kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Ya Bende Bişi yok bu ay ama ben biliyordum nerden biliyorsun sakın demeyin biliyorum işte:jeyyar::)Yanlış hesap kitap yapmışım kaydirigubbakcemile3Ama üzüldüm yazmayın çünkü ben üzgün değilim Hayırlısı herzamanki gibi olursa olur olmazsa olmaz vardır Rabbimin bir bildiği yerimseniben

Zeynep canım sizlerleyim fakat öteki aya tarih vermek istemiyorum Sebebi"Evle ilgili bir haber bekliyorum taşınabilirimde ,kalabilirimde riske atmak istemiyorum ama sürekli size bilgi veririm:utangac:

Bu arada arkadaşlarımıda(esrako):1hug: tebrik ediyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

kızlara herkese günaydın ben sabah erkenden kalktım kan testi verdim akşam 4 de alıcam sonucu hiç heyecanlı değilim biliyorum yok çıkacak eğer hemile çıkarsam benim için büyük şok olucak testi erken yaptırmamın nedeni bu açık pembe lekeden sonra akıntım çok sarı gelmeye başladı buda beni korkuttu o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir tedaviye erken başlarım diye düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun...

kızlara herkese günaydın ben sabah erkenden kalktım kan testi verdim akşam 4 de alıcam sonucu hiç heyecanlı değilim biliyorum yok çıkacak eğer hemile çıkarsam benim için büyük şok olucak testi erken yaptırmamın nedeni bu açık pembe lekeden sonra akıntım çok sarı gelmeye başladı buda beni korkuttu o yüzden enfeksiyon belirtisi olabilir tedaviye erken başlarım diye düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun...

canım benim inşallah pozitif sonucu göreceksin...allah hakkında hayırlısını versin

Zelişin canım inşallahhh bugün güzel haberler vericeksinn bize .Rabbim inşallahh yürekten istediğin meleğini mucizeni sana bu ay vermiştir inşallahh.İnşallah duaalrın dönüp dolaşıpp bu ayda toplanmıştırr.:teytey:a.s.

Ya Bende Bişi yok bu ay ama ben biliyordum nerden biliyorsun sakın demeyin biliyorum işte:jeyyar::)Yanlış hesap kitap yapmışım kaydirigubbakcemile3Ama üzüldüm yazmayın çünkü ben üzgün değilim Hayırlısı herzamanki gibi olursa olur olmazsa olmaz vardır Rabbimin bir bildiği yerimseniben

Zeynep canım sizlerleyim fakat öteki aya tarih vermek istemiyorum Sebebi"Evle ilgili bir haber bekliyorum taşınabilirimde ,kalabilirimde riske atmak istemiyorum ama sürekli size bilgi veririm:utangac:

Bu arada arkadaşlarımıda(esrako):1hug: tebrik ediyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

canım benim olsun bakarsın bidahaki aya süpriz yapar bebeğin...bizleri ihmal etme her zaman uğra olurmu....

zeynepcim,balcım canlarım çok teşekküe ediyorum inşallah verebilirim müjdeyi rabbim ol derse olur hepimizin hakkında hayırlısı...

zelis sonucu sıbırsızlıkla bekliyoruz.
bende sabah tahlil verdim ama kacta çıkacak bilmiyorum burda arkadasımın çalıstıgı kok hucre labratuarında kan verdim kurye ile duzen labratuargaına yollayacaklar. kacta alacagımı o yuzden bilmiyorum gun içinde sonuç gelecek. keske direk kendim bir hastaneye kan verseydim diyorum ama artık verdim islemi yaptım birdaha kan aldırmak istemiyorum bekliycez

kaç gündür net bağlantım kesik bir türlü giremedim.:(( öncelikle herkese günaydın.

hasta olan yavrulara çok geçmiş olsun. iyi bakın bebişlere lütfen.

ben cuma günü 1 gibi kıldım namazımı ve dua edip sizlerin dualarının ardından yolladım. geçen günde bir dua kitabında okudum. 3 kişi aynı anda dua edip aynı şeyi isterse Rabbim o duayı reddedemez kabul edermiş. İnşallah bizimkiler de kabul olur.

zeynep'cim, ben kürtaj sonrası hala adet bekliyorum ama cumartesi akıntım geldi. herhalde yumurtladım diye düşündüm. belirtiler o yöndeydi çünkü.:)) herhalde bayram sonrası gelir. ayrıca bildiririm.

esrako, tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.

Zeliş'cim, sende inşallah hayırlı haberi alırsın.

kızlaaarr sonuçları hayırlı haberleri merakla bekliyoruz canlarım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ...amiiiiinnn..öptüm canlarım..

selam kızlar..
çok garip birşey oluyor bende..hani iğneyi vurdurduğumdan beri çektiğim rahim ve karın agrılarım vardıya..yavaş yavaş azaldı şuan iyiyim ama..karnımda inanılmaz bir şişlik ve ara ara çok garip kasılmalar oluyor..hani hamişliğin ilk zamanlarında olduğu gibi bişey..iğne+ilaç beni çokmu umutlandırıyor acaba diyede düşünüyorum..sizlerdede varmı kızlar böyle birşey..Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah..

slm kızlar esrako tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin hafta sonu doktora gittim kist için küçülme var dedi doktor 5 cm düşmüş 15 günde 2 cm düşmesi güzel dedi bende yumurtlama günüm 3 gün geçmişti doktor bana yumurtan çok güzel çatlamış içi sıvı dolu dedi sizce döllenme olsaydı doktor fark edermiydi merak ediyorum çünkü bir şey demedi

kızlar bugün doktor doktor gezdim tabi bi doktor bulabilsem hastane hastane desem dah iyi olacak.sabah kahverengi leke geldi.koçişle hemen doktora gittik ilk gittiğim yerde ultrason doktoru yok 4 de gelecekmiş.ikincide kadın doğum doktoru yok aciline gittik.üçüncüde doktor hiç yok orasıda etlik araştırma kadın doğum bölümü doktor öğleden sonra izinliymiş boşa beklemeyecmiş kimse .ve 4.sü bir tıp merkezi orda muayene olabildim.sorun yokmuş kese normal ve haftasına uyumlu bebişi görmek içinde haftası küçük .alttanda muayene etmedi doktor lekelenmden dolayı bakmayalım dedi.bu haftada tam artık nereye gideceğime karar verecektim gebelik takibi için .bu arada bunların hepsi bana yakındı hepsi kof çıktı.

kızlar test sonucumu aldım malasef hamile değilim çok kötüyüm aslında ümitli değildim ama yinede kahroluyo insan olmadı olmıcak galiba üff ya niye sanki böyle oldu o gelen leke neydi neyse rabbim herşeyin hayırlısını versin

kızlar test sonucumu aldım malasef hamile değilim çok kötüyüm aslında ümitli değildim ama yinede kahroluyo insan olmadı olmıcak galiba üff ya niye sanki böyle oldu o gelen leke neydi neyse rabbim herşeyin hayırlısını versin

:çok üzgünüm:Canım benim çok üzüldüm :( bekledim bu satte kadar sonucun için benneyaptımkiNe diyeyim bilmiyorum :( Rabbim hakkımza hayırlısını böyle görüyor demekki.Herşeyeden önce sağlık versın ama bızı daha fazla bekletmesin inşallahh.Yüremiz dayanmıyor eridi artıkkk:1hug:

Back
X