- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.921
kiz selki nasilsin hamile kaldin birdahada hic ugramadin buralara nasil gidiyor hamilelik insallah hersey yolundadir kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, Rabezeah liste yapıyordu ben de listede 15 Aralık demiştim. Bugün kan testi yaptırdım 233, hamileyim darısı başınıza.
Kuru kuru hamileyim deyip çıkmak istemedim . Ben 7 aydır deniyorduk 7. denemede hamile olduğumu öğrendim, 2 ay önce de kimyasal gebelik yaşamıştım. Vajinal kuruluğum vardı, vajina kuru olunca spermler 30 dk içinde ölüyor, o nedenle pre-seed diye sperm dostu bir lubricant'ı ve ovülasyon testini bir arada denedim her ikisini de ilk defa kullandım ve sonuç olumlu oldu.
preeseed.com.tr dan bilgilere ulaşabilir siniz ? gözatmanızda fayda var, işine yarayanlar olabilir.
Hepinizin de bir an önce ikinci bebeklerinizi kucağa almanız dileğimle..sevgiler.
Arkadaşlar, Rabezeah liste yapıyordu ben de listede 15 Aralık demiştim. Bugün kan testi yaptırdım 233, hamileyim darısı başınıza.
Kuru kuru hamileyim deyip çıkmak istemedim . Ben 7 aydır deniyorduk 7. denemede hamile olduğumu öğrendim, 2 ay önce de kimyasal gebelik yaşamıştım. Vajinal kuruluğum vardı, vajina kuru olunca spermler 30 dk içinde ölüyor, o nedenle pre-seed diye sperm dostu bir lubricant'ı ve ovülasyon testini bir arada denedim her ikisini de ilk defa kullandım ve sonuç olumlu oldu.
preeseed.com.tr dan bilgilere ulaşabilir siniz ? gözatmanızda fayda var, işine yarayanlar olabilir.
Hepinizin de bir an önce ikinci bebeklerinizi kucağa almanız dileğimle..sevgiler.
iyi geceler bende 2 bebeğimi kucağıma almak istiyorum dua edin bana arkadaşlar hayırlısıyla hamile kalabileyim çok istiyorum çok
waterss cim preeseed nerden alabilirim eczanelerde varmı acaba
cok sevindim canim allah tamamini erdirsin insallah
hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan
dualarim seninle canim
kızlar merhaba bende ikinci kez anne olmak istiyorum...bende sizinle olayım..
waterss çok sağol ok yardımcı oldun sağol haylısı diyelim inşallah bizdede yarar
İnşallah yarayacağını umuyorum. Bende yaradı ovülasyon testi + preseed sperm dostu jel, bu ikili süper. Zenan'cım ben artık bu topiğe az girebilirim mesajlarınızı göremeyebilirim ama benim formülüğm az önce yukarıda yazdığım gibi.. en kısa zamanda sizin de olacağına inanıyorum. Sevgiler.
allah herkeze istediği bebecini tez zamanda versinnnn yarın 2li tarama testi için gidicem pazar günü kanamam oldu inşallah hayırlı haberlerle dönerim dua edin kızlarrr