- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
- 173
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.601
inşallah yarın bide sabah yapayım bari
yap bakalım güzelim işallah o da 2 çizgi çıkar:Saruboceq: ayy allahım bize de gösteiri işallah bu ay :sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yarın bide sabah yapayım bari
yap bakalım güzelim işallah o da 2 çizgi çıkar:Saruboceq: ayy allahım bize de gösteiri işallah bu ay :sinifsinif:
kızlar slm sanırım hamişim test yaptım yeni 2. çizgi silikte olsa çıktı daha 23.de adet olmam lazımdı ondandır bide ilk idrarla yapmam lazımdı dayanamadım gene allahım inşallah yardım eder herkeze dilediğini verir
selam arkadaşlar.ben kaç kez dr gittim geldim hala kalp atışlarını duyamadım.dr sat a göre 8 haftalık fakat geç döllenme olmuş 6 haftadan büyük değil kesinlikle demişti.yarın için artık duymamız lazım demişti.içim içimi yiyor.çok sabırsızlanıyorum.inşallah duyarız meleğimin kalp atışını.içimde garip endişeli bir his var.inşallah hayırla sonuçlanır.dualarınızı bekliyorum.ve yarın nasıl olacak bilmiyorum
nursena hadi hayırlı haberlerini alırız seninde inşallah
zeyn77 canım demek sizede tüpü denediniz olmadı ha benimd korkularım var şimdi ısrar edersem bide tutmasa onun hisleri biraz daha kuvvetli oyüzden fazla ısrar etmek istemiyorum o nederse öle olsun ama drla konuşunca oda ikna olur cuma günü bi gelsinde bakalım acaba drumu degiştirsemmi ki busefer debuna gideyimde eger tekrar gitmek istersek başkasına gideriz dedigin gibi eşleri ikna etmek zor bizimkinin tüpbebek labarotuvarındaki kız eşimin arkadaşı oyüzden ona gidiyoz kendisi güveniyo ona dün zaten spermlerini vermeye tek başına gitti ordan işe gidecekti banyo yapılacak yer vardı sıcak sularıda bozukmuş soguk suyla banyo yapmış ay gülüyümmü üzüleyimmi bilemedim ama pekde üzüldüm diyemem ben neler çektim tedavi boyunca bi soguk su hiç kalır demi benimkilerin yanında
inşallah normalde 2 çizgi çıkmazdı sanırım
hayırlı akşamlar arkadaşlarım eşimin spermlerine baktılar sınırdaymış drum amerikaday oldugu için sadece msjlaşıyolar cuma gelecek eşim 3.bi aşılama daha deneyelim diyo drda sonuçlarıma bakmış ve tüpe başlayalım demiş bende arada kaldım tutmazsa diye aşılama olmak istemiyorum tüpden yanayım ama cuma günü eşimde konuşunca belki ikna olur ya bide epey bi para gidecek 5000daha dogumda yok işin içinde özel hastane oldugu için onada ayrı istiyolarmış normale 1800 sezaryen olursa 3500 bilmiyom ne olacak tutduda dogum kaldı sanki sıkıntı bastı beni napıyım ya olmuyo olmuyo çaresiz kaldım artık neolacaksa olsun diyorum tekrar üzülmek istemiyorum ama genede halime şükrediyom ya kızımda olmasaydı napardım acaba bugün bi hasta geldi 4.tüp bebek denemeleriymiş konyadan geliyolarmış yani çocuk olması için millet nelerden fedakarlık yapıyo rabbim kızıma hayırlı ömürler versin bütün evlatlarımıza
Merhaba,
2. bebek için çalışmalara başladık. 7 yaşında bir kızım var, kardeşi olmasını çok istiyor.
SAT 29 Eylül. Kısmet artık :))
kızlar slm sanırım hamişim test yaptım yeni 2. çizgi silikte olsa çıktı daha 23.de adet olmam lazımdı ondandır bide ilk idrarla yapmam lazımdı dayanamadım gene allahım inşallah yardım eder herkeze dilediğini verir
selam arkadaşlar.ben kaç kez dr gittim geldim hala kalp atışlarını duyamadım.dr sat a göre 8 haftalık fakat geç döllenme olmuş 6 haftadan büyük değil kesinlikle demişti.yarın için artık duymamız lazım demişti.içim içimi yiyor.çok sabırsızlanıyorum.inşallah duyarız meleğimin kalp atışını.içimde garip endişeli bir his var.inşallah hayırla sonuçlanır.dualarınızı bekliyorum.ve yarın nasıl olacak bilmiyorum
inşallah normalde 2 çizgi çıkmazdı sanırım
Gözün aydınnn, Allah tamamına erdirsin.
Darısı bizlere artık.
Arkadaşlar dayanamadım ve gidip kan testi yaptırdım. 1 saat içerisinde sonucu alırım. Hakkımızda hayırlısı artık :)
Sonucum Negatifmiş, 1 ay daha bekleyecez artık![]()
Sonucum Negatifmiş, 1 ay daha bekleyecez artık![]()
üzülme canım sakın allah hayırlısını versin inşallah bir daha ki ay pozitif çıkar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkürler arkadaşım. Hayırlısı dedik artık.
Esasında benim doktora gidip detaylı muayene ve tahlil yaptırmam gerek. Şimdiye kadar hiç muayene ve tahlil yaptırmadım. İlk hamileliğimde bile korkudan 9 ay muayene olmadım hem üstten bakıldı ve sezeryanla doğum yaptım.
Artık dişimi sıkıp gitmenin zamanı geldi sanırım.
Teşekkürler arkadaşım. Hayırlısı dedik artık.
Esasında benim doktora gidip detaylı muayene ve tahlil yaptırmam gerek. Şimdiye kadar hiç muayene ve tahlil yaptırmadım. İlk hamileliğimde bile korkudan 9 ay muayene olmadım hem üstten bakıldı ve sezeryanla doğum yaptım.
Artık dişimi sıkıp gitmenin zamanı geldi sanırım.