kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba arkadaşlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Allah tamamına erdirsin Nur. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin. :Saruboceq:
Arkadaslar cocuklariniz kac yasindada 2.yi istiyorsunuz?
Benim oğlum temmuz ayında 12 yaşını bitirecek. 2 yıldan beri de ikinci bebişi istiyorum.

Günaydın miletttttttttttttttttt hihoyyyt :jeyyar: :sm_cool:

slm herkeseee..
umutlucuum yine geldim bak:)) belki bir sürprizle dönerim dedim ama bekleyiş devam ediyor hala,18 ayı tamamladım canım, bende de tık yok:) bi bakayım eskilerden kim var dedim ve seni gördümm.umarım 2010 bitmeden gelir sıplar artık..o bişii değil yaşlanıyoruz yaaa:(

bu arada kızım 7 yaşında, temmuz da 8 e girecek.

slm herkeseee..
umutlucuum yine geldim bak:)) belki bir sürprizle dönerim dedim ama bekleyiş devam ediyor hala,18 ayı tamamladım canım, bende de tık yok:) bi bakayım eskilerden kim var dedim ve seni gördümm.umarım 2010 bitmeden gelir sıplar artık..o bişii değil yaşlanıyoruz yaaa:(

bu arada kızım 7 yaşında, temmuz da 8 e girecek.

Hoşgeldin sefalar getirdin Cerotum. Valla tık beklerken ben 33 ü devirdim. 34 e giriverdim. Acilen tık olması lazım çünkü hemen ardından üçüncü bebiş için uğracaaam. buyrunnnnnnnnn
Arada sırada klomen topiğine de uğra cancazıım. Ben heep buralardayım. Ve artık korkmaya da başladım, hep buralarda kalacam. İnşallah yakın zamanda sevincli haberlerimizi paylaşırız.

merhaba kızlaropuyorumnanaktan açıköğretim sınavlarıydı memelekete gidip gelmek derken uğrayamamıştım topiğe
bu sabah test yaptım ikinci bebeğim geliyorrrrrr adetim gecikmişti hiçbir belirtim olmamasına rağmen test yaptım sonuç çift çizgi çıktı :lepi:buay hiç umudum yoktu gebelikten:uhm: dün iş görüşmesine gittim pazartesi günü vardiyalı bir işe başlıyorumeyvahedigeldismile

merhaba kızlaropuyorumnanaktan açıköğretim sınavlarıydı memelekete gidip gelmek derken uğrayamamıştım topiğe
bu sabah test yaptım ikinci bebeğim geliyorrrrrr adetim gecikmişti hiçbir belirtim olmamasına rağmen test yaptım sonuç çift çizgi çıktı :lepi:buay hiç umudum yoktu gebelikten:uhm: dün iş görüşmesine gittim pazartesi günü vardiyalı bir işe başlıyorumeyvahedigeldismile

tebrik ederim canıımm beniimm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:

nasılsınız kızlaaarrr...hakkınızı helal edin listeyle ilgilenmeyi bıraktım..inanın çok yoruldum her ay bu psikolojiyi yaşamaktan..bıaktım herşeyi kendi akışınazemuszemusboshayallersmileinşallah sizzlerden güzel haberler alırım canlarııımm beniiimm..

ceroooşşuuummm kıızzz yoksa geliyo mu ikinci bebiş:ecrin_bebek:inşallah canım beniiimm..güzel haberlerini alırım inşallah...amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ederim canıımm beniimm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim tatlım darısı isteyen herkesin başınaopuyorumnanaktan bu sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın alıcameyvahedigeldismile buarada yarın kızımın doğum günü umarım iki kutlamayı berebar yaparızsositososito

Allah tamamına erdirsin canım. Sağ salim yüzünü görür, analı babalı büyütürsün inşaallaah. :nazar:

ben de tünaydınn diyorum
merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir. arada güzel haberler var ne güzel.

ben de kendimi güncelleyeyim. 2.meleğine kavuşamayanlardanım, umarım tez zamanda kavuşacaız..
benim korunmayı bırakalı 2 yılım doldu bu arada
1-2 ay içinde aşılama düşünüyorm.
sonuçlarım iyi çıkarsa ama bu ay kistim var maalesef :(((

slm kızlar bizde ikinci için uğraşanlardanım 4 yaşında bir kızım var temmuzda 5 e girecek artık hayırlısı hepimiz için allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sanirim ikinci bebegi isteyen kalmamis
cok boslamisiniz burayi ya
bence bi arkadasiniz yep yeni bir liste yapsin ve artik biraz daha istekli olun bakin ozaman neler degisecek hayatinizda emin olun insan kendiyle ayni durumda olan birisinin motivasyonunu alinca hersey dahada kolaylasiyor konusacak ve birbirinize önereceginiz cok sey olmali diye düsünüyorum

Selam arkadaşlar ilk bu ay basladık çalışmalara:) 26 haziranda olmuştum adet ama benim hep bir hafta sarkıyor bu ayda bakalım hangi tarihte olucam yada olamıcam:) 4 yasında bi kızım var,bir hafta once korunmadan birlikte oldum bugun tam bir hafta oldu,kahverengi bi akıntı geldi acaba tuttumu?yerleşme kanaması olabilirmi arkadaşlar?

ikinci bebek isteyenler
hadi listemizi yapalım
2. bebği olanlar ne kadar beklediniz
rabbimin gücüne gitmesin. amaa ben artık iyice umutsuzum
kızım çok üzgün çevreden kardeşleri olanları duydukça iyice yıkılıo yavrum ya
ne yapıcam bilmiyorum yardım edin kıslar nolurrrr
hadi çıkın ortaya nerelerdesiniz
1 aşılamam va geçen ay başarısız
bu ay da dr.izinli
sonra da bayram
bu arada normal yolla olur mu sizce :(((((((

Back