kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

aliye canim allah kolaylik versin bir avazda kurtulursun insallah bende senden farksizim kizim okuldan demin geildi esim isten yeni geldi bütün gün yanliz basima oturdum durdum zaten yurtdisinda bayramdan birsey anlasilmiyorkimafoldumbenkeske türkiyede olsam kismet napalim artik

Wannababy'cim öncelikle Allah anneli babalı büyütsün..yazılarını okudum darısı başımıza . Canım ben de 2. için uğraşanlardanım bayağı bir topiklere baktım ve bu preseed 'i gördüm sanırım sen de kullanmışsın bu konuda deneyimlerini aktarabilirsen sevinirim. Kullandıktan ne kadar süre sonra hamile kalabildin. Cevabın için şimdiden teşekkürler.

canim ben preseed'i iki ay kadar kullandim. yumurtlama zamaninda iliski sirasinda kullaniyorsun, spermlerin daha uzun sure yasamasini sagliyormus. ben bunun yaninda clearblue kolay hamilelik monitorunude kullandim yumurtlama gunlerini belirlemek icin. bu alet yumurtlama gunlerini belirlemek icin gercekten cok iyi. Insallah sende de ise yararlar ve sende en kisa zamanda 2. kuzuna kavusursun canim.opuyorumnanaktan

herkezın bayramı mubarek olsun bugun bayramımız kımsesız evde gecıyor benneyaptımki kızımla ben oturuyoruz ılk defa boyle bır bayram gecırıyoruz bız hersene memlekete gıderdık akrabalarla bayramlasırdık annemlerle falansenağlama benım dogumuma 10gun kaldıgı ıcın yollarda dogurmayayım dıye kayınvalıdem eltım ben kaldık evde eslerımız kurban ıcın gıttıler kızda 3gundur sadece atesı var bayram bayram gıbı olmadı tek teselım 10gun sonra ogluma kavuscak olmam ve kızımın hastalıgı gectı artık annemlerde doguma gelcekler ama yınede buruk gecıyor bayramımız

canim, nerde olursan ol bayramlar artik bayram gibi degilki. bende bu bayrami esim ve oglusumdan ayri geciriyorum.:sinifsinif: burnumda tutuyorlar ama yeterki sagligimiz yerinde olsun.

canim ben preseed'i iki ay kadar kullandim. yumurtlama zamaninda iliski sirasinda kullaniyorsun, spermlerin daha uzun sure yasamasini sagliyormus. ben bunun yaninda clearblue kolay hamilelik monitorunude kullandim yumurtlama gunlerini belirlemek icin. bu alet yumurtlama gunlerini belirlemek icin gercekten cok iyi. Insallah sende de ise yararlar ve sende en kisa zamanda 2. kuzuna kavusursun canim.opuyorumnanaktan

canim, nerde olursan ol bayramlar artik bayram gibi degilki. bende bu bayrami esim ve oglusumdan ayri geciriyorum.:sinifsinif: burnumda tutuyorlar ama yeterki sagligimiz yerinde olsun.

Wannababy'cim çok teşekkür ederim cevabın için ben de bu ay ilk defa kullanıyorum bu arada clearblue monitörünü düşündüm ama alma zamanımı ayarlayamadım normalde reglimi beklemediğim için almadım ama olduğum ilk gün de alamamıştım o nedenle başlayamadım şimdi fortel ovülasyon test kiti ile kullanıyorum umarım başarılı olabilirim sana ve çocuklarına uzun ömür ve mutluluklar dilerim teşekkür ederim.

Wannababy'cim çok teşekkür ederim cevabın için ben de bu ay ilk defa kullanıyorum bu arada clearblue monitörünü düşündüm ama alma zamanımı ayarlayamadım normalde reglimi beklemediğim için almadım ama olduğum ilk gün de alamamıştım o nedenle başlayamadım şimdi fortel ovülasyon test kiti ile kullanıyorum umarım başarılı olabilirim sana ve çocuklarına uzun ömür ve mutluluklar dilerim teşekkür ederim.

Insallah faydasini gorur en kisa zamanda bu guzelligi bir kez daha yasarsin canim.opuyorumnanaktan

bende aranıza yeni katıldım benide bir oğlum var 7yıl uğraştan sonra oldu 2.si 5yılsonra tedaviyle kaldım karnımda 9haftalık öldü 1yıldır hamile kalamıyorum tekrar anne olmayı çok istiyorum:emir_bebek:

mrb arkadaslar benımde 6 yasında bır kızım var bende bugun ogrendım hamıle oldugumu kızımı alıstırmaya baslamalıyım yavas yavas kardes gelcegını

heey arkadaslar ben gerı geldım epeyden berıdır ugrayamadım eskıler bılır benı ben de bu topıgın kıdemlılerındenım eevde tadılat yapıyoduk 1 aydır pc kaldırmıstık evdekı hersey gıbı ancak yerlestık bayram falan derken bu zaman oldu lıste kımde kım hazırlıyo yenı tarıh verıcem aralık 22 dıyelım hayırlısını ısteyelım bakalım herkeze selam ıyı bayramlar

mrb arkadaslar benımde 6 yasında bır kızım var bende bugun ogrendım hamıle oldugumu kızımı alıstırmaya baslamalıyım yavas yavas kardes gelcegını

Tebrik ederim sizi, hayırlı olsun inşallah, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin, ne güzel kızına bir kardeş geliyormuş çok sevindim

heey arkadaslar ben gerı geldım epeyden berıdır ugrayamadım eskıler bılır benı ben de bu topıgın kıdemlılerındenım eevde tadılat yapıyoduk 1 aydır pc kaldırmıstık evdekı hersey gıbı ancak yerlestık bayram falan derken bu zaman oldu lıste kımde kım hazırlıyo yenı tarıh verıcem aralık 22 dıyelım hayırlısını ısteyelım bakalım herkeze selam ıyı bayramlar

hoşgeldin mawili, inşallah yeni tarihin son tarihin olur bebişin bu ay gelir

belli belli insan gülermi olmuyor diye...kaydirigubbakcemile3

Yalnız değilsin benim de aynı şekilde sanki piskolojim bozuldu, gün içerisinde bir çok kez kafam bu konuya takılıyor. İlkini yaptım ama ikinci 8 aydır olmuyor ben de anlamadım dünyanın en zor işi hamile kalmakmış..bana artık imkansız gibi geliyor ..eşim de denedik olmuyor bırakalım artık nasılsa bir kızımız var onu büyütüyoruz diyor ben de bir kardeşi olmasını istiyorum..Allahım ne olur bize ikinci kez nasip et yarabbim veren sensin sen ol deyince tüm kapılar açılır bizi de duy ya Rabbim..:Saruboceq:

Yalnız değilsin benim de aynı şekilde sanki piskolojim bozuldu, gün içerisinde bir çok kez kafam bu konuya takılıyor. ılkini yaptım ama ikinci 8 aydır olmuyor ben de anlamadım dünyanın en zor işi hamile kalmakmış..bana artık imkansız gibi geliyor ..eşim de denedik olmuyor bırakalım artık nasılsa bir kızımız var onu büyütüyoruz diyor ben de bir kardeşi olmasını istiyorum..Allahım ne olur bize ikinci kez nasip et yarabbim veren sensin sen ol deyince tüm kapılar açılır bizi de duy ya Rabbim..:Saruboceq:

canim sabretmekten baska caren yok...sanirim doktorada gözükmüsündür...bende 1 sene sonra hamile kalabildim..hala inanasim gelmiyo hayal gibi sanki...dogum kontrol hapi kullandinmi...benim doktor bazi kadinlarda 1 sene sürebiliyormus..dogum kontrol hapi kullanildigindan..

bende bikmistim artik gün saymaktan..hatta vazgecmek üzreydim..ama hamileyim cok sükür...rabbim hamile kalamayanlarinda yüzünü güldürsün

Son düzenleme:
selam kizlar nerelerdesiniz kimseler ugramiyor buralara topigimiz issiz kaldi:gitme::gitme::gitme:senağlama:uhm::çok üzgünüm:a.s.

Back
X