- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #9.601
sağol canım
seni de takip ediyorum zaten güzel haberler her zaamn umut oluyo insana.
tabii ki hayırlısı düşünmüyo değilim ben de heralde diorum kızım benim ksımetim
ama sonra o kardeş istedikçe onun suçu ne tek başına diosun
yavrum benim nasıl göz yaşı döküyoo
allahım onun için daha çok istiyorum
2.çocuğu olanlara gitmek istemiyorum
falan fila rahat olamıyosun
şunu da yapamıyoruz, kardeşe karşı soğutanlar var tek çocuk isteyip de çokcukalr tek başlarına kalmayı şans görüyolar. ben çocuğuma öle yaklaşırım ama bir gün olursa
o zaman ne cevap vericem nasıl altından kalkacam onu düşünüyorum
kızımda aynen öyle kardeş istiyo 4 yaşında ama kardeş kavramını farketti..geçenlerde teyzemin oğlu geldi misafirliğe 2 kızı var büyükle geçim yapamadılar..o kardeşini sevdirmiyo bizimkine yavrum nasıl ağladı göz yaşı döktü benim niye kardeşim yok diyemafoldumbenbende ağlasam ağlayamadım misafirin yanında ama içim kan ağladı resmen..şimdi de tokalarını saklıyo kardeşime kalsın diye..giyinirken ben koşa koşa gelip karnımı seviyo kardeşimi seviyom diyo..sırf kızım için kışın aşılama düşünüyorum ama eşimi ikna edemedim..yaşın küçük acele etme diyo..daha olur diyoboshayallersmileen iyisi hayırlısıyla olacağını anlat kızına canım..onu al karşına güzel güzel anlat herşeyin sırası geldiğinde oluştuğunu..kızın anlar seni maşallah 7 yaşında diyosun,Rabbim nazarlardan korusun cümlemizin evladıyla birlikte:Saruboceq:anlat ki bilsin bazı şeyleri etkilenmesin başkalarının laflarından üzülmesin fıstıkopuyorumnanaktansende üzülme bitanem..inşallah bizlerde hamileyiz diye yazacaz birgün kk ya:Saruboceq::Saruboceq: