kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Oooffffffffffffff yaaaaaa delırıcek ben en son 30 aralıkda adet oldum yanı ocakda olmadım subat bıttı gıttı yıne olmadım ama hamıle deyılım test yaptım kac tane ooff yaaa gıden paralarımamaı yanayım hamıle kalamıyorum onamı yanamıyım adet olamıyorum onamı yanayım haftaya cuma doktora gıdıcem randevum var ama ne bılıyım yaaaaaaa ooof ıste oofffff

konuyu açan zeynep arkadaş doğum bile yaptı biz hala yerimizde sayıyoruz.. ben daha tam kararımı bile veremedim ikinci bebek için..sizler nasıl karar verdiniz hemencik? bir anlatın hele kurban:uhm::uhm:

arkadaslar o listeye hepimiz umitsizce girdik. listedeyken cok seyler yasadik atlattik.
simdi bir cogumuz ikinci bebeklerini aldi kucagina.
Rabbim su mubarek gunde sizinde dualarinizi kabul etsin, kollarinizi bir kez daha doldursun insallah.

merhaba arkadaşlar. Bende ikinciyi düşünüyorum. Gerçi oğlum henüz iki yaşında ama iki aydır hamilelik istiyo resmen vücudum. Hatta belki de hamileyimdir. Bugün adetim bir gün geçti. Test yapsam çıkmaz diye yapmıyorum. Bilmiyorum işte. Bi yandan da bebeğim daha küçük diye üzülüyorum. Ya o üzülürse. Kafam çok karışık. Lütfen bana bişeyler söyleyin.

canım bence en iyisi aradaki yaş farkı ne kadar açılırsa büyük çocuk o kadar zor kaldırıyor kardeş olayını benim çevremde çok var 6 7 yaş farla kardeş yapan çok zorlandılar küçük yapanlar daha rahat hiç kafanı yorma bak gör biraz fiziksel yorgunluk olabilir ama çocuk psikolojik olarak daha çabuk alışacak

wannacım nazın çok tatlı ya epeydir girmiyodum demek zelişinde günü geldi hı günler nekadar çabuk geçiyor ben hala beklemektayim vardır bir zamanı deyip günleri geçiriyorum abisi nasıl davranıyo kardeşine öp benim için nazı

wannacım nazın çok tatlı ya epeydir girmiyodum demek zelişinde günü geldi hı günler nekadar çabuk geçiyor ben hala beklemektayim vardır bir zamanı deyip günleri geçiriyorum abisi nasıl davranıyo kardeşine öp benim için nazı

sagol canim.opuyorumnanaktan
mutlaka vardir gunu zamani, sadece sabir.
abimiz deli oluyo kardesine ama is azcik bakmaya gelince hemen kaytariyo.kaydirigubbakcemile3

ikinci bebek liste
tds275042 5 mart
d_kupcu 19 mart
mse121822 24 mart

hadi kızlar test tarihlerimizi yazın ekleyelim

kızlar listeyi düzenliycem ama kaçıncı sayfada kaldı bulamadım.. kusura bakmayın nolur..listeyi bulan olursa güncellesin ...

kızlar listeyi düzenliycem ama kaçıncı sayfada kaldı bulamadım.. kusura bakmayın nolur..listeyi bulan olursa güncellesin ...

canmm senda yeni başla liste yapmaya...ilk sırayada beni yazzzzzzzzzz .
kürtaj dan sonra dr.2ay vermişti bugün doldu sürem...kısmetse başlıcaz bebek çalışmalarına :lepi:

canım yeni liste düzenlemeyi istiyorum ama orda doğum yapan eski arkadaşlar var ..onlarıda eklemem lazım dur bakayım belki bulurum listeyiyerimseniben ...senin tarihide eklerim hemen...hadi hayırlısı azize cim inşallah hayırlı haberlerini alırız canım beniimm....Şeniz

Back
X