kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

almazmıyım canım nedemek..liste benim ama kendime torpil yaptım listeye almıyom kendimi:roflol::roflol:....başkalarını almak daha çok hoşuma gidiyo :roflol::roflol:

hamile kalasica.. :roflol:
alemsin ya..
bu listenin bas tacida sen olucaksin ..:1hug:

unutmaki:
azimle iseyen duvari deler
:roflol::roflol:

zeynepcim ben hayatım 20sinde regl oldum beni silebilirsin sanırım ya yazmayı unuttum yada yazdım sen atladın hayatım:1rolleyes:

arkadaşlar ben reglemi bekliyemicegim yarın sabah idrar testi yapacagım inşallah çift çizgiyi görürüm bir arkadaşımla aynı zamanda çocuk istedik benim olmadı onun bugün erkek bebegi oldu seviçle beraber hüzünlendim ama bizlerinde olacak degilmi arkadaşlar.

arkadaşlar ben dayanamadım.clearblue adında bir testten aldım yaptım.sonuç negatif çıktı.doktorumu aradım test için erken olduğunu söyledi.beklemekten başka yapılabilecek birşey yok herhalde.pekte umutlanmıştım ama herşeyin hayırlısı.temmuz başında belli olur herhalde ne olduğu.son adetim 26 mayıstı.normalde benim 5 gün öne gelirdi hala tık yok.beklemedeyim

günaydın kızlar acil yardım edn kalbim küt küt atıyor sabah 6.30 test yaptım tek çizgi çıktı biraz bahçede serinleyip odama gittim 8 eşimi uyandırdım o görmeden testi atayım dedim ikinci çizgibelirginleşmiş emin olmak için eşime gösterdim oda ikinci çizgi çıkmış ama biraz daha bekle dedi kan testi yaptırıcaktım evden çıkarken vaz geçtim ya hamile degilsem diye sizce beklemelimiyim hüsrana ugramaktan çok korkuyorum

günaydın kızlar acil yardım edn kalbim küt küt atıyor sabah 6.30 test yaptım tek çizgi çıktı biraz bahçede serinleyip odama gittim 8 eşimi uyandırdım o görmeden testi atayım dedim ikinci çizgibelirginleşmiş emin olmak için eşime gösterdim oda ikinci çizgi çıkmış ama biraz daha bekle dedi kan testi yaptırıcaktım evden çıkarken vaz geçtim ya hamile degilsem diye sizce beklemelimiyim hüsrana ugramaktan çok korkuyorum

canım bence hamilesin ...hamile olmasan çizgi çıkmazdı...netmi çizgin....bence yaptır kan testini...tebrikler bu arada

Beren35........................17 Haziran
WANNABABY...............25 Haziran
albanian........................26 Haziran
BTRKLC........................26 Haziran
Menekşe69...................28 Haziran
Gülen yüz....................30 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
heja..............................4 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............11 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz

HAMİŞLER

Başak35
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

kızlar bakın listemizde hamişler ne kadar çoğaldı....inşallah bizlerede sıra gelecek...biraz daha yukarda bekleyelim bakalım....

başak günaydınn canım bende efeye yaptığım testte aynı durumu yaşamıştım ve hamiştim bence sendede yolda bebiş
kaç günün vardı ben tam adet günümde yapmıştımböle olmuştu .

çizgi belirgindi ama sanki biraz rengi dagılmış gibiydi ondan emin olmak için eşime gösterdim biraz daha beklicem zeynepcim çünki regle günüme daha eger hamile isem muhtemelen gelmiyecek daha önceki aylardada kan testi yaptırmıştı negatif çıkınca dünyam yıkılmıştı bunda da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum destegin için teşekkür ederim canım.

çizgi belirgindi ama sanki biraz rengi dagılmış gibiydi ondan emin olmak için eşime gösterdim biraz daha beklicem zeynepcim çünki regle günüme daha eger hamile isem muhtemelen gelmiyecek daha önceki aylardada kan testi yaptırmıştı negatif çıkınca dünyam yıkılmıştı bunda da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum destegin için teşekkür ederim canım.

canım gününe kaç gün var.....bide daha evvel çıkmışmıdı testlerinde hiç pozitif...inşallah yanılmıyosundur...kaçıncı ayındasın....

başak günaydınn canım bende efeye yaptığım testte aynı durumu yaşamıştım ve hamiştim bence sendede yolda bebiş
kaç günün vardı ben tam adet günümde yapmıştımböle olmuştu .

canım 29 veya 30 olmam gerk ama dayanamadım temmuz başında kesin olur kalbim yerinden çıkacakmış gibi geliyor yok ben dayanamıyacagım gidiyorum hastaneye :dance:

Back
X