- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #9.541
teşekkür ederim canım amin inş. bu sefer bir sıkıntı yaşamam inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Arkadaslar cocuklariniz kac yasindada 2.yi istiyorsunuz?
teşekkür ederim kuzucuğum Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda
rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin canim ins darisi bizlere insmerhaba arkadaşlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
selam canim oglum 7 yasinda yaklasik 5 yildir istiyorum 2. melegimi rabbim verecek ins :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Arkadaslar cocuklariniz kac yasindada 2.yi istiyorsunuz?
merhaba arkadaşlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin canim ins darisi bizlere ins
selam canim oglum 7 yasinda yaklasik 5 yildir istiyorum 2. melegimi rabbim verecek ins :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim gözün aydin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin:Saruboceq: sen nezamandir istiyordun:CüvCüv:
Insallah sende en yakin zamanda mujdeyi verirsin canim...Benimde 5 aylik oglum var yani 5 aydir istiyorum,benim dusuncem korunmak aptallik diyorum bu zamanda,,,ne kadar cok bebegi olmayan var gitgide artiyor,yediklerimiz ictiklerimiz stresimiz hersey etken!
Herseyin hayirlisi ...allah bakabilecegimiz kadar saglikli hayirli evlatlar versin![/QUOTE
:Saruboceq::Saruboceq:amin canim cok haklisin rabbim hayirlisindan versin ins senin bebeginde cok kücükmüs daha![]()
hayir canim baslayamadim inanirmisin 3 de münihteydik adetinin 3 günü tekrar gel dedi bende 7 sinde filan bekliyorum adetimi tamam dedim yumurta takibi yapilacakti neyse eve geldim bi baktim olmusumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ama esimin imkansiz o gün isleri yüzünden gitmemiz mümkün degildi zaten durmadan izin aliyordu doktoru aradik mecbur dedi 3. gün geleceksin diye :uhm::uhm: tabbii gidemedim kimseyide bulamadim malesef yanima :umursamaz::umursamaz:öbür aya kaldi anliycan herseyde bir hayir vardir ne yapalim bekliycem benim anlamadigim 4gün önce adet olmamdi :1shok::1shok:canim napiyorsun tedaviye basladin heralde sonucunu nezaman alicaksin bayagidir karsilasamadik neler yapiyorsunopuyorumnanaktan
canim insallah bu hamileligin sorunsuz gecerde bebegini saglikla kucagina alirsin:1hug:Teşekkür ederim canım amin inş. ben eylülde karar vermiştim aralıkta hamile kaldım ama şubattta düşükle sonuçlandı 2 ay korundum şimdi tekrar hamileyim. inş bu hamileliğim sorunsuz bir şekilde geçer ve bebeğimi alırım elime.
hayir canim baslayamadim inanirmisin 3 de münihteydik adetinin 3 günü tekrar gel dedi bende 7 sinde filan bekliyorum adetimi tamam dedim yumurta takibi yapilacakti neyse eve geldim bi baktim olmusumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ama esimin imkansiz o gün isleri yüzünden gitmemiz mümkün degildi zaten durmadan izin aliyordu doktoru aradik mecbur dedi 3. gün geleceksin diye :uhm::uhm: tabbii gidemedim kimseyide bulamadim malesef yanima :umursamaz::umursamaz:öbür aya kaldi anliycan herseyde bir hayir vardir ne yapalim bekliycem benim anlamadigim 4gün önce adet olmamdi :1shok::1shok:
Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!
canım seninde cuman mübarek olsun
bende ikinci bebeği düşünüyorum artık buralardayım...
kaç yaşında tatlım ilki benim 1. sınıfa gidiyorrrr kızım zemuszemus
eyvahedigeldismileinsallah canim allahim bu sefer bosa cikarmaz ins cok sagol duacinim ,duacim ol olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanim inanki herseyde bir hayir vardir belki böylesi senin icin daha iyi olur üzme kendini tatlim ama senden en kisa zamanda müjdeli haber alicam gibi geliyor insallahopuyorumnanaktan:CüvCüv: