kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

SAHRE......................23 Mayıs
Mira............................29 Mayıs
Gülen yüz....................1 Haziran
Esrako.........................1 Haziran
funda72........................3 Haziran
TATOŞ..........................6 haziran
heja..............................7 Haziran
Dermanz.......................8 Haziran
Armağanım....................9 Haziran
Hürrem.........................12 Haziran
Giznur..........................13 Haziran
morboncuk....................14 Haziran
zynp.ZEYNEP...............15 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Zeliş 82.........................17 Haziran
Balsurat........................19 Haziran (TORPİLLİ)
..
seleney
WANNABABY

HAMİŞLER

BALLIM53

bayanlar rüyamda hamile kalmışım..bir mide bulantısı bir istifar kendimi lavaboya zor atıyordum...
garip olan sabah uyandığımda hala başım dönüyor midem bulanıyordu:Uhm:
alla allaaa rüyalarıma bile girmeye başladı...hadi hayırlısı olsun ...
rabbim hepimize birer tane daha nasip etsin....sevgilerrr

QUOTE=zynp.ZEYNEP;2895669]belki rüyaların gerçek çıkar tatoşçum ne güzel olur dimi...[/QUOTE]

olmaz mı canım ..:nazar:..ama buna benden daha çok sevinecek bir kocam ve bir sülalem var..:teytey::teytey:
zamanda geçmek bilmiyor yaaa vallahi billahi.. bu arada hamile kalmayı düşünenler folikasit kullanıyormusunuz...:sm_confused:
ben 3 gündür kulllanmaya başladım ne olur ne olmaz diye ...çok önemli bunu unutmayın..bir yerde okumuştum hamile kalmadan en az 2 ay önce folik asit kullanın diyordu..
rabbim hepimize sağlıklı yavrular versin....:nazar::nazar:

a.s.a.s.

zeynepcim, ben bugün regl oldum. herhalde gelmeyesi regl tarihim 24-25 haziran gibi olur. bi kaç aydır düzensizlik vardı. inşallah düzene girer artık ya. düzenli regl olmak gerçekten büyük bir lütufmuş. insan düzeni bozulunca anlıyo.

WANNABABY...............25 Haziran
seleney
SAHRE

HAMİŞLER

BALLIM53

zeynepcim, ben bugün regl oldum. herhalde gelmeyesi regl tarihim 24-25 haziran gibi olur. bi kaç aydır düzensizlik vardı. inşallah düzene girer artık ya. düzenli regl olmak gerçekten büyük bir lütufmuş. insan düzeni bozulunca anlıyo.

inşallah bidahaki aya canım...düzenin bozulması çok kötü bişey bir kaç kez bende yaşadım çok zor...hamiş kalmasakta düzenli adet görmek en iyisi

QUOTE=zynp.ZEYNEP;2895669]belki rüyaların gerçek çıkar tatoşçum ne güzel olur dimi...

olmaz mı canım ..:nazar:..ama buna benden daha çok sevinecek bir kocam ve bir sülalem var..:teytey::teytey:
zamanda geçmek bilmiyor yaaa vallahi billahi.. bu arada hamile kalmayı düşünenler folikasit kullanıyormusunuz...:sm_confused:
ben 3 gündür kulllanmaya başladım ne olur ne olmaz diye ...çok önemli bunu unutmayın..bir yerde okumuştum hamile kalmadan en az 2 ay önce folik asit kullanın diyordu..
rabbim hepimize sağlıklı yavrular versin....:nazar::nazar:

a.s.a.s.[/QUOTE]

canım 2 ay kullandım acayip iştahımı açtı yemeklerden geri duramadım...bıraktım rahatladım o yüzden içmiyom ...hamiş kalırsam hemen başlarım....

kızlar selam benide listeye eklermisiniz ikincisi için uğraşıyoz 3 aydır ama geçen ay folikül kistim çıktı. bugün dr. a gitcem beklenen adet tarihim 16 haziran ve kist hamileleğie engel değilmiş öle dediler. çalışamlara devam pls.

inşallah bidahaki aya canım...düzenin bozulması çok kötü bişey bir kaç kez bende yaşadım çok zor...hamiş kalmasakta düzenli adet görmek en iyisi

ben maalesef aralık ayında kullandığım klomenden sonra böyle oldum, yoksa saat gibiydim. gün aksamazdı. almaz olaydım, hala kafamı duvarlara vuruyorum ama nafile.Çok üzgünüm çoook

Handafe........................16 Haziran
WANNABABY...............25 Haziran
seleney
SAHRE

HAMİŞLER

BALLIM53

kızlar selam benide listeye eklermisiniz ikincisi için uğraşıyoz 3 aydır ama geçen ay folikül kistim çıktı. bugün dr. a gitcem beklenen adet tarihim 16 haziran ve kist hamileleğie engel değilmiş öle dediler. çalışamlara devam pls.

inşallah canım hamiş kalırsın ...umudumuzu kaybetmeden devam edicez başka çaremiz yok

kızlar kan testı fıyatı ne kadar bılgınız varmı?

hiçbir bilğim yok ama idrar tahlili yapsaydın evde...emin olmak içinmi kan tahlili yaptıracaksın..fazla birşey değildir herhalde..yaptırrırsan haber ver canım sonucunu...
hadi rabbim gönlüne göre versin...:nazar:

Back
X