kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

mavili aynı durumdayız benim oğlumda 5.5 yaşında bende, bir de kızım olsun diye uğraşıyorum.çalışmalar devam ediyor...1 ekimde durumum kesinleşir işallah bekliyorum..aslında çok yanlış bir zaman seçtik ama neyse hayırlısı çünkü bebek doğduğunda oğlum birinci sınıfa başlıyacak yandım ben dersleriylemi ilgilenicem bebeklemi :(((

esrako canım boyum 1.65.ben ilçede oturuyorum yani ilçede sadece devlet hastanesi var.dr uma tedavi için devamlı ile gitmem lazım .bilemiyorum olmazsa biraz kendi halince deneyeyim diyorum.ocakta yeni hastane açılıyo belki vede inşallaaah iyi bir kadın doğumcu gelirde onunla yeni tedaviyi başlatırım..dua edin kızlar..

canım benim esimde çorum lu yani istanbulda dogmus ama anne babası çorumlu dolayısıyla benim kutugumde çorumda geçen yaz bir iki gun gezmeye gittik ilk kez. tahmin ediyorum yani çokfazla dr alternatifi yoktur insalah iyi bir dr gelir yaknıda

sizler ne güzel uğraşıyorsunuz, ikinciler olsun diye, bende çok istiyorum, fakat eşim istemiyor, sizlerin eşleri nasıl karar verdi, bir türlü ikna olmuyor, bu yüzden moralim çok bozuk, oğlumun tek büyümesini istemiyorum,
gulyıl bene simi ikna etmek için bir ay kadar ugrastım arkadasalrım aile de destek verdi esimin ablası vs de benden yana destek verdiler. esim asla istemedgi gibi konuyu acınca ben suratın asıp konusmak istemiyorum bunu diyordu o kadar diyim sana çunku kendisi çok pipirikli bir insan oglumun buyumesinde benden çok emegi vardır belki hasta olur oglum uyumaz basında bekle r dk bası ates olcer vs boyle oluncada çok yıpranıyor çocuk buyuturken ondanda istemiyor. gece ık dese oglum beubekken esim benden evel kosardı :) e boyle bir baba varken bende ikiniciyi istemekle haklıyım tabi :) ama iste gel gor ki 14 ay oldu ilki ilk ay olmustu simdi olmuyor.

doğduktan sonrasını düşünüyor, onun okulu var, bakalım iş bulabilecek mi, deyip duruyor, aslında rahatının bozulmasından korkuyor,
ya onları bende dusunmuyor değilim bir ara tek çocuk etrafta yaygıın sınıfında okulda bile hani yanlızlık hissetmez çogu kisi tek çocuk olak diyordum bu ara sınıfta tum veliler hamile sanki herkes ikinciler idoguruyor yani herkesne dusunuyorda yapıyor hepsi çok zengin değiller ya ne bilim allah rızkını da verir seklinde cahilce dusunmuyorum ama normal ile iyi arası bir gelirimiz var yapmamızda sakınca yok diye dusunuyorum ama yinede entiselerim ar gelecek kaygısı vs.

merhaba arkadaslar benıde lısteye ekleyın cukı bende son 1 senedır ugrasıyorum ıkıncı ıcın ama yok 10 ay once bır dıs gebelık gecırdım sag tupum kapalı cıktı rahım fılmınde bu ayda bısı yoksa obur ay ılaca baslıcam hayırkısı artık son regl tarıhım 31 agustos:Saruboceq:
mavili sag tup un tıkalı diyemi dıs gebelik olmussun ? dıs gebelikte mi tupun tıkandı anlatırmısnı?
benimde sag tupum tıkalı spiral nedeni ile oldugunu tahmin ediyoruz
ist da oturan arkadaslar hastane dr kimlere gidiyorsunuz lutfen yazsak bilgi paylassak aslında.

mavili aynı durumdayız benim oğlumda 5.5 yaşında bende, bir de kızım olsun diye uğraşıyorum.çalışmalar devam ediyor...1 ekimde durumum kesinleşir işallah bekliyorum..aslında çok yanlış bir zaman seçtik ama neyse hayırlısı çünkü bebek doğduğunda oğlum birinci sınıfa başlıyacak yandım ben dersleriylemi ilgilenicem bebeklemi :(((
ah sencer insalah bende kızım olsun çok istioyum ama once hayırlısı olsun demeyi ihmal etme
bgun kadir gunu aksam bolca dua etsin herkes . benden naçizane tavsiye tabi
ama sunu soylemek istiorum birinci sinifin ilk donemi çokkkk zorluuu. bunu ben ve benedn sonra ertesi sene yasayan 3-4 arkadasım var bu sekilde dusunuyoruz. imkanin var ise en azından altı ay ertele ikinci donem ve sonrasına denk getirmey calıs
ikinci sinf çok kolay çunuk birin biraz agırlasmıs tekrar ıgibi
su anda bende yapınca 4 e baslarken oglum iknici olucakolursa tabi ona endiseliyim 4 agır dersler zr falan diye birsene evel istemistim denk gelmesin dyie ama yapcak birsey yok artık zaman eçiyor ve olmuyor benim bekleme luksum yok sen yeni dusunmeye basladı isen isterse tekrar dusun

kızlar selam
pazar günü 3,cü ve son kez aşılamam olucak.umarım bu sefer başarılı olur tedavi.oğlum nerdeyse askerlik çağına gelecek karedş beklerken.sositososito

esrako canım hemşeri sayılırız o zaman..duaların için sağol canım..amiiinn inşallllaaaah hayırlısıyla dr gelirde tedaviye başlarım..bu arada günaydın kızlar..

kızlar bende ikinci bebişi istiyorum ama kızım 8 yaşında birazda rahata alıştım acaba 2. çocuk ne gibi değişiklikler yaratacak hayatımızda çok mu ince eleyip sık dokuyorum acaba karar veremiyorum lütfen banada bir yardımcı olsanız teş.

esrako, dediklerin çok doğru, benim eşimde aynen senin eşin gibi, oğlumla o ilgilendi, anaokulu işyerinin arkasındaydı, hasta olduğunda o doktora götürdü, biraz daha dil dökeyim,

esrako, dediklerin çok doğru, benim eşimde aynen senin eşin gibi, oğlumla o ilgilendi, anaokulu işyerinin arkasındaydı, hasta olduğunda o doktora götürdü, biraz daha dil dökeyim,

gulyil madi durumunuz el veriyorsa sayet esinde ç ocugunua duskun bir baba anlattıgın uzre. çocguan duskun bir baba ikinci yi de ister ama ç ok evhamlı olustan hastalıgına olumsuz herseye çokuzuldugunden ikinci yuku agır gelir bu gibi insanlara. ama kesinlikle ikna olurlar emin olabilirsin :) goster kendini

meraba sencerderen canım hıc ıcını karartma ve bence hıc ara verme derım ben ne kadar zamandır ugrasıyorsun bılmıyorum ama zaman cok hızlı gecıyor ara verdıgın zamana uzulme sonra ben ogluma evlendıgım ay hamıle kalmıstım ıstemeden hep de oyle olur sandım tabı 6 sene erteledım ama 1 senedır ugrasıyorum sımdı dıyorumkı keske o kadar beklemeseydım dersler konusundada allah kerım dersın olur bıter

dıs gebelıgın nedenı bellı degıl ama bende 6 sene spraılle korundum cıkarttıtan 1 ay sonra dıs gebe oldugumu rutın kontroller sırasında ogrendım cok kotu gunler gecırdım erken devrede oldugu ıcın ıgne ıle tedavı gordum rahım flmınde bellı oldu tupumun tıkandıgı da canım bu arada ben anadl yakasında oturuyorum dr ıstersen verıyım cok ıyı

esrako meraba dıs gebelıgın nedenı bellı degıl ama bende 6 sene spraılle korundum cıkarttıtan 1 ay sonra dıs gebe oldugumu rutın kontroller sırasında ogrendım cok kotu gunler gecırdım erken devrede oldugu ıcın ıgne ıle tedavı gordum rahım flmınde bellı oldu tupumun tıkandıgı da canım bu arada ben anadl yakasında oturuyorum dr ıstersen verıyım cok ıyı

kızlar selam
pazar günü 3,cü ve son kez aşılamam olucak.umarım bu sefer başarılı olur tedavi.oğlum nerdeyse askerlik çağına gelecek karedş beklerken.sositososito

cnm inş. başarılı geçer ve bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla :CüvCüv:bakalım bende bayramdan sonra dr. gidicem hazırmıyım değilmiyim bende bilemiyorum :sm_confused:

mawili cnm geçmiş olsun çok.bende7.senedeyim spralle korunuyorum kontrollerime gidiyorum ama bayram sonu çıkartçam dr. gidicem 2. çocuk için kızıma bir kardeş istiyorum bu konuda sadece kızım yalnız kalmasın hayatta diye hazırmıyım daha onuda pek bilemiyorum ama zaman geçiyor senin anlattığın gibi dış gebeliği duyuyorum ve korkuyorum aklıma hertürlü karamsar olaylar geliyor 2. çocukta insan dahamı çok inceliyor acaba kafayı yicem düşünmekten allah sana isteyen herkese nasip etsin

wınks cım bende senın gıbı 6 sene dusundum hatta bıdahamı cocuk asla bıle dedım ama sımdı cok pişmanım ...oglum 7 yasında ve yanlız, herkez kardes yapıyo . karar verene kadar pekde ısteklı degıldım ama sımdı öluyorum resmen... kendını kardessız bır dusun sonra kararını ver derım ben duaların ıcın sagol Allah kabul eder ıns.:Saruboceq:

wınks cım bende senın gıbı 6 sene dusundum hatta bıdahamı cocuk asla bıle dedım ama sımdı cok pişmanım ...oglum 7 yasında ve yanlız, herkez kardes yapıyo . karar verene kadar pekde ısteklı degıldım ama sımdı öluyorum resmen... kendını kardessız bır dusun sonra kararını ver derım ben duaların ıcın sagol Allah kabul eder ıns.:Saruboceq:
ilk çocuklar cahilliğe denk geliyor heralde hemen oluvermişti oğlum..ne adet hesapladık ne yumurtlama hesapladık pat diye oldu hiç anlamamıştık...şimdi ise ikinci çocuk kararını verirken o kadar çok düşünüyorum ki düşünmekten yoruldum yani..karar aşamasında bu kadar zorlanmamın nedeni ise başıma gelecekleri biliyor olmam.herşeye sil baştan başlamak çok zor .uykusuz geceler gaz sancıları aşılar diş sancıları..aman allahım..artı bir de büyük çocuğun dertleri..hayatımın en zor kararı ikinci çocuk kararı diye düşünüyorum..ve asla geri dönüşü olmayan ömür boyu sürecek bir karar..ben bu kararı verene kadar torun torbaya karışmaktan korkup , bu ay ummalı çalışmalara başladım şimdi 1 ekimi bekliyorum eğer gebelik yoksa her an ikinci çocuktan vazgeçebilirim.

merhaba kızlar benide listenize alırmısınız?bizde bir senedir ikinci bebek için uğraşıyoruz.bir tane kızım var 6 yaşında allaha emanet.bende 5 sene boyunca hap kullandım bırakalı 1 sene oldu tüm tahliller yapıldı sebep yok.sebepsizinfertilte deniyor.20ekimde hastalanmam lazım eğer bu ayda olmaz kasımda inşallah aşılamaya geçicez.allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba kızlar benide listenize alırmısınız?bizde bir senedir ikinci bebek için uğraşıyoruz.bir tane kızım var 6 yaşında allaha emanet.bende 5 sene boyunca hap kullandım bırakalı 1 sene oldu tüm tahliller yapıldı sebep yok.sebepsizinfertilte deniyor.20ekimde hastalanmam lazım eğer bu ayda olmaz kasımda inşallah aşılamaya geçicez.allah hepimizin yardımcısı olsun.
benimde oğlum 5.5 yaşında şimdiye kadar hep korunduk ..bu ay ilk denememizdi fakat başarısızlıkla sonuçlandı..acaba bu kadar ara verince benimde tedavilik bir durumummu oluştu anlayamıyorum şimdilik

başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
handefe..............................30 Eylül
mawili................................2 Ekim
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
zeliş82..............................11 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım allahtan umut kesilmez ...peki eşin baktırdımı ve rahim filmi çektirdinmi...biliyosun bunlarda çok önemli...aşılamaya geçmeden bunlara bakıyolar önce....inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize
benimde oğlum 5.5 yaşında şimdiye kadar hep korunduk ..bu ay ilk denememizdi fakat başarısızlıkla sonuçlandı..acaba bu kadar ara verince benimde tedavilik bir durumummu oluştu anlayamıyorum şimdilik

canım sen dur bakalım hemen ya...eyvahlar olsun daha ilk aydan böyle kötü kötü düşünürsen halin harap...daha yeni başlamışssın denemeye....hele bi 7 8 ay geçsin bakalım...bak benim 15 ay oldu...hala bir umut bekliyom...hemde sorunumuzuda biliyorum...inşallah sorun çıkmazda tez zamanda gelir seninde bebişin...

Back
X