kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

daha önce eklemişlerdi beni de eski listeye şimdi bu yenisi ne de eklermisiniz kızlar
sat 20 ağustos
bat 16 eylül
1 oğlum var 6 yaşında
kilo 52
2 yıldır bekliyoruz

merhaba kızlar
beni de ekleyin listeye ama ben ekimden önce çalışmalara başlayamıycam artık nasıl yazarsınız bilmiyorum ölü doğum sonrası bekleme süresindeyim kızlar ekimde dolacak sürem şu an 1 eylülde hastalanmam gerek hayırlısıyla adetlerim düzenli olmalıki çalışmalar verimli olsun
yaşım 35,bir kızım var 5 yaşında 21 haziranda 5 buçuk aylık gebeliğim sonlandırıldı şu an beklemedeyim
kilom 61.5 inatla kilo vermeye çabalıyorum en yakın menstürasyon 1 eylül ama korunuyoruz

duruşah ve diğer arkadaşlar ben kendimi aşılama olyına öyle kaptırdım ki geçen ay zaten eylülde aşılama yapılacak diye ilişki esnasında acaba bu ay çocuk olur mu?acaba şimdikiyle tutar mı?yada ayağımı diksem mi havaya?vs....vs....vs....bunların hiçbirini düşünmeden sadece eşimi sevdiğim için onunla birlikte oldum...ben sırf buna bağlıyorum bide gün aşırı yapalım diye reçete uygulamadım gerektiğinde 4 gün boyunca :kedi: hepinize sağlıklı ve bebişli günler olumunekankayizsmile

Herkeze günaydınnn....
Dün tansiyonum 4 e indiği için serum takılması gerekti.
Ama ben taktıramadım o yüzden hala tansiyonum 5 lerde
Çünkü serum takılırken ya gebeysem dedim doktor takmadı...
Hala çok kötüyüm... Oruç yasaklandı canlarım ama kafam hala dönüyooor
Adet dönemimede 2 gün var....eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Arkadaşlar eksik bilgilerinizi lütfen doldurun opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Herkeze günaydınnn....
Dün tansiyonum 4 e indiği için serum takılması gerekti.
Ama ben taktıramadım o yüzden hala tansiyonum 5 lerde
Çünkü serum takılırken ya gebeysem dedim doktor takmadı...
Hala çok kötüyüm... Oruç yasaklandı canlarım ama kafam hala dönüyooor
Adet dönemimede 2 gün var....eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
selam canim gecmis olsun allah sifalar versin benimde ilac kullandigim icin doktorum tutmami istemedi orucu allaha saglik verir ins tutariz yerine

bende 5 yildir deniyorum 5 düsügüm var ben 27 oglum 7 yasindayiz bu ayki adetimde yani 30 agustosa2. catlatma ignemi deniycem ilki tutumadi bakalim bu sefer ne olcak allahim hayirlarla karsilastirsin ins hepimizi

Evet kızlar nerelerdesiniz gene...
Benim tansiyonnn işi inşallah bebekten dolayıdır...
Kasıklarımda ağrı var tabiii rgl olma gününe 2 günüm var.....
İnşallah bebiş vardırda olmam :lepi:

Hadiiiiiiiiiiiiiii canlanın biraz cnm :sm_cool: :teytey: delikafadulden

selam canim gecmis olsun allah sifalar versin benimde ilac kullandigim icin doktorum tutmami istemedi orucu allaha saglik verir ins tutariz yerine

bende 5 yildir deniyorum 5 düsügüm var ben 27 oglum 7 yasindayiz bu ayki adetimde yani 30 agustosa2. catlatma ignemi deniycem ilki tutumadi bakalim bu sefer ne olcak allahim hayirlarla karsilastirsin ins hepimizi

Hayırlısı olsun cnm... Çok zormuş ikinci içinde beklemek...
İnşallah iğneleme olur.... isim ne cnm senin. kilo ????
bir önceki ve sonraki adet tarihin
????????????????????????????????????

Hayırlısı olsun cnm... Çok zormuş ikinci içinde beklemek...
İnşallah iğneleme olur.... isim ne cnm senin. kilo ????
bir önceki ve sonraki adet tarihin
????????????????????????????????????
evet hayirlisi canim
canim kilom 58
ismim seydam olsun canim olurmu??adetim 30 agustos zaten tedaviyede simdi basliycam ins eylül adetime hamile kalmis olurum canim

d_kupçu çookkk geçmiş olsun. inşallah bebektendir de tahammül edilir hastalıklara. kan tahlili yaptırsan da ona göre tedavini olsan daha iyi olmaz mı..
bu arada benim adım da deniz
kilom 53

Evet aslında haklısın cnm. İdrar testi yaptırsam çıkmaz heralde...
Neyse 2 gün daha beklicez zaten... Ama ağrım var sanki adet olacağım :sinifsinif:

ikinci bebek için bu kadar uğraşacağım hiç aklıma gelmezdi
neden böle oldu anlamadım... Doktora ilk aylar gittim herşey normal dedi
ultrasonla bakıp 8 ay oldu tık yok.mafoldumben

merhaba kızlakar deniz eline sağlık liste çok güzel olmuş benim eksik bilgim 2 kere düşük 12 aydır bekliyoruz eklersen sevinrim

deniz hamilesin galiba hadi hayırlsı olsun

ahhhh cnm inşallah.. ama adet olacakmışım gibi hissediyorum.
inşallah hamilelik belirtisidir ağrılarım....
Rabbim ikinciyi çok aratmasa bize..
Kızımla yaş farkı artmasın diye bütün çabam :umursamaz:bilmiyorumkismile:kedi:boshayallersmile

Back
X