kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynep sanırım yanlış topige yazdım birazönce heyecandan...hamileyim ...test yapmıştım çıkmamıştı listeden sil demiştim geçen ay hamileymişim meğer yeni öğrendim... her zaman gecikme oluyodu bende 15 ,20 gün yine öyledir sandım 2 kerede test yapmıştım çıkmamıştı ...her zamanki gecikme diye bi dahada hiç yapmadım...az önce yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok mutluyum...allah isteyen herkese nasip etsin...

Gözünaydın canım hayırlııı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.DARISI BAŞIMIZA

canım inşallah hamilesindir bence kan testi yaptır bize müjdeli haberini ver:1hug:

Canım inşallah dediğin gibidir ama hiç sanmıyorum .Çünkü idrarda pozitifi görene kadar inanmambenneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
canım inşallah hamilasindir...benim adetim 8 gün geçince yapmıştım ama çıkmamıştı umudunu kaybetme ....

Canım 8 gün geçince yapmıştım negatif çıktı demişsin.Böyle yazıları sızlerden okuyunca insan umutlanıyor işte.O ZAMAN KAÇINCI GÜN GEÇİNCE POZİTİF ÇIKTI??:uhm:

bende zaten o negatife aldanıp bidaha test yapmadım çünkü iki kere yaptım yoktu...bende gecikme oluyodu yine öyledir diye düşündüm ama bu sefer baya uzun zaman geçti....stresten diye düşündüm doktora gitmeyede korkuyodum kist oldugu için...cesaretimi toplayıp doktora gitmeye karar verdim bu arada 17 gün geçmişti...doktora gitmeden test yaptım ve sonuç pozitifti...

ben bu listede uzun süre kalıcam galiba kasıklarım agrımaya başladı galiba regle olucam.ya 2 tanede kocaman yumurtam vardı ya galiba ben bunu başaramıycam her ay üzülmicem diye kendime söz veriyorum ama üzülmedende yapamıyorum.

balcım çok üzüldüm canım sana üzülme diyeceğim ama nafile biliyorum şuanki ruh halini anlıyorum ama napalım inşallah bizde burdan birgün hamileyiz diye haykıracağız sen doktora gitmişimiydin canım doktor ne demişti sana rizede iyi doktorlar varmı bilmiyom ama bizim burası yani trabzon uzak değil sana burada iyi doktorlar var görün bence ben salı günü gidicem bakalım neyimiz varda bebişim gelmiyo bana................

--------------------------------------------------------------------------------

Beren35........................17 Haziran
WANNABABY...............25 Haziran
albanian........................26 Haziran
xnazanx........................20 Haziran
BTRKLC........................26 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
Başak35......................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............11 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz

HAMİŞLER

SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

kızlar bende ikinci bebek isteyenlerdenim 8 ay uğraştım sonunda hamile kaldım ama herşey hamile kalmakla bitmiyormuş ondan sonrada başka sorunlar çıkıyormuş mesela doktor kalp sesini duyamadı bu kürtaj demek çok üzgünüm ama kızım için pes etmeyeceğim

allahım inşallah bir gün bizlerede nasip edecek tekrar bu duyguyu yaşamayı...ama galiba biraz uzun bir zaman bekleyecez...allahtan umut kesilmez....

Beren35........................17 Haziran
WANNABABY...............25 Haziran
albanian........................26 Haziran
BTRKLC........................26 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
Başak35......................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............11 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz