- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #9.141
amin cnm ins sende istiyorsan sanada versin rabbim ins cnmallah tez zamanda hepinize hamilelik nasip etsin tekrardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm ins sende istiyorsan sanada versin rabbim ins cnmallah tez zamanda hepinize hamilelik nasip etsin tekrardan
masallah ne güzel allah kabul etsin cnm evet allahim kabul ederse ins kiliyorum ama 500 yasin hic okumadim kimseye ,kendimede okunmadi bilmiyordum ben allah kabul etsin cnm rabbim verir ins tüm isteyenlereaysecim sana birsey sorucam duydunmu bilmiyorum bende cok fazla kuran okuyorum namazimida kiliyorum cok sükür zannedersem sende öylesin bizim burda cocugu olmayan birkackisi icin besyüz yasin okundu komsularim sagolsunlar senin icinde dagitalim dediler ama herkes bir yasin okuyacak yani besyüz kisi herkes seferber oldu benim yasinler birgünde dagildi birde herkes tanidiklarina dagitinca 600tane okunmus masallah dünde komsularimi topladim tekrar kuran okuyup duasini yaptik rabbim kabul eder insallah biz elimizden geleni yapalimda takdir allahtan
canim ben bu ay 33üme girdim:sinifsinif:
ben 27 yasindayim cnm
mafoldumbenmafoldumbenöylede en cokta ben yipranmisin yasima göre üzüldüm simdimafoldumbenmafoldumbenay negüzell daha 27 sin.
masallah ne güzel allah kabul etsin cnm evet allahim kabul ederse ins kiliyorum ama 500 yasin hic okumadim kimseye ,kendimede okunmadi bilmiyordum ben allah kabul etsin cnm rabbim verir ins tüm isteyenlere
tamam cnm görüsürz ben cikiyordum zaten:1hug:kizlar ben cikiyorum kocis cagriyor gene görüselim böyle daha iyi oluyor hepinizi öpüorum allaha emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
mafoldumbenmafoldumbenöylede en cokta ben yipranmisin yasima göre üzüldüm simdimafoldumbenmafoldumben
kizlar ben cikiyorum kocis cagriyor gene görüselim böyle daha iyi oluyor hepinizi öpüorum allaha emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
ins cnm ben cikiyorum görüsürüz yineolumunekankayizsmileayy evet tatlım yaa :teselli: allah birdaha yaşatmasın inşallah canmm :Saruboceq:
ah kızlar bu bebek sevdası bizi çok yıprattı mes ala ben çıldırmak üzereyim piskolojim çok bozuldu geceleri hiçkıra hıçkıra ağlamaya başladım çevremdekilere kötü davranıyorum ne yapıcağımı bilemiyorum
ins cnm ben cikiyorum görüsürüz yineolumunekankayizsmile
var 6yaşında oğlum var 5yıl sora yine hamile kaldım 9haftalık karnımda öldü