kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Lolo....................................10 Şubat
Naaz...................................26 Şubat
Heoz...................................28 Şubat
aysenfatos...........................1 Mart
aysima04.............................6 Mart
nur_ada................................14 Mart
karde....................................18 Mart
d_kupcu................................19 Ma
azize1...................................27 Mart
Raebzeh................................???
ayse_73...............................9 Nisan
mse121822............................3 mayıs
tds ........................................8 mayıs

ama benim ismim neden yokbilmiyorumkismileşuan adet dönemimdeyim gerçi ama 10 mayısta beni yazalım:)

guclubacismile guclubacismile hihoyyyt GÜNAYDIN hihoyyyt guclubacismile guclubacismile

21 NıSAN BENıM Kı DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Allah inşallah en kısa sürede nasip eder canım ben 2. bebeği beklemeyi inanın burda gördüm hep insan bulunduğu çevredekileri gözlemlediği için sadece bir olunca ikincide olur diye bilirdim hep Allah önce herkese hayırlısını nasp etsin 7 sene deyince lşaşırdım canım Allah herkesin yardımcısı olsun...
evet bende problemsiz olur zannediyordum canim insan neyle karsilasacagini bilmiyor iste, rabbim hepimizin gönlündekini hayirlisiyla verir ins canim :teselli:

Kızlar yarın sabah doktora gidiyommm.
Bir muayene olam bakam ne diyecek....
bebiş olabilirmi ... varmı... ne zaman .....eyvahedigeldismile

Lolo....................................10 Şubat
Naaz...................................26 Şubat
Heoz...................................28 Şubat
aysenfatos...........................1 Mart
aysima04.............................6 Mart
nur_ada................................14 Mart
karde....................................18 Mart
d_kupcu................................21 nisan
azize1...................................27 Mart
Raebzeh................................???
ayse_73...............................9 Nisan
gülpembe80...........................25 nisan
mse121822............................3 mayıs
umutlu22................................7 mayıs
tds ........................................8 mayıs
nartanem................................10 mayıs

kızlar listedeki çoğu kişinin tarihi çoktan geçmiş durumlarını bildirseler iyi olur yeni listeyi hazırlayalım

Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dedi :emir_bebek: Yumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz ohaoldumsmile opuyorumnanaktan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 akannehir

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır girmiyordum siteye şimdi yeniden aranıza katılma vaktim geldi :)) düşüğün üstünden 2 ay geçti. Doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi bakalım hayırlısı benim de adet tarihim 13 mayıs benim de tarihimi değiştirirseniz sevinirim.zeyn77 senin de hamike kalmana çok sevindim ben düşük yaptığımda sen hamile değildin ticker görünce mesajının altında mutlu oldum.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. ısteyen herkese da versin inş. hayırlı akşamlar

Ay ne kadar cok oldu yazı yazmayalı...zelişin bebeişi oldumu arkadaşlar?

merhabalar iyigeceler burası cok sesızlesmış :sm_confused: evet baharer zeliş dogum yaptı

oy ne güzel ALLAH bağışlasın çok mutlu oldum rabbim herkese nasip etsin cok oldu ben bu konuya goz atmayalı,ee tabi 2.bebiş baska bahara ertelenince bakamadım sizlere,nesi oldu zelişin?özelden de atamıyorum ona msj ki dolmamış mesaj yollama limitim:) çok sağol...

Back
X