kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar arkadaşlar kötü bir haberle geldim bu sabah kanamam oldu ve hemen doktora gittim. Düşük oluyor yoluna girmiş almamız gerekiyor dedi ve bugün maalesef bebeğimi kaybettim.Kürtaj oldum ve evde yatıyorum şimdi.

gecmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın. bide iyi yönünden düşün hamile kalabiliyosun inşallah tekrar saglıklı sana sıkı şekilde tutunan bebegin gelir.

canim cok gecmis olsun rabbim insallah tekrar nasip eder:teselli:

teşekkür ederim. İnşallah Allah herşeyin en iyisini biliyor gönlümüzden geçenleri nasip eder inşallah hepimize.

gecmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın. bide iyi yönünden düşün hamile kalabiliyosun inşallah tekrar saglıklı sana sıkı şekilde tutunan bebegin gelir.

teşekkür ederim canım inşallah Rabbim hiç kimseye yaşatmasın. İnşallah dualarımızdaki güzellikler yaşamımızda bizleri bulur.

iyi akşamlar arkadaşlar kötü bir haberle geldim bu sabah kanamam oldu ve hemen doktora gittim. Düşük oluyor yoluna girmiş almamız gerekiyor dedi ve bugün maalesef bebeğimi kaybettim.Kürtaj oldum ve evde yatıyorum şimdi.

nur geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allah bir daha yaşatmasın..Allah yine versin

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toparlanırsınopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim arkadaşlar. Liste herhalde yenilenmiyor yenileyecek arkadaş varsa beni 14 mart olarak yazabilir tahmini tabii bilmiyorum ne zaman adet olacağımı.

Merhaba,

Bende 2. bebek için uğraşanlardanım. 6 aydır denemelerimiz var. Ama daha kısmet olmadı. Dün doktora gittim. Reglimin 10. gününde olduğu halde henüz yumurtlama oluşmamış.

Doktor benden birkaç horman testi ve eşimden sperm örneği istedi.

Bu ay artık hiç umudum yok :(

Merhaba,

Bende 2. bebek için uğraşanlardanım. 6 aydır denemelerimiz var. Ama daha kısmet olmadı. Dün doktora gittim. Reglimin 10. gününde olduğu halde henüz yumurtlama oluşmamış.

Doktor benden birkaç horman testi ve eşimden sperm örneği istedi.

Bu ay artık hiç umudum yok :(

cnm bu kadar çabuk kırma ümidini.Enerjini yüksek tut;bu ay olmazsa inşllh öbür ay olur..

kızlar yaa geçen ay klomenle çatlatma iğnesi vuruldum olmadı adetim biteli 2 gün oldu dün vajinamda çok kötü kaşıntı oldu hala geçmedi acaba iltihapmı varki pazartesi dokor kontrolüm var ben üsteledikce illaki bi aksilik çıkıyo bıktım artık:çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar bende kizima kardes olsun istiyorum.ve hamile kalmistim 11.haftamda karnimda bebegim karnimda oldu ve sonra dusuk yaptim.suan kendimi toparlamaya calisiyorum allah kimseye yasatmasin

Benimde 8 yaşında bir kızım var kendim 1982 doğumluyum opuyorumnanaktan
Veee bende 2. bebeği istiyorum... :emir_bebek:

canım çok üzüldüm ama üzülme allah inşallah tekrar hamile kanı ve sağlıklı evlatlar doğurmanı nasip eder

kızlar iyi akşamlar,
benim hala gelmiyor ikinci bebeğim çok üzülüyorum gerçekten....
Acaba 12 yıl dkh kullandığım için mi düzenim bozulmuştur, ama son bir yıldır içmiyorum artık ve altıncı ayımız bu ay hala olmuyor işte....
Tabi ki veren de alan da Allah, hayırlısın takdir etsin Rabbim....

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq::Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

karamuk04.....................................6 Aralık
Sadie............................................. 12 Aralık
zeyn77............................................ 19 Aralık
bennnn............................................ .26 Aralık
ekimm............................................. .2 Ocak
hatunsultan....................................... 3 Ocak
cerot............................................. ....5 Ocak
aysima04.......................................... 5 Ocak
Raebzeh........................................... .8 Ocak
secemce.........................................10 Ocak
lolo...................................................10şubat
zenan..................................... ... .....15 şubat
naaz.................................................26şubat
HEOZ.............................................28şubat
Aysenfatoş........................................1mart.
d_kupcu...........................................1mart
mse121822........................................1mart
nur_ada..............................................14mart
karde..................................................18mart
mse121822.........................................24mart

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
hatice alpaslan
ekim
gülücük
deniz_7
esterya
çikolata86
xnazox
tuğbamurat
pelin003
f.b.t.l
filizim
rouge
laralara
sudet

a.s.:nazar:alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar:alkisalkisalkisa.s.

( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

@kardelen@:nazar::nazar:alkisalkisalkis
waterss:nazar::nazar:alkisalkisalkis
baklava:nazar::nazar:alkisalkisalkis
labaysegul:nazar::nazar:alkisalkisalkis
nursena
azize1
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye...canım benim, Rabbim oğluşuna sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler,hayırlı gelecekler nasip etsin...amiiiinn...
nazlı
krispi
funda72.....fundacımın da oğluşu olmuş..aramıza hoşgeldin yiğidim.Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli,hayırlı ömür,hayırlı gelecekler nasip etsin..amiiinn...
pirpira
birsu
beratefe
wannababy.....bir kızımız daha dünyaya gözlerini açtı,annesinin her daim arkadaşı aramıza hoşgeldin cimcimee..wannacım Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin..amiiinn..
ggezgin
interhat
zynp.zeynep..... Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe..... ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 .....Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako.... Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster.... maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X