- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #9.241
arkadaşalar beni de ekleyin listeye 1 mart
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaa geçen ay klomenle çatlatma iğnesi vuruldum olmadı adetim biteli 2 gün oldu dün vajinamda çok kötü kaşıntı oldu hala geçmedi acaba iltihapmı varki pazartesi dokor kontrolüm var ben üsteledikce illaki bi aksilik çıkıyo bıktım artık:çok üzgünüm:
kızlar iyi akşamlar,
benim hala gelmiyor ikinci bebeğim çok üzülüyorum gerçekten....
Acaba 12 yıl dkh kullandığım için mi düzenim bozulmuştur, ama son bir yıldır içmiyorum artık ve altıncı ayımız bu ay hala olmuyor işte....
Tabi ki veren de alan da Allah, hayırlısın takdir etsin Rabbim....
merhaba cnm bende 82 liyim benimde bir oglum var allhim kardessiz koymasin ins yavrularimiza uzun saglikli ömürler versin ins
ins olur cnm rabbim istedigin zaman sana bebegini nasip etsin ins benim sorunlu hamileligm cünkü oglumdan sonra 5 düsük yasadim suan ilac kullaniyorum onun süresi doldugu zaman baslayabilecegim ins
merhaba cnm inşallah etrafımda kimse 2. yi istemiyor ama olsun ben anneliği
bir daha yaşamak istiyorum. Kızım hala olsun teyze olsun isityorum
Kısmet bakalımbir bebişş süper olucakkk. Heyecanlıyım :kedi:
1 Mart tan sonra beklemedeyim bakalım
Listede bende olayım yaaaaaaaaa:gitme:
cnm nezaman dogum yaptin yenimi?? normaldir belki cünkü cogu dogum yapanlar hic adet görmüyorlar bir sene iki sene tanidiklarim var tabiki yinede doktor eniyisini bilir cnm allah saglik sihat versin ins, bebeginede uzun ömürler versin rabbimkızlar 3 aydır ovulasyon günlerime bir kaç gün kala sol kasığımda ağrı ve kanlı akıntım oluyor pazartesi doktora gidicem benimle aynı sorunu yaşayan veya bi fikri olan varsa lütfen yorum yazın:Saruboceq:
ya anlamıyorumki doğumdan önce heray düzenli olan reglim doğumdan sonra aklına esince gelmeye başladı gelen kanamaya da regli diyemiyorum malasefff tüm regli günlerimi günlük pedle geçiriyorum hap kullandım sadece gününde gelmesine yardımcı oldu ama kanama miktarına faydası olmuyordulmaz: doktora gidiyorum ultrasonla bakılıyor testler yapılıyor herşey normal diyorlar eyvahedigeldismile
canim mantar olmasin ???
doktor en dogrusunu verir sana
hem isyan etme canim benim bazen öyle aksilikler oluyor ki biz aksilik saniyoruz ama oda allahin bir lütfu iste denecek malesef bisey yok
canimmmmmmmm sabir sabir sabir
tabiki dkh hormonlari bozuyor
bazilarinda 6 ay bazilarinda dahada uzun sürebiliyor iste malesef
sakin ümidini yitirme
cnm nezaman dogum yaptin yenimi?? normaldir belki cünkü cogu dogum yapanlar hic adet görmüyorlar bir sene iki sene tanidiklarim var tabiki yinede doktor eniyisini bilir cnm allah saglik sihat versin ins, bebeginede uzun ömürler versin rabbim![]()
kızlar 3 aydır ovulasyon günlerime bir kaç gün kala sol kasığımda ağrı ve kanlı akıntım oluyor pazartesi doktora gidicem benimle aynı sorunu yaşayan veya bi fikri olan varsa lütfen yorum yazın:Saruboceq:
ya anlamıyorumki doğumdan önce heray düzenli olan reglim doğumdan sonra aklına esince gelmeye başladı gelen kanamaya da regli diyemiyorum malasefff tüm regli günlerimi günlük pedle geçiriyorum hap kullandım sadece gününde gelmesine yardımcı oldu ama kanama miktarına faydası olmuyordulmaz: doktora gidiyorum ultrasonla bakılıyor testler yapılıyor herşey normal diyorlar eyvahedigeldismile
aynı şey bendede oluyor internetten araştıdığım kadarıyla bazı kadınlarda yumurtlama döneminde olurmuş bu yumurta oluşduğunu gösterirmiş ama benim adetim normal
kızlar merhaba
beni bazılarınız bilir bazılarınız bilmez...
ben pazartesi doğuma gidiyorum,
dualarınızı esirgemeyin benden...
darısı başınıza inşallah kısa zamanda!
hayırlı dogumlar canım inşallah sagsalim bebegini kucagına alırsın.
Allah yardimciniz olsun ins saglikli sihatli allahim kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede enkisa zamanada nasip etsin rabbimkızlar merhaba
kızlar merhaba
kızlar merhaba
merhaba secemce, benim eşimde ben istiyorum diye yapıyor ama gönüllü değil o nedenle zorlanıyorum hele doktora asla gitmem diyor olursa doğalla yolla olur yoksa yok diyor. Hatta ben Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdiğimden ovülasyon tarihimde kayma oldu ama uzun gün aşırı birliktelik istemiyor dolayısıyla geçen ay da negatif sonuç aldık, bu ayda bir kaç kere yapıp bırakırız devam etmez zorla da olmuyor tabi. Eşimde 1 çocuk yeterli diyenlerden ben de bir kardeşi olsun istiyorum hayırlısı ile Allah yarımcımız olur inşallah bu ay bizim 7. ayımız siz ne kadar zamanır deniyor sunuz ?