kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ebruşum canım ben yine kırmızıları gördüm valla..ve hatta gülme ama siyahları gördüm demek istiyorum:)) bu ay bi acayip oldu reglim..hiç artmadı ve çok afedersin koyu renkte idi..dr yolu göründü yine..şubat için beni 1 şubat olarak yazabilirsin canım..sen yazmaktan bıkmadın, ben de söylemekten her ay:))) sağlık olsun dimi..
çok öpüyorum bitanemm tatlı kızını ve senii

bıkmak usanmak pes etmek yok kızlar..tamammı cerotçum..melekleriniz elbet bir gün gelecek..hep dua edin...allahım inşallah tez zamanda sizlerde nasip edecek...

kızlar nasılsınız.hiç girilmiyo siteye.bizdi iyiz artık gün sayıyıoruz 25. günümüz kaldı.
bende pek giremiyorum zaten siteye.herkesi öpüyorum.

raebzeh selam canım, yoksun ama görünce okursun,
ben dün adet oldum, yeni tarihim 2 şubat
kızlar gelmeyecek herhalde benim ikinci meleğim ya, çok üzülüyorum

canım korkum filimden değil bu benim 3. rahim filimim olacak tekrar hastane ortamında olmaktan sıkılıyorum umarım gerek kalmaz

inşallah gerek kalmaz hamile haberini verirsin bize niye 3.rahim filmi cekme geregigi duyuyorlarki ben birdefa cektirdim doktorumu degiştirsemde aynı filmi gösteriyorumbenim 7yıl oldu ikici olmuyor buay aşılamaya başlıycaktık ama olmadı eşim iş icin türkiyeye gidiyor. herşeyde bir hayır var.

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq::Saruboceq:

( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

karamuk04.....................................6 Aralık
Sadie............................................. 12 Aralık
Naaz.............................................. .13 Aralık
zeyn77............................................ 19 Aralık
zenan............................................. ...22 Aralık
bennnn............................................ .26 Aralık
AleNaM.............................................1 Ocak
ekimm............................................. .2 Ocak
aysima04.......................................... 5 Ocak
Raebzeh........................................... .8 Ocak
secemce.........................................10 Ocak
nur_ada........................................... 23 Ocak
karde...............................................23 Ocak
cerot............................................. ....1 Şubat
hatunsultan....................................... 2 Şubat
aleyna34.......................................... ..???
semra066.......................................... .???

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn

( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
hatice alpaslan
ekim
gülücük
deniz_7
esterya
çikolata86
xnazox
tuğbamurat
pelin003
f.b.t.l
filizim
rouge
laralara
sudet

opuyorumnanaktan:nazar:alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis:nazar:opuyorumnanaktan

( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

yusufum:nazar::nazar:alkisalkisalkis
@kardelen@
waterss
baklava
labaysegul
nursena
azize1
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983...ecrinimiz de dünyaya gözlerini açtı..canım benim Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler,hayırlı gelecekler nasip etsin..amiiiinnn..
heja
ali -ye...canım benim, Rabbim oğluşuna sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler,hayırlı gelecekler nasip etsin ...amiiiinn...
nazlı
krispi
funda72.....fundacımın da oğluşu olmuş..aramıza hoşgeldin yiğidim.Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli,hayırlı ömür,hayırlı gelecekler nasip etsin..amiiinn...
pirpira
birsu
beratefe
wannababy.....bir kızımız daha dünyaya gözlerini açtı,annesinin her daim arkadaşı aramıza hoşgeldin cimcimee..wannacım Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin..amiiinn..
ggezgin
interhat
zynp.zeynep..... Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe..... ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 .....Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako.... Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster.... maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

Son düzenleme:
ceroşuuummm ŞenizŞenizcanım beniiimmm..pes etmek yok yasakkelime:olmaz:eskilerden kalanlarız biz ben inanıyorum ki sıra bizlere geldi Rabbimin izniyle..a.syerimsenibendemek ki listenin sonundaymış ismimiz..artık sıra bizim tamam mı canımolumunekankayizsmile..bende seni ve genç kızını çok öptüm canım..Şenizopuyorumnanaktan.

aliyeeeemmm,gülesercim ŞenizŞenizmaşallah ne tatlı kuzularınız.:asigim:opuyorumnanaktan..aaayyy şöyle baktımda küçük bebek sevmeyi özlemişiz.boshayallersmileboshayallersmile.kızım bile seviyo resimlerden..Rabbim yavrularınıza hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inşallah amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:..

zelişiimmm,selkieem,papatyamŞenizŞenizŞeniz,kızlar hadiii sıra sizde...sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere..:Saruboceq:.resimleri bekliyoruz ondan sonrada..olumunekankayizsmile:CüvCüv::ecrin_bebek::asigim:

hepinizi öptüm canlarıımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞeniz...

ceroşuuummm ŞenizŞenizcanım beniiimmm..pes etmek yok yasakkelime:olmaz:eskilerden kalanlarız biz ben inanıyorum ki sıra bizlere geldi Rabbimin izniyle..a.syerimsenibendemek ki listenin sonundaymış ismimiz..artık sıra bizim tamam mı canımolumunekankayizsmile..bende seni ve genç kızını çok öptüm canım..Şenizopuyorumnanaktan.

aliyeeeemmm,gülesercim ŞenizŞenizmaşallah ne tatlı kuzularınız.:asigim:opuyorumnanaktan..aaayyy şöyle baktımda küçük bebek sevmeyi özlemişiz.boshayallersmileboshayallersmile.kızım bile seviyo resimlerden..Rabbim yavrularınıza hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inşallah amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:..

zelişiimmm,selkieem,papatyamŞenizŞenizŞeniz,kızlar hadiii sıra sizde...sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere..:Saruboceq:.resimleri bekliyoruz ondan sonrada..olumunekankayizsmile:CüvCüv::ecrin_bebek::asigim:

hepinizi öptüm canlarıımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞeniz...

aycanım benim.sagolasın.inşallah hayırlısıyla 22-23 gün kaldı.artık ikinci kızımı bekliyoruz.sizi haberdar edirim öpüyorum opuyorumnanaktan

slm kızlar baya uzun zamandır buraya yazmıyordum bende ikinci için uğraşanlardandım 3 ay önce tüplerimin yapışık olduğunu öğrenmiştim bu ay tüp bebek yaptırdık allah kimsenin kuçağını boş bırakmasın her istiyene nasip eylesin buğün pozitifi gördüm darısı başınıza

slm kızlar baya uzun zamandır buraya yazmıyordum bende ikinci için uğraşanlardandım 3 ay önce tüplerimin yapışık olduğunu öğrenmiştim bu ay tüp bebek yaptırdık allah kimsenin kuçağını boş bırakmasın her istiyene nasip eylesin buğün pozitifi gördüm darısı başınıza

tebrik ederim inşallah bebegini kucagına aldıgın günleride görürsün

inşallah gerek kalmaz hamile haberini verirsin bize niye 3.rahim filmi cekme geregigi duyuyorlarki ben birdefa cektirdim doktorumu degiştirsemde aynı filmi gösteriyorumbenim 7yıl oldu ikici olmuyor buay aşılamaya başlıycaktık ama olmadı eşim iş icin türkiyeye gidiyor. herşeyde bir hayır var.

ilk çocuğum tedaviyle oldu 1.sini ozaman çekildim sonra ikinci bebek düşündük 2. filmide ozaman çekildim ikinci karnımda ölünce kürdaj oldum şimdi yine rahim filimi isteniyor anlaşılan 13 yıllık evliyim hep bebek için uğraşıyorum allah hepimize hayırlısını nasip etsin:CüvCüv:

teşekkür ederim seninki doğmuş bile ne kadar uzun zaman olmuş inşallah rabbim tüm istiyenlere verir

Back
X