz belli oldu .Ama kızlar çok belim agrıyo hiç ayakda duramıyorum bide kızım birinci sınıfa başladı onu getir götür üstüne birde dersler benim bel tamamen tutuluyo tabiki bide çok kilo aldım (14 kilo) ..
merhaba bayanlar ben yeni uyeyim bende ikinci cocuk calismalari yapiyorum eylul ayinda denedik bu hafta icinde kirmizinin gelmesini bekliyorum aslinda beklemiyorum da iste lafin gelisi.ama ben iliskiden 2 hafta sonra test yaptim neg. cikti sizce dogru olabilirmi yoksa erkenmidir daha
günaydın papatyaamm..opuyorumnanaktanne olsun iştee..aynı tas aynı hamam,bebek yok yola devam:a015::hulya::1rolleyes:cerooooşş nasılsın canııımm...ooo maşallahzeynepcim,gülücüğüm,ceroşuumm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..sizinkiler okula başlamışlar..bizim yaramazlar da hayırlısıyla başlasalardı:sinifsinif:öptüm canlarıııımm...Şenizopuyorumnanaktan
slm canım hayırlı olsun...kaçıncı hafteda öğrendin cinsiyeti?
canım ebruşumm..nasıl olayım hayatım bende de hamam ve tas aynı yerinde duruyoo:)))
evet hayatım başladı sorma, ödevler eklendi hayatımıza bir de..Allah hayırlısını versin, sağlıklı olsunlar da değil mi canım..seninki de başlar canım, o günleri de görürsün İnşallah...doğduğu gün bile dün gibi, zaman akıp geçiyor canım doğanlar için..ama doğmasını istediklerimiz için nedense durmuşş..her ay ayrı bir sıkıntı..vardır bunda da bir hayır ebruşum..çok öptüm seniii..
kızın hayırlı olsun çanım...
:))) 4 kilo hiç almamışsın ben 10 kilo aldım... :))))sonum ne olaçak bilemiyorum.ama çok ödem var ödemden dolayımı böyleyim yoksa yağdan dolayımı anlamadım...
teşekkür ederim canım 20.haftada öğrendim ben geç öğrendim doktora gidememiştim senin bebek varmıydı
merhaba arkadaşlar.dr. bana 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi.nasıl geçer bu 10 gün bilmiyorum.kalp atışını duymayınca sanki şaka gibi hamile değilmişim gibi hissediyorum.hayırlısıyla bi duysam içim rahatlayacak
kızın hayırlı olsun çanım...
:))) 4 kilo hiç almamışsın ben 10 kilo aldım... :))))sonum ne olaçak bilemiyorum.ama çok ödem var ödemden dolayımı böyleyim yoksa yağdan dolayımı anlamadım...
zeynepcim allah analı babalı büyütsün canım.
benimde ikinci cimcimem geliyo nihayet cinsiyetimiz belli oldu .Ama kızlar çok belim agrıyo hiç ayakda duramıyorum bide kızım birinci sınıfa başladı onu getir götür üstüne birde dersler benim bel tamamen tutuluyo tabiki bide çok kilo aldım (14 kilo) ..
merhaba bayanlar ben yeni uyeyim bende ikinci cocuk calismalari yapiyorum eylul ayinda denedik bu hafta icinde kirmizinin gelmesini bekliyorum aslinda beklemiyorum da iste lafin gelisi.ama ben iliskiden 2 hafta sonra test yaptim neg. cikti sizce dogru olabilirmi yoksa erkenmidir daha