- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 42
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #9.421
Ben Geldimmm hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok sagoopuyorumnanaktanl senin dogumda yaklasmis allah kolaylik versin:1hug:
kızlar malesef ben adetoldum tarihim 18 mart ama artık olmayacak herhalde tamamen ümidimi kaybettim berbat bir haldeyim
merhaba kızlar hamilelerimizi tebrik ederim bir süredir uğrayamadım bizede dua edinde bizde biran önce kavuşalım ikinci meleklerimize biz çalışmaları nisana erteledik kızlar inşallah olur
zeyn77tebrikederim canım allah tamamına erdırsın saglıklı huzurlu bır hamılelık gecırırsın insallah a.s.
evettt canlarımmm 2. bebişi isteyip nasıl yapacağını kara kara düşünen varmı
benim kızım hiççç kardeş istemiyoooooolmaz:
selam kizlar.
ebrucum nasilsin? ne zamandir denk gelemedik.
haberiniz varmi bilmiyorum ama tatos bebegini kaybetmis maalesef.
Rabbim sabir versin, yar ve yardimcisi olsun.mafoldumben
istemiyosa isin zor.
benim oglan senelerce kardes diye agladi ama buna ragmen arada kiskanclik yasiyoruz.
kolay gelsin.
:1shok::1shok:ciddi mii...canıımm beniimmmmafoldumbenmafoldumbenhaberim yoktu wannacım..geçenlerde okudum bi yazısını ama ben önce ki hamileliğinde yazdı zannettim...canım beniimmm Rabbim ona bol bol sabır versin...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Allahım tez zamanda hayırlısıyla tekrar sevindirsin onu inşallah..amiiinnn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
benim kızımda hergün dua ediyo yavrucum ..Allahım bana kardeş ver diyo ,anne karnında bebişimiz olsun diyo..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama yok hala..Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallaahhh...amiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:
istemiyosa isin zor.
benim oglan senelerce kardes diye agladi ama buna ragmen arada kiskanclik yasiyoruz.
kolay gelsin.